Априлчета 2017г.

• 50 173
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Хахаха, хора, почнахме да даваме фира Joy Мъжа ми току що ми каза, че си е тръгнал от Кауфланд барабар с пазарската количка и чак на светофара, както си я клател ритмично, чакайки зеленото, се усетил hahaha Представям си как са го гледали хората Shocked

# 511
Първите дни давах вода с лъжичка,ама нашия такава муцуна прави,все едно лимон му давам hahaha и плюе... После пробвах с шишето,залъгва се,моцва веднъж-два  baby_neutral
Голяма игра е при нас докато сменяме пампата Crazy Много му е смешно на базунко,преди малко аха със глас да се засмее Heart Eyes Чак ми тръгнаха сълзички от умиление  Heart Eyes

# 512
Ооо и аз пуснах сълзица на първата усмивка, голяма ама направо очичките и се смеят, като емотиконка ми става милата, толковя голяма усмивка пусна. Сега вече и с глас се смее Simple Smile
И бебка много ми се стряска, може и моя да в грешката, че вкъщи е много тихо и тя свикна на спокойно сега всеки шум я дразни.
За треперването значи сега трябва да наблюдавам казвате?
След вчерашното спане, се разминах с будуване от 4 до 6 наспана беше. Та накая каталясах ситринта и я гушнах между на спалнята, еми не спа много, но усля да нарита баща си и да събуди и него  hahaha да види той, как е  Flutter

# 513
Белинда, като си представих картинката ми се оправи настроението  Joy
Лили, не мисля, че се стряска повече, защото преди повече сте й пазили тишина. Ние по принцип сме си бая шумни и вкъщи нарочно не пазехме тихо. Просто чуват повече милите.

# 514
Моя бебко се стряска само ако не е дълбоко заспал.Като заспи дълбоко много рядко се стряска от шумове, а мъжа ми е като слон в стъкларски магазин, повярвайте ми, ако има нещо за събаряне - той ще го събори. Отне ми и доста време да го отуча да блъска врати без да искал...  Grinning

# 515
И на бебо му трепереше кречето и ръчичката,даже и устата все едно му се стягаше при прозяване.Сега като заговорихте се замислих,че отдавна не го прави това.Почти на 3м сме,явно отшумява.
Ние също не пазим тишина,но наистина,когато малкия спи по-леко се стряска.
Все да питам и все забравям.Давам Нан 1,но се запече и педи каза да купя Фризовом и да давам 2х от него.Някоя друга мама да е правила такива комбинации?

# 516
Някоя от вас мами беше писала,че при менструация намалява кърмата?Дойде ми и малкия цял ден суче през час и пак е гладен и нервничи,циври.Докато се усетя какво става... Гърдите ми са много меки,пробвах с помпата да видя има ли нещо изобщо...еми пуска.Ама не смея да цедя повече,че да се събете за дреб. Confused И сега какво да правя като е гладен?Ако зукне преди да са св понапълнили гърдите?Имам тука едно АМ на Тьопфер под ръка,ама ще го давам в много краен случай!Да не би да ми спира кърмата  Sad

# 517
Ние сменихме от Аптамил на Фризовом, и сега ака по 2-3-4 пъти на ден, като първият и вторият път се оака до средата на гърба 😨

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 21:12 от Alisa16

# 518
Ох момичета, едното ми зърно пак сдаде фронта  ooooh! вече ми писна ...  
А днес много глад я гони, явно компенсира,за цяла седмица неядене след ваксините. И от бързане да в храня, вдигнах аз блузата да кърмя, и чак след пет шест минути се сетих, че не съм измила гермастана  ( мажа и двете зърна вече за по сигурно) newsm78 сега ще и стане ли нещо?  

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 21:20 от LilyRose

# 519
  • София
Ох момичета, едното ми зърно пак сдаде фронта  ooooh! вече ми писна ...  
А днес много глад я гони, явно компенсира,за цяла седмица неядене след ваксините. И от бързане да в храня, вдигнах аз блузата да кърмя, и чак след пет шест минути се сетих, че не съм измила гермастана  newsm78 сега ще и стане ли нещо? 

Няма проблем, нищо няма да и стане от веднъж. И на мен ми се е случвало.

# 520
Ох добре. Че си помислих сега да не вземе да мк повръща.

# 521
ЛилиРоуз, защо не пробваш да звъннеш на консултант по кърмене? Да видиш какво ще те посъветват. Аз си взех Лансинох, защото е без отмиване, ти него пробвала ли си го?
Меченка, Белинда преди беше казвала какво се прави с цикъл и кърмене ама  newsm78 Станала съм още по-голяма бяла птица, та убий ме не мога да се сетя. Ще чакаме да се включи и да даде жокер от приятел.
Мале Бейби, че кога станахте на три месеца? Сякаш беше вчера като пишеше от болницата и всички се вълнувахме докато малкия се появи на бял свят.
То значи и талисманчето ни на Бъбълчето юнака ще е към 3 месеца, така ли излиза?

# 522
  • София
Не помня какво съм писала newsm78 Нищо особено не се прави при цикъл, просто кърмиш по-често, за да си наваксва бебето и чакаш да мине. След 2-3 дни нещата се нормализират. Няма да умре от глад за 2-3 дни, то кърма си има, просто не е така изобилна. Аз обаче се чудя какви са тия цикли токова рано Rolling Eyes За кърмещите е нормално да нямат цикъл, често и над половин година. На мен с първия чак на деветия месец ми дойде.

Бейби, аз нямам опит с АМ, обаче от приятелки сякаш съм чувала, че не се мешат newsm78 Ако се запича /разстройва от едното, се сменя с друго, но да се дават две едновременно, сякаш не съм чувала.

Иии, да се похваля с новото ни нещо от днес - пи вода bowuu Само 20 мл., но не я плю. Голям напредък! Я да ви питам, че съм забравила. Колко е "годността" на преварената вода? Мога ли утре да му дам от същото шишенце или трябва прясна? Не че нещо, ама ако пие по 20 мл. на ден, не си заслужава варенето Rolling Eyes

# 523
аз не преварявам всеки ден вода. през ден-два я сменям.

нещо не ми понасят ревовете вече, тия истеричните. особено в комбинация с хленчене и мрънкане на баткото.

не издържах и като пиянките си сипах няколко глътки бяло винце, по нощите  Blush

# 524
  • Бургас
Хахаха, хора, почнахме да даваме фира Joy Мъжа ми току що ми каза, че си е тръгнал от Кауфланд барабар с пазарската количка и чак на светофара, както си я клател ритмично, чакайки зеленото, се усетил hahaha Представям си как са го гледали хората Shocked
Шъумръ  Joy hahaha

Lindichka, наздраве!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт