Априлчета 2017г.

• 50 184
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Моята мома вечер след като заспи прави една пауза от около четири часа, после се събужда през три. А през деня може и през час, зависи какво ще й скимне  Mr. Green Но много пъти просто иска да цока, само за да се успокои. Иначе ръцете са й постоянно в устата, поне биберона спасява положението.
Днес става на един месец  Party Кога мина това време?  newsm78 Все едно беше вчера като мрънках нон стоп няма ли да излиза.

# 481
  • София
Моята девойка яде в 22.30 вечер и повита спи до 4.30-5, а в някои случаи и до 6ч. После си започва яденето през 2-3 часа. Като гледам как при някои 3 часа е най-дългата пауза, ще се замисля преди да се оплача следващия път. Но аз много обичам да си поспивам и като не се наспя, ми е много криво. Sad
ditmade, твоето бебче на адаптирано мляко ли е? Имам една дружка, чийто син беше на адаптирано мляко и правеше 12- часова нощна пауза от самото начало. Shocked

# 482
И аз съм доооста крива като не съм се наспала, за това мъжа ми като може гледа да ме отменя, че да дремна малко, иначе знае на кого ще си го изкарам  Joy 
Днес ни е ден за гости- мисля да седя при майка ми, че мъжо цял ден на работа, че чак до вечерта.
Вашите бебоци хълцат ли? Ей сега след като се оригна се разхълца и милия му се спи, а пък хълца и не може..

# 483
  • София
На кърма е само моя дребосък.Simple Smile

# 484
И моят син си прави една по-дълга пауза.Напоследък режимът ни е къпане към 21:30, после хранене и става към 3-3:30 да яде. Снощи дори стана в 4:30 и аз се наспах. 😂😂

# 485
Моя яде на около 3 часа, вечер яде към 20-21ч и става после към 2ч.
Аз съм същата с недоспиването-крива и скандална, вчера сутринта го изядох ММ и той горкия избяга по-рано на работа чак.

# 486
За хълцането-даваш цица или го разреваваш, колкото и грубо да е.

# 487
  • София
Аз пък не бих събуждала бебе да яде.Щом не се събуждат значи не са гладни и им е добре.
Това не винаги е вярно. Ако наддава добре, но и спи добре - какво по-голямо щастие. Но ето го и вариантът на Кристална - чудесно спи, ама накрая 300 гр. за един месец Confused То спи, защото няма сили да се събуди да ревне от глад. Та - не винаги буденето за хранене е лош подход, просто си зависи от бебето.

Моят юнак спи от 4 часа. Ще се пръсна. А после какво ме чака, сигурно ще будува 4 часа и 3 и половина от тях ще реве Confused

# 488
Ох от времето ли е не знам, но и моята буба много спи днес. Само сутринта от 6 до 8 будува и още спи, направо се замислям какво ме чака довечера, няма да се спи и няма да се сяда, не стига че иска на ръце, ами и да се ходи с нея  hahaha
За хълцането при нея помага да пие вода.

Последна редакция: сб, 03 юни 2017, 16:38 от LilyRose

# 489
И ние днес сме от спящите. Дори и аз легнах да ударя една глава..Дано така сладко спи и през нощта  Praynig

# 490
  • София
Да, днес има нещо прспивно във въздуха. Моя дребосък заспа още на повивалника преди да съм го преповила...Simple Smile

# 491
  • Враца
При мен действа приспивно, ама на мъжа ми, спа до 14 часа при нас, стана и се премести в хола и още спи, а малката за 1 час я приспивах 9 пъти на ръце и в момента, в който я сложа в креватчето започва да реве. Поревах си и аз с нея, нещо ме друса нервата днес

# 492
Ние денят го изкарахме навън, та тя моята също си понанка. И мама доволна, че беше на фризьор.  Mr. Green 
Не знам вкъщи скучно ли й е, но не иска да спи по за дълго, кокори се с часове. Аз й бутам бибата в устата, тя я изпуска, започва да мрънкоти и така по стотици пъти. Мисля да взема шезлонг и активна гимнастика вече.
Купих и едно от бебешките дневничета да си записвам разни неща, че бързо се забравя, а ще дойде момент, в който много ще ме умиляват тия спомени.

# 493
Здравейте, форумки!
 Flutter

Присъединявам се към групичката ви.

# 494
  • Враца
Момичета давате ли вода на бебчовците? Ние сме АМ и давам и чай от копър или от анасон за коликите, и си го харесва, вода и давам по рядко. Та мисълта ми беше слага ли се захар в нея, по принцип знам, че захарта запича ама да си питам все пак по старшите  Wink

Общи условия

Активация на акаунт