Априлчета 2017г.

• 49 937
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Ами да, моите уж бяха спрели напълно, изчаках няколко дена да съм сигурна, и след секса пак наново, но по-малко и на следващия ден минава . Ох, днеска е някакъв ужас, много е неспокоен, за момент не иска да остава в това легълце, цял ден се разнасяме. И накрая мъжо се прибра, че ме отмени малко.. за да простра пералнята  #Crazy

# 271
Лили, цикатридина мисля, че е за рани, не е за белези и на мен доки ми каза, че до 2 месеца няма да се виждал, аз мажа с контракттубекс.
Секс и на мен толкова ми се прави, че нямам думи, но имам още разни остатъци и чакам, за да си е както трябва.
Пърпълче, строявай го тоя мъж  Laughing моя и той нещо се е очовечил, чак кола ми е купил днес да си се возим с бебчо (не, че съм я виждала още). Ама  аз му го оставям да го гледа или да помага, а той предпочита да си се занимава с детето. Днес се прибра в 17ч. и го гледа, а аз спях, че бях умряла, сега те спят, а аз готвя - мусака с тиквички и киноа (сефте ми е).

# 272
При нас съня все още е мираж..

# 273
И ММ предпочита да се занимава с децата, вместо да свърши някоя работа. Пред ревящо бебе и миене на чинии ще избере първото.

Цикатридина спрей е за пресни рани, то става като талк, не би помогнал за белега. Аз го мажа с Лансинох-а. Като се сетя разбира се.

Стрии и аз имам от отслабване на младини, от двете бремрнности - не. За което стм много благодарна. Мажа се след баня с някви олиа.

# 274
А сега де Лансинох става ли? Аз зърната мажа да мажа и белега тогава?
Аз да се похваля излезнахме с мъжо и компания на бар  Party  Майка ми дойде на гости и остана да гледа малката  Flutter   ейй много ми се спеше в началото, но стоях права потанцувах си супер е. Малко социален живот  Joy
Сега ще се храним lol:

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 04:16 от LilyRose

# 275
Супер, Лили Simple Smile дано и за нас да си потанцувала.

# 276
  • София
А това пък за мене е мираж...бар, нощен живот...С бебе, кърмено на поискване, това е пълен абсурд. Като бях млада Mr. Green, ми тежеше чат-пат, чета си постовете от времето, когато съм родила първия - мрънкам как ми се излиза, как ми се пие...Сега само ми се спи hahaha

Днес ще имаме нещо като социален живот все пак. Първо гости с беб. Стискайте ни палци Simple Smile

# 277
Леле, аз в понеделник ще имам първия си социален контакт с някой различен от мъжа, бебе и майка ми.. Ще ходя до офиса да си нося болничния  Grinning Sunglasses
И аз го кърмя на поискване и честно казано ако имам избор дали да изляза или да легна да се наспя, май ще избера второто  Joy

# 278
и ние на 24.05 имахме първо гости с бебока Simple Smile
Белинда, да не те разочаровам предварително - при нас беше кошмар. След първия половин час ми се искаше да си тръгна. Никога повече няма да причиня такова нещо нито на себе си, нито на бебока. Хората са забравили какво е това бебе, или така поне стоят нещата за чуждото бебе. Мислят си нещо като плюшена играчка  - става за гушкане и мачкане. Нашия като се изплаши и като ревна, не мога да го успокоя  ooooh! Почнаха забележките - все пак сме се събрали да се видим, а не да слушаме ревящо бебе  Mr. Green И това при положение, че инициативата да отидем с бебе не беше наша, а бяхме молени и убеждавани колко всички искат да го видят и ще има всички удобства да се чувства добре  Mr. Green Никой не се съобрази с бебето, особено след втората чашка, а той се стряскаше и ревеше при всеки крясък, тропане на чинии и т.н  Така че бързичко подбрах мъжа и си тръгнахме  Mr. Green
Това ми е обеца на ухото - иначе може да си развалим приятелството.

# 279
Аз още никъде не съм го водила, майка ми си е в БГ и искаше да отида в родния ми град и само като се сетя колко народ ще  дойде да го види и отказах.
Аз пак имах поредна тежка нощ от 4 до 9 и после мама остана сама и спа до сега.

# 280
Да ви кажа аз кърмя на режим, та за това си позволявам да излизам. За снощи малко съм гузна че имаше едно ядене на ам за да може да минсе получи номера, но  Blush  няма да ми става навик.  На поискване наистина не става да излизаш. А аз като цяло освен миналия уикенд извън града никъде не съм я водила така при много хора. У нас идваха на гости кумувете ни веднъж, но то милото стясла се от много шум, те мъжете се смеят тя се плаши.. не става така. Добре че са ми готини и  съобразителни хора и си тръгнаха бързо, за да може тя да си заспи. За излизане за вечеря или едно кафе само майка ми е спасение.

# 281
Аз мисля да започна да дохранвам с АМ вечер, имам чувството, че ми намалява доста кърмата до вечерта.. особено сега като гледам да щадя едната гърда с разкървеното зърно. До към 6 7 всичко е наред горе долу през 3 часа,ама след това може и през час да си иска  newsm78

# 282
LilyRose - как става кърмене на режим?  newsm78  Моята като ревне от глад, върви, че й обяснявай, че има още час по график...
Та и за мен излизането по барчета вечер все още е мираж... Обмислям вече да я пробваме Бояна на бар харесва ли й  Grinning Много ми се ходи! Ми така де - като бяхме малки със сестра ми, наще навсякъде ни мъкнеха вечер и на нас ни беше интересно  Wink
А как ми де ходи пак на танцииии... От 3 години с ММ ходим на суинг танци и постоянно мисля схеми как да подновим... Мъжът ми преложи да цедя и да му оставям кърма и аз сама да ходя, да съм се социализирала малко... все още го обмислям.

# 283
Марти ами така си я храня още от както се пробрахме вкъщи. Аз отначало бях на изцедена кърма защото тя заспиваше и нямаше сили да суче. Та си изцеждах едно даже като ядеше малко две яденета напред. И си я хранех на 3 часа  в 6,9,12,15ч т.н  на 8 хранения. И тя си свикна огладнява ми по час и си суче по същия начин. Естествено е плюс минус 15/30 минути. Е има дни в които яде на два часа ускорен растеж ли какво, но после пак влиза в графил. Сега вече навърши два месеца и преди две седмици си махна сама яденето в 6 сутринта. Та така се храним сега на 7 хранения. Много ми е удобно, и тя е часовник няма нужда да гледам часа Simple Smile
Единствено аз  давах АМ когато много ми се разраниха зърната първия път. Сега пак съм така, но само една нощ я лиших от кърма в петък май беше (аз бях писала тук), та дано да не се повтаря да свикват вече те толкова третиране тея зърна чееен   Blush

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 15:39 от LilyRose

# 284
  • София
Идеално мина гостуването Simple Smile Е, идеално като за с бебе де hahaha

Общи условия

Активация на акаунт