Априлчета 2017г.

• 49 911
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Стига бе!Пийни си едно, не се излагай Grinning
Заминаваме за уикенда. Имате ли идея колко е багажът на три деца, едното бебе ooooh! 11 часа е, а аз все така си кърмя и сме до никъде...Ако стигнем до неделя-добре.

# 151
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Юле аз като давам ако,винаги след 3 дни излизат резултатите newsm78

# 152
Кристална, Нана,  Hug Аз съм на същото дередже. Даже си мисля това дали не е прословутата следродилна депресия  newsm78 Но Лили е права, навън му е цаката. Слънчицето като ме понапече ми става друго. Даваха преди време един психиатър по телевизията и той това обясняваше- за да няма депресии всеки ден по 15мин слънчеви лъчи.
Белинда, да си изкарате добре Hug Той багажа, сигурно е като за допълнително ремарке, но е важно в колата да се съберете  Joy
Аз това вече започнах да опявам на ММ, като тръгнеме да пътуваме как ще се накачуриме с бебе, столче, количка, кучето, което е голямо и на дълъг път се вози на задната седалка, багаж. Или просто всеки ще си вземе колата и ще си се вози с придружител, аз с бебе, той с куче.  hahaha

# 153
Олее и ние днес в 10.30 решихме да ходим на гости нам150 км  Laughing и уж за бързо се оправих натръшках, дрехи за нея и на мъжа ми и бързай бързай, какво ти бързане то докато тя се нацоцка  Joy докато се намъкнем в колата с кошове, бебешки чанти малеее ( само да вметна че сме с кола 2 врати хахах)  бяхме като Бени Хил  hahaha та сега сме в колата, той деня отиде  Flutter
Белинда и на вас приятен уикенд. Багажа събирай за бебо, другото и без него ще изкараш  Wink
Излизай народее чудесно е вън  Heart Eyes 

# 154
Мами, офтопик отново 😂😂😂 Правите ли секс и как беше "сефтето" след раждането?

# 155
Кю, аз съм още с железните гащи и стиснатите крака  Joy но знам, че след като приключат лохиите вече може. А иначе ние от цяла вечност не сме правили секс, та направо се чувствам все едно ще съм си като девствена. Даже в мен назрява едно такова тинейджърско любопитство за анатомично опознаване  Mr. Green

# 156
  • Пловдив
Цял ден изкарахме навън. Утре планираме да повторим. Не искам да си мисля, че тези ми състояния са следродилна депресия. Дребка вече е на месец и половина, не е ли късно за депресия?!
Другата седмица ни предстои първо пътуване с бебе. Кой знае с колко багаж ще бъдем и колко ли излишни неща ще носим  Mr. Green но по-добре да има излишни, отколкото нещо да ни липсва.
За нас "първия" път беше супер. Док ме предупреди за лубрикант, но не беше нужен.

# 157
И ние бяхме на разходка на гребната, после следобедна дрямка  Grinning и алармата се събуди. Беше хубав ден.
Относно секса нямам търпение, така съм загоряла  Grinning Grinning Grinning

# 158
  • София
След закуска малкият заспа на цица и мога и аз да се включа с някой ред.  Laughing
Онзи ден и аз се замислих дали не ме е хванала депресията, но сигурно беше от целодневното пищене. Едвам издържах да стане 6 часа и го метнах в количката и се разходихме до офиса на мм и му го връчих hahaha
Относно секса и на мен ми се прокрадва като мисъл, но преди 2 месеца ми беше секциото, а лохиите не са ми свършили    newsm78 Бях на два прегледа през първия месец и всичко беше наред, но започвам да се чудя само моите лохии ли се точат толкова дълго.
Пожелавам хубав почивен ден на всички и послушни бебчета  bouquet

# 159
  • Пловдив
Белинда, весело изкарване  Grinning
Цвети, аз бих се свързала с аг за още един преглед. Два месеца май наистина са доста.
Нана, и аз много се бях затъжила за ласки.  Mr. Green
Днес вали. Ще отидем в някой мол за нови блузи, подходящи за кърмене.

# 160
Здравейте момичета . Относно секса - ние с моят мъж в че пробвахме . Кълна се,че първият ми път беше по-малко болезнен. Като цяло беше ужас. Болеше ме ...а да не ви казвам как изобщо го правихме. На полу съединител Grinning Втори път не сме пробвали . Grinning
 Малката днес ми повърна три пъти след храненето ,а обикновено не повръща . Дали е преяла или се разболява.
В този дъжд ,ние май ще си стоим в нас ...краен случайй-Молл Парадайс ни очаква Grinning

# 161
Ох колко гадно време, след слънцето вчера днес ще ни затваря вкъщи..
нашето пътуване вчера беше рай  Wink буба заспа само като тръгна колата. Спряхме на бензиностанция да заредим малее рев, тръгваме на петия метър беше захъркала  Joy викам значи чудесно ще се разбираме с пътуванията Simple Smile
За нашия "първи" път оле направо беше като първи  hahaha  имах лек дискомфорт, но и ние не ползвахме лубрикант.  Иначе си беше супер да си гушна мъжа без корем хаха.
Цвети и на мен ми се вижда много 2 месеца. Май е добре да се пита лекар.

# 162
Момичета 37,8 температура повод за притеснение ли е . На един месец и половина сме

# 163
  • Бургас
Момичета 37,8 температура повод за притеснение ли е . На един месец и половина сме
Звънни на педиатъра. Много е малко бебето и нищо не може да му даваш. По принцип над 38 се дават температуропонижаващи лекарства

# 164
Нищо не съм й давала,а сега е 36,8 . Педиатърката не вдига и затова реших да се консултирам с вас  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт