Добре че все пак се е усетил преди да стигне до входната врата хахахаАз се позагубвам често, но деня ми е почти плътно ангажиран и нямам време за нищо.
Лилироуз, и аз съм зле с тия зърна, едното е много зле, цялото напукано. Махнах протекторите защото и те започнаха да ме разраняват и сега е ад. Кожата ми на ареолите е супер тънка и нежна, малкия чак ме посини там
мазах се ден и половина с гармастан, после 2 кърмения с лансинох и започнах да си слагам здравец на гърдите по съвет на една наша мама и още чакам подобрение. Сякаш има светлина в тунела ама ще видим. По едно време онзи ден така се бях отчаяла че мислех че няма да мога да кърмя повече, едната ми гърда беше станала на буци направо, защото не можех да изцедя повече от 30 мл. от нея - с помпата много боли, и с мъника като суче боли.... тогава забелязах че имам коричка от раната точно на каналчетата ... и за това не мога да изцедя ... абе, ужас беше. Много внимавам вече как захапва мъника. Дано се оправя и аз с тея гърди.Момичета, с тея лохии и аз съм в чуденка, кога ще спрат... От 4 дни имам ярка кръв отново, вече е 36-ти ден. Има нещо за което се чудя дали е нормално- преди 3 дни при ходене до ВЦ изпишках едно малко парченце нещо като лигавица, или пък малка частица от плацента?! Лохиите ми бяха уж почти спрели, но преди да изпишкам това - от предния ден ми се появи отново ярка кръв. Края на тази седмица трябва да ходя на контролен преглед отново и ще кажа на АГ, но се зачудих дали е нормално това
не беше от кръв, имаше и белезникаво... как ли да го опиша... Като ципа от плацентата ...

суче си прекрасно.