Заминаваме за уикенда. Имате ли идея колко е багажът на три деца, едното бебе
11 часа е, а аз все така си кърмя и сме до никъде...Ако стигнем до неделя-добре.
Аз съм на същото дередже. Даже си мисля това дали не е прословутата следродилна депресия
Но Лили е права, навън му е цаката. Слънчицето като ме понапече ми става друго. Даваха преди време един психиатър по телевизията и той това обясняваше- за да няма депресии всеки ден по 15мин слънчеви лъчи.
Той багажа, сигурно е като за допълнително ремарке, но е важно в колата да се съберете

докато се намъкнем в колата с кошове, бебешки чанти малеее ( само да вметна че сме с кола 2 врати хахах) бяхме като Бени Хил
та сега сме в колата, той деня отиде 

но знам, че след като приключат лохиите вече може. А иначе ние от цяла вечност не сме правили секс, та направо се чувствам все едно ще съм си като девствена. Даже в мен назрява едно такова тинейджърско любопитство за анатомично опознаване 
Бях на два прегледа през първия месец и всичко беше наред, но започвам да се чудя само моите лохии ли се точат толкова дълго.
Втори път не сме пробвали .
буба заспа само като тръгна колата. Спряхме на бензиностанция да заредим малее рев, тръгваме на петия метър беше захъркала
викам значи чудесно ще се разбираме с пътуванията 
имах лек дискомфорт, но и ние не ползвахме лубрикант. Иначе си беше супер да си гушна мъжа без корем хаха.