Априлчета 2017г.

• 49 933
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Адашке, кога беше секциото?
Лили на 23.03.17
За абоколикена да кажа в самата листовка пише че е и за кърмени и за бебета на АМ, при нас доста добре действаше, но явно вече 4то шишенце ползвам и сякаш свикна. Вчера днес колики през деня  Confused Какво е това чудо пищи реве свива крачета. Иначе го давам и аз с малко изцедена кърма предварително и тогава да си суче.

# 256
Аз бях на 18.04 и розовее леко само в единия край, пръскам с цикатридина.
И ние днес сме с ужасни колики, разнасяме се цял ден на ръце, нищо не мога да свърша из нас, мъжО ми се върна от работа за малко, викам си ще ме отмени, той пък легна да спи. Ако можеше и бебко така да спинка , че и аз да се възползвам..

# 257
  • Велико Търново
На мен на контсултацията ни казаха за следващия месец за ваксината да се подготвя с Кулпач и Нурофен. Уж ми е евторо дете, пък не си спомням до сега Нурофен да съм купувала, пък сестрата каза, че за тази ваксина не можело да се дава Панадол  newsm78 Чудя се и се мая, мен ли ми изневерява паметта, или и медицинските съвети са се  променили за десет години. Сега се сещам, че веднъж с дъщеря ми ходихме до Бърза помощ, че е не можеше да смъкне т, тогава дежурната ми каза, че Нурофена само името му било за деца, а иначе си било лекарство за възрастни. Дали са го модифицирали оттогава, на кого да се доверявам, вече идея нямам  Thinking

# 258
Охо Лили, щом действа ще взема да купя цикатрадина че нещо не ми харесва моя белег, а уж доктора каза че няма да ми остане.
И на мен ми казаха да си купя лепенки кулпач за ваксините ние ще ходим в понеделник притеснена съм от сега  да не ми вдигне температура.  Confused

# 259
Ние имаме още 20 дена до ваксина, а от сега ми е притеснено..
За пръв път го чувам това за Панадола и още повече се ошашках  newsm78

# 260
Абе вие къде избягахте,защо не пуснахте темата.  Laughing И аз викам само аз ли имам свободно време да влизам,а то виж какво било. hahaha

Да се оплача,неща с кърмата не беше ок,беб постоянно ревеше,на 01.05 беше 3800,а на 18.05 беше 4200(ама с дрехите,памперса...).Започнах да дохранвам с АМ,но беб след гърдата не искаше шише,пищи детето от глад.Реших да редувам,дадох 120мл АМ и бебчо беше кротко агънце,на следващото хранене му дадох да сучи и той пак цока и реве.Две седмици съм го мъчила така,а аз си мислех,че имам ревливо бебо.Миличкият ми.Вече сме изцяло на АМ,мога да се похваля,че е много кротък,лежи си,блее си,а преди само ревеше и беше в ръцете ми.Давам НАН 1,но се запече и сега сутрин и вечер давам Фрризовом и сме ок.
А сега се връщам да ви чета. #Crazy

# 261
A на мен доки след ваксината каза точно Панадол да давам.... Вие с какъв термометър мерите?

# 262
  • София
И моите деца се повлияват по-добре от нурофена. Като се наложи да вадя тежката артилерия - за висока  Т, за болка - панадолът се предава, нурофенът върши работа Peace

# 263
Аз меря с дигитален, под мишничка. Купих си един за ухо, пълен боклук. В болницата  мереха само под мишницата.

Този куул пач за температурата или за подуването служи?

Тук предписват само Калпол, което си е парацетамол. Като Панадола.

# 264
Момичета, колко време след секциото правихте секс? Имахте ли болки след това?

# 265
Термометър купих дигитален , който става и за челото и със накрайник за ушето. Не съм го ползвала, но при проба на мен на таткото и на малката дава верни данни.
Куул пач са за температура и имат охлаждащ ефект.
За секса май бяхме писали ние сефтосахме на 42 ден  Party  нямах болки, лек дискомфорт, но просто трябва по лекичко  Blush

# 266
Извинявам се, не съм връщала назад да чета, имаше ли болки след това? Ние изчакахме около месец, но след това имам леки болки, като преди цикъл..

# 267
Не не нямах болки, по скоро мускулна треска  Laughing то като лежах целия девети месец какво да е Wink

# 268
И ние ще разделяме ваксините Simple Smile
Мами, какво мислите за даването на биберон на едномесечно бебенце? Още го кърмя и чувам какви ли не вариации, включително и че ще го отбия..
Лили,

Можеш да даваш от шише, без риск от отбиване, освен ако не забележиш, че намалява кърмата ти. Аз давам от шише, през вечер. То му е най-сладко от теб. Simple Smile

# 269
Той секса по принцип не трябва ли да е след спиране на лохиите, независимо дали е секцио или нормално? Или вие това имате предвид след тях колко време? Ние още не сме правили, но и на на мен още не са ми свършили. Пък и ММ още не е заслужил. Вчера, ни в клин ни в ръкав ми благодари, че съм му родила дете. Ама толкова бях изморена, че ме е яд на мене си, че не го разпнах на един бърз разпит какво е това прозрение изневиделица  Joy
Усещам от време на време единични контракции, което считам за нормално, матката да контрахира и свива. Някъде бях чела, че на жената й е необходимо същото време на бременността, че даже и повече, за да се възстанови от раждането.
Сетих се за Ева, тя така преди все ни подтикваше към разни горещи теми. Blush  Много от момичетата не пишат тук, то е разбираемо с обзавеждането ни с гербовите марки, но ако поне са активни във фейсбук да минат и при нас, да кажат как са.  Hug
Чудя се кога мина това време, че някои бебоци и на по два месеца станаха.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт