Априлчета 2017г.

• 50 183
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз не давам, но ако давах щеше обезателно да е чиста водичка, в никакъв случай със захар.

# 496
Само чиста водичка за изплакване след кърмене Simple Smile
Иначе ние днес бяхме от будуващите пък- наложи се да обиколя половин Варна с количката само и само малко да заспи. В момента в който решавах да поседна на някоя пейка да отдъхна - силен вой се извисяваше от количката и аз отново в конски тръст тръгвах по улиците. Абе, прекрасен ден Grinning
Сега се надявам да спинка хубаво вечерта, а утре ще си лекувам мускулната треска  Grinning
Лора, добре дошла Simple Smile

# 497
така като чета - всички сме на един хал - ревящи бебоци, искат на ръце и разходки на всичкото отгоре...

при нас последното ядене за деня е в 12ч и при добро стечение на съня следващото ядене е в 6ч, но снощи пък ми се събуди в 4ч, после в 7ч и така. аз будя за хранене на 3-3,5ч, за да си имам спокойствието и съня през нощта. като я събудя да яде, ако много й се спи, просто яде и продължава да спи.
днес навън цял ден спа и яде. да видим нощта как ще е.

# 498
Преварена вода, но аз предимно я предлагам, за да не остава мляко в устата, но тя не я иска.
Това със захарта било,ако детето изобщо не иска да пие вода. Но аз не бих сложила де, то детето като исла си пийва по глътка.

# 499
  • Бургас
Винаги ми е било абсурдно това слагане на захар във водата. Каква е идеята ? Да не говорим, че е вредна.

# 500
за водата със захар казват, че било заради жълтеница и защото кърмата била сладка и бебето нямало да я иска иначе.

аз не съм слагала захар във водата нито на първото, нито на второто. засега не пие много, но и аз не съм настоятелна. после ще пропие, защото не я храня на поискване и в жегите ще утолява жажда и с вода Wink

# 501
Аз давах чайче с копър, но сега и давам по няколко глътки водичка. И на баткото давах вода и той се научи да пие и сега продължава да пие по много.
Захар на мен не си слагам в напитките, камо ли на бебе. Отлагайте предлагането и на децата до възможно най-дълго време.

Бебка спи добре, много е ококорена, всичко и е интересно, плюнчи се, бута ръцете в устата, усмихва се. Все повече се очовечва.

# 502
  • София
И аз успях в най-голямата жега да пробутам 20-тина мл. чай, но водата я плюе със страшно отвращение Sick
Днес за първи път си видя играчките над шезлонга Simple Smile Гледка ги, говори им и трепти с ръчичка, а-ха да посегне, но не може да се усети какво трябва да направи Laughing Абе много сладък, много, растат с часове Heart Eyes

Аз нещо искам да питам. Забелязвам при Козуначко нещо, което не помня дали го е имало при батковците. Когато се протяга сякаш, а също и когато се напряга - примерно при колики, леко му притреперват крайниците - било ръчичка, било краче, просто за секунди. Ето току що се протегна насън и му затрепери едната ръчичка, свира в юмруче. Уж не ми изглежда притеснително, но си викам да ви питам - някой забелязвал ли е подобно нещо при бебето си или да се замислям за евентуален неврологичен проблем newsm78

# 503
  • София
Аз съм забелязвала такова потрепване на краче само от време на време докато суче.

# 504
  • Враца
При нас е по същия начин, притреперват и ръчичките и крачетата, че и брадичката даже

# 505
Оле и аз се чудех дали не е проблем   newsm78
На малката едното краче и леко брадичката така притреперват.
А отделно много често като лежи спокойна ръцете са в стиснати юмручета. И това се замислих дали означава нещо? Thinking

# 506
И на моя шоши ръчичките са в юмручета предимно като сучка в началото, след това се отпускат. Аз му давам пръстче да се хване, да ме държи за ръчичка  Grinning
Ох да не казвам голяма дума, но днес май няма да е кривотийка като вчера, от сутринта раздава едни усмивки, ама да видим.
Вече се заглежда, гука, отвреме навреме май фокусира нещо. Абе да са ни живи и здрави бебоците да ни радват все така  bouquet

# 507
И базунко притрепва и стиска юмручета като се протяга.Като го кърмя някой път му потреперва едното краче-педи ме предупреди за това да не се шашкам Peace Вашите бебоци стряскат ли се често или само моя си е пъзльо  Mr. Green Вчера кихнах и той като зукна ooooh!
За нощните паузи,преди заспиваше към 10  и се събужда гладен в 3,6 и 8.Сега от няколко дни заспива в 9 и се събужда в 4-5 Shocked и после през два часа папка.Не е ли рано да си маха нощно хранене? newsm78

# 508
  • София
Ааа, не бързай с махането Laughing Те така някой път правят, колкото да се обнадежди човек и после- давай с начале.
Четох снощи за това притреперване- физиологично било. Ако не изчезне до третия месец, чак тогава трябва консултация.
Днес направихме разходка рано, че вчера се изпържих по обяд. Сега пък хладно беше на моменти, като се заоблачи, а аз бях много разголена. Няма угодия Grinning

# 509
А добрютро и от мен  Grinning
И на кифла и притреперва брадичка. При нас гевезлъците се увеличават и телешкото чревоугодничество започва да се проявява.  Mr. Green Като се засити, се опъва по гръбче и си завърта главата и продължава да суче.  #Crazy Първо я обръщах, сменях поза и ръце, но почваше такова противодействие с пищене, че се отказах.  Да не е балама да пусне гърдата, трябва да се цока до припадък  baby_neutral
Меченка, и моята започва да се стряска, а  в началото не реагираше ни на лая на кучето, ни на шума от булеварда, сега от няколко дни, както ти казваш дори и от кихане. Обяснявам си го, че слухът им се развива и чуват по-ясно. А толкова се самоубеждавах, че просто е свикнала с кучето от корема ми.  hahaha
За водата аз й давам и то започнах заради млечницата и да изплаквам устата и ако иска да си пийне. Първите пъти се отвращаваше, после реши да не изпуска авантата да цоцне, щом нещо пуска, пък било и вода.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт