Априлчета 2017г.

• 50 196
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Враца
Момичета какви са тези мобилни приложения с мелодии, къде да ги търся  Whistling

# 406
  • София
В плейстора Peace

# 407
  • Бургас
Ние вкъщи почетохме, помислихме и решихме да не я слагаме.
Искам да помоля бургаските мами да ме насочат към добра педиатрична клиника, защото е много вероятно скоро да се изнасяме към морето, а той е още много малък и искам да имам ясен план за действие в случай на спешност. Ще изтървем летните консултации и ваксини, но какво да се направи...Отказвам да вися в прашния град само заради това Crossing Arms
Едната болница е Маджуров. Тя е в самия град. Другата е Дева Мария и е на пътя за София преди да се качиш на магистралата в дясно , в квартал Ветрен. Държавната въобще не я споменавам. Тя е на главния булевард, на който излизате като влезете в града. Не дай Боже да стане нещо ще свиркаш

# 408
Кю,  Hug Много полезна информация за тия ми ти бабини трънкини часове.
Днес за първи път изкарахме с бебка разделени за по-дълго време- 6 часа почти с виждане А две технологични почивки за манджа. Имах работа, уж за един-два часа, но като се закучиха нещата направо   #2gunfire През цялото време бях една такава на тръни и все ми се причуваше бебешки плач. 
На всички ваксинирани бебоци бързо да си стават пак същите. Като знам, че и нас ни чака скоро не ми се мисли дори.
Да си спретнем тогава една морска среща  Party  Ние ще акустираме някъде след 20 юни.

# 409
Моята мадама днес чак следобед взе да се осиферва от ваксините както се казва. Смее се живна, само дето яде малко.
Така като ви чета май ни тресат бабините часове защото е гладна виждам я. Захапва цоцне жоцне и сама се нерви бута ме с ръце и изтърва зърното. После аз пак давам тя почва да рита, да изпъва гръбчето и пак изтърва.. еми то това да не е ластик да и остане в устата. Та кога казвате минават то няма хранене така.
И аз обмислям да я будя през нощта и да и върна това хранене, което сама си махна, че тези два дни с температура и неядене се притеснявам да не вземе да слабее. А иначе и аз да се похваля сме станали 4900 и цели 60 см. Ще я правим "мъникенка"  от 46 см до 60 за два месеца  Party  

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 22:48 от LilyRose

# 410
  • София
Благодаря ти, Мис Embarassed Записвам си ги, ще видя и адресите. А иначе мисля да свиркам и без да е станало нещо, да направим една морска сбирка Hug

Лили, моят се лиготи по същия начин на гърдата понякога, ама като гледам не му пречи да си хапва Thinking На мен ми пречи, че ме понаболват ареолите после, но какво да се прави - лигльо Heart Eyes

# 411
Ами то и мен ме боли, ама какво да се прави търпя. Иначе искрено се надявам да се храни. Ей това му е единствения недостатък на кърменето.

# 412
  • София
Абе не е баш единствения, ама по-нататък ще видиш Laughing

# 413
Лили, същата картинка сме и ние в тия моменти, с допълнението, че ми пищи и ми се кара все едно аз съм й виновна  Joy
Е Белинда, още "екстри" ли имало? #Crazy

# 414
Стига дее какво може да е? newsm78
Аз между другото не смятам да съм пт дълго кърмещите. Щом започне да яде мандрата затваря  Joy

# 415
  • Бургас
Благодаря ти, Мис Embarassed Записвам си ги, ще видя и адресите. А иначе мисля да свиркам и без да е станало нещо, да направим една морска сбирка Hug
Аааа, много ще се радвам да се видим  Heart Eyes
П.П. Сетих се и за трета болница - Бургасмед в Меден Рудник

# 416
Стига дее какво може да е? newsm78
Аз между другото не смятам да съм пт дълго кърмещите. Щом започне да яде мандрата затваря  Joy
Лили, и са съм така  Grinning Моят таргет е до към шестия месец, като вземе да ръба човешка храна  Sunglasses

# 417
Добро утро и честит първи Празник на малките ни слънчица  Party  много да слушат, добре да си хапват и безкрайно да ни радват  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 07:24 от LilyRose

# 418
честит детски празник на всички бебоци! да са здрави и весели, за да им се радваме!
при нас кърменето си върви, дребосъчка спи от 12 и нещо вечерта, та чак до 6-6:30ч сутринта. и това е като я будя в 12 вечерта да яде. иначе тия дни заспива с баткото към 22ч. мисля да поизчакам още някпй друг ден и да я пробвам кога ще се събуди, ако не я вдигам да яде в 12ч. Баткото ми е бил същия - на същата възраст сам си махна яденето в 12ч и си спинкаше доволно по цяла нощ.

за продължителността на кърменето - моят лимит е 1г. - почне ли да ходи - стига толкова. то до тогава остава само приспивното ядене вечер, така че... Но кой както си реши Simple Smile

весел и слънчев ден! аз продължавам да боря възпалението на окото, много гадна работа... #Crazy

# 419
Мами, моя слънчо от вчера много будува през деня, докато яде заспива и го храня като постоянно го събуждам, а когато се нахрани почва да мрънка, да реве.... спи по 20-30мин и пак същата работа... Вече втора вечер спи повит и е много спокоен, буди се на 3- 3 1/2 часа, но през деня е ужас.... да се притеснявам ли !?!?

Общи условия

Активация на акаунт