Априлчета 2017г.

• 49 904
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Мами, имам един въпрос към вас. Възможно ли е от Инфакол да повръща детето? Случи ми се няколко пъти да ми повърне докато е на гърда, малко като количество, но е леко пресечено млякото. После пак продължаваме с храненето, оригва си и всичко е ок. newsm78 Звънях и на педиатъра, каза да наблюдавам.
 И към мамите, които бебеносят-споделете коя марка е вашата ергономична раница? Аз гледам за такива втора употреба в олх. Даянка, това е по-евтин вариант, а и по-удачен от кенгуруто.

# 136
  • София
И моят повръща точно така. Суче лакомо предното мляко, нагълта се с въздух, позадави се, оригне и побякога върне малко от погълнатото. След това си доизяжда останалото по-спокойно и след това обикновено директно заспива без да го оригвам повече. Може Инфакола да спомага, но основният виновник според мен е бързото ядене и погълнатият въздух. А защо това те притеснява? Все си мисля, че е по-добре малко повърнато отколкото един час рев от колики.

# 137
Просто не знаех дали е нормално, първо дете ми е. Но звучи логично обяснението ти, все пак си вряла и кипяла мама. 😂💪🏻👼🏼

# 138
  • София
Ами мисля, че е нормално. Само повръщането на фонтан може да е притеснително, защото може да е симптом на ГЕР, а може и то нищо да не е Simple Smile

# 139
Е точно за ГЕР веднага се филмирам, ама щеше и преди това да го е правил или поне на всяко хранене, но очевидно не е.

# 140
  • Бургас
Дребният май ще се окаже с някоя гад в акото. Днес му пуснах изследване на акото и още не е излязло, а от лабораторията са казали на мъжа ми, че ако е чисто, изследването ще е готово днес  Confused

# 141
Ние се майтапим за синхронизиране на бебетата ни, обаче влизам сега да ви чета и гледам коментирате, че докато сучат връщат леко. Е точно от следобяда и моята това направи няколко пъти  #Crazy
Мис, на мен така ми казваха по принцип от цибалаб за изследванията през бременността, предимно за урината, че ако е чиста, щели да излязат същия ден. Е случи се два пъти някъде да са готови следващия ден, тъкмо се чудех какво ли съм си завъдила, а всичко си беше наред. Стискам палци всичко да ви е наред  Hug
А по принцип слуз в акото не значеше ли също, че има колики?

# 142
Привет, Момичета Simple Smile
И моя много връща, но по-малко и не знам от какво е.
Тази вечер е много неспокоен и винаги филма в главата ми е, че не му стига кърмата.
Иначе в това хубаво време сме по разходки постоянно, утре става на 1 м. и имаме среща с колежката по легло от болницата да отпразнуваме месечинката. Мале, как се вълнувам, че от един месец съм мама  Grinning Grinning Grinning
Вашите бебоци стават ли през нощта да хапват?

# 143
  • София
Моят не пропуска. От веднъж до три пъти яде, и това са "регистрираните" от сънена мама среднощни закуски Simple Smile Колко още пъти се закача, докато спя-кой знае Laughing Ама тя тая шия не е от туршия hahaha

# 144
Оо да яде, въпреки че другата седмица ставаме на 2 месеца. Аз тук чета и се чудя как бебета спят от 24 до 6 сутринта. Опитах се да не я храня, реших че ще примрънка и пак ще заспи, да да ама не. Иска си детето ядене и това е Simple Smile радвам и се че си хапва  Heart Eyes  и слава богу повръща рядко.

# 145
  • София
Да, да...Наскоро попаднах на мн сладък лаф -спящите бебета били като еднорозите- всички са чували за тях, но никой не ги е виждал  Joy

# 146
  • Пловдив
Привет от мен и мъничкото ми еднорогче  Mr. Green вчера заспахме в 12 и тя ме събуди преди малко в 8. Няма да се хваля много, че да не си разваля късмета.
Напоследък много се дразня на себе си. Станала съм малко затворена, с никой не ми се говори, имам само една тема за разговор, говоря бавно, започна да ми се плаче често... Има ли и други такива шматки? Щастлива съм, не искам да звучи сякаш не съм. Но. Не мога да се позная. По принцип съм ведра, усмихната, разговорлива. Сега контактите, които ми носят удовлетворение, са тук и във фб групата. Трябва да се взема в ръце.

# 147
Кристална, имам същия проблем. ММ чак ми се чуди, че понякога си  чувам телефона, а не искам да вдигна. На мен ми писна от бремеността,  като родих пак не ме оставиха намира. Някак си не ми се слуша излишни неща, имам нужда от почивка. Миналата седмица едва изтърпях собствената ми сестра. Сега майка ми си е в БГ и ще дойде на гости за една нощувка и от сега ми става лошо, какви простотии ще трябва да чуя. Абе темерут съм станала.

# 148
  • Пловдив
И мен много ме тормозеха въпросите кога ще родя, още ли не съм родила, и най-вече настояването тръгна ли да раждам да се обадя (и това последното от близо десет човека...).
Имам нужда от силна прегръдка и някой шамар да вляза пак в час. Отивам да се обличам и излизаме на разходка. Навън ми е по-добре, а и днес ще сме заедно с мм.

# 149
Кристална, Нана стягайте се и хич не си разваляйте настроението заради дреболии. Грабвайте любимите хора (визирам бебчетата и мъжа) под ръка и на вън - слънце, спокойствие и хубавата храна лекуват  Hug
Аз сега гледам реклами разни за първи юни. Ми дали да не купя на мъничката нещо да първия и ден на детето в живота  Laughing но въпроса е какво ? Те са още малки. Имате ли идеи?  
П.С. А на мен така ми се пийва едно хубаво розе със някакви сиренца ( извинявам се ако на някой му се преяде) в това време на някоя полянка  Blush но  не смея заради кърменето  Peace

Общи условия

Активация на акаунт