Мъжа ми току що ми каза, че си е тръгнал от Кауфланд барабар с пазарската количка и чак на светофара, както си я клател ритмично, чакайки зеленото, се усетил
Представям си как са го гледали хората
и плюе... После пробвах с шишето,залъгва се,моцва веднъж-два
Много му е смешно на базунко,преди малко аха със глас да се засмее
Чак ми тръгнаха сълзички от умиление

да види той, как е 
вече ми писна ...
сега ще и стане ли нещо?
вече ми писна ...
сега ще и стане ли нещо?
Станала съм още по-голяма бяла птица, та убий ме не мога да се сетя. Ще чакаме да се включи и да даде жокер от приятел.
Нищо особено не се прави при цикъл, просто кърмиш по-често, за да си наваксва бебето и чакаш да мине. След 2-3 дни нещата се нормализират. Няма да умре от глад за 2-3 дни, то кърма си има, просто не е така изобилна. Аз обаче се чудя какви са тия цикли токова рано
Ако се запича /разстройва от едното, се сменя с друго, но да се дават две едновременно, сякаш не съм чувала.
Само 20 мл., но не я плю. Голям напредък! Я да ви питам, че съм забравила. Колко е "годността" на преварената вода? Мога ли утре да му дам от същото шишенце или трябва прясна? Не че нещо, ама ако пие по 20 мл. на ден, не си заслужава варенето
Мъжа ми току що ми каза, че си е тръгнал от Кауфланд барабар с пазарската количка и чак на светофара, както си я клател ритмично, чакайки зеленото, се усетил
Представям си как са го гледали хората

Препоръчани теми