Априлчета 2017г.

• 50 169
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Purple да имам и лансинох и още пет крема за зърна, мажа на поразия, явно ми е слабо място. Но от всички сякаш гермастана най-добре ми действа. Не разбрах ти, за това че съм кърмима без да се измия ли предлагаш да се консултирам, или за това че ми се разраняват често?
Белинда и аз не знам да има годност преварената вода, според мен идеята е да е чиста. Аз преварявам и я затварям в една бутилка и след 2/3 дни нова.
За цикъл и аз се чудя кога трябва да ми дойде, но от майка ми знам, че след като спреш да кърмиш идва. Но то пък като дойде пита ли те ???  
Линдичка удари една глътка и за мен   Flutter като си има нужда човек си има  Peace

# 526
Преварена вода има срок на годност 24 часа след преваряването.
Ох,момичета отдавна не съм писала,ама то при нас цяла сага.Бебка дълго време беше с разстройство,следвах стриктно предписанията на педиатъра,но не мина,след две седмици лечение със спорен резултат успях да я заведа на гастроентеролог (направление имах,специалисти няма).Според него проблема е породен от гъбички в устата и даде орален гел за лечение на гъбички.Не ми се вярваше,но като съм отишла при специалист,послушах го.Още на втория ден изхождането се нормализира,сега пък друг проблем,днес цял ден няма ако,а не е гладна и вода/чай пие редовно през деня...
Ваксините ни ги отложиха заради разстройството,и педиатъра,и гастроентеролога бяха категорични,че с първо да се излекува и тогава.На мен обаче ми е много непонятно как в две лаборатории ми дадоха два различни резултата от изследване на фекална проба и пуснах още едно изследване в трета лаборатория.Ако от него резултата е различен от досегашните,на кой да вярвам...

# 527
Аз до колкото знам е 48 часа за водата.
Голям рев вчера, голямо чудо. Не ми понася и на мене, вечерта вече и аз ревах. Той пък взе че заспа в 10.30 и сега още спи, ама лудата му майка защо пък да не взема да се събуждам през час, мислех си,  че ще огладнее и ще се събуди и цяла нощ в очакване, вместо да се наспя като бял човек.. Абе, ненормална работа. #2gunfire

# 528
  • София
Нев, ужасно неприятна история Confused Накрая ще мине от само себе си, ще видиш. Кумата ми така с нейния малкия, на няколко месеца му откриха някакви бактерии в урината. В едната лаборатория излизат, в другата - не. Много били опасни, като се почнаха едни АБ, едно чудо - няколко месеца и нищо, и нищо. Тя накрая откачи, спря всички лекарства, изпокара се с лекарите, абе - чудо. На годинка като пуснаха изследванията - няма бактерия, няма нищо. В нито една лаборатория. Сам се беше изчистил.

Ние нощес като по учебник - в 12 /за първи път се буди в 12 newsm78/, после към 3, накрая към 6, когато станахме. Сега той спи в шезлонга, а аз сърбам кафенце с форум - егати комунизма Sunglasses

# 529
Белинда добро утро Grinning Браво на козуначко,все така да е!Моя базунко се събуди с пръцкане и вой,сега съм го гушнала,моцка и се мъчи да пръцка милия,голям зор.Цяла нощ не е пълнил пампата.Усмихва се вече добре е работата  Grinning
Това с цикъла и аз не го разбирам,тъкмо спряха лохиите и на другия ден кръв Shocked доки каза,че е цикъл и че ще е по-обилен!Да ама не!Съвсем леко зацапване за сега,ако мога да разбера нещо... newsm78
Водата я сменям всяка сутрин Peace
п.с.: Поне базунко поспа докато ми се напълнят гърдите и сега е рахат   Mr. Green

# 530
  • София
Добро утро от мен,
днес сме на ехограф, стискам палци всичко да му е наред с бъбреците на човечето и да започваме ваксините и ние..Simple Smile

# 531
Дит успех!Стискаме палчета Peace

# 532
ние сме на ревлив режим. уж й се спи, а реве. на мен ми е жега да я гушкам нон стоп...дано изкарам някак

# 533
ЛилиРоуз, за разраняването имах предвид да се консултираш  Hug Сигурно има някакви чалъми, освен нормалното да чакаш да ти мине.
Белинда, е те това имах предвид, че беше казала, че при цикъл се кърми по-често.  Mr. Green Явно, че цикъл не идва докато се кърми е поредният разбит мит.
Нев, много ви се е насъбрало. Дано скоро мине всичко.  Hug
Дит, успех и на вас  Hug
За водата, аз правя всеки ден по-малко, колкото е минимума на каната, използвам малко шише.

# 534
Lindichka и ние сме така.Остави я малко голичка,махни папито и ще се успокои.Надявам се да проработи де.  Laughing

# 535
Ние и днес сме ревливи, поревахме си малко в дует. Явно заради по-голямата пауза снощи,тази сутрин иска да яде през час, няма време да се напълнят гърдите и се побърквам вече..

# 536
  • Велико Търново
И на мен ми се случи същото с кърменето - уж бяха на свършване лохиите и онзи ден гледам по-голямо чисто кърваво зацапване. Сложих по-голяма превръзка, пък то спря и вчера и днес няма нищо. Струва ми се, че е било от лохиите последно обаждане, ама нямам нито време, нито възможност на доктор да ходя. Щерката свърши училище (пълна отличничка и в удостоверението, и на външното оценяване, да ми е жива и здрава), и сега съм с две деца вкъщи. Тя уж помага, бави го, но си е още дете и тя си иска своето внимание и ежедневно забавление, та свободното време рязко намаля.

# 537
  • София
Нашия ехограф мина, всичко е на ред, има много лек рефлукс , но бъбреците са ок и почваме да се боцкаме:)

# 538
Ditmade, в какво се изразява вашия лек рефлукс? Че и ние сме с лек рефлукс, пък си повръщаме след всяко хранене/спане почти. Някой път малко, друг път повече.. ама щом била весела и усмихната, а не в дистрес, значи сме ок.

# 539
  • София
Ами получава киселини след хранене и започва да се пъне и да плаче, защото храната му се връщаа, но до гърлото без да повръща.

Общи условия

Активация на акаунт