Априлчета 2017г.

• 50 185
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Враца
Моята отказва да яде от жегата явно, днес милото се съсипа, ем реве от колики ем е потна и иска да я гушкам и е мъка.  Туко що се изкъпахме и открихме летния сезон с боди с къс ръкав  Simple Smile а и хапна само 50 мл и заспа. По принцип яде по 100 мл, но вчера и днес в тая горещина намаля дозата, а утре правим 1 месец и трябва да и вдигам на 130 вече. А дали не мога да давам абоколикена с лъжичка, защото сега беше в шишето разреден ама като изяде половината Sad

# 466
Момичета, кога ви е последното вечерно кърмене? Бебко напоследък яде към 7-8 и после 12 и нещо трябва да го разсънвам, че се притеснявам да не стане много голяма паузата  :s #Crazy  Въпреки че си наддава доста добре.. аз ли се побърквам вече ?! 

# 467
При мен е  в 24.00. От скоро си махна яденето в 3, но не може да изкара до 6 сутринта още, тя ядем към 4/5 ние и после влиза в режим 9,12,15 и т.н. А сме на навършени 2 месеца, като слушам други бебета от по малки си спят от 12 до 6.  А теглиш ли го? Как разбираш че наддава. Аз много се притеснявам с наддаването, особено тази седмица както не ми яде след ваксините  Thinking

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 22:09 от LilyRose

# 468
И нашето следващо ядене след 24 ч. е към 4/5 като по часовник. Ако яде последно към 10 - 3.30 е "на крак"  Grinning На 45 дена е шошко.
 Иначе вчера бяхме на консултация - качил е 1.200 за 20 дена. Ама си имам и електронна везна, но гледам да не я ползвам много много, че мъжа ми вика, че съм се вманиачавала.

Последна редакция: сб, 03 юни 2017, 00:43 от Lilly9209

# 469
  • София
В 8.30 последно ядене, следващо към 5-6:)

# 470

Ехааа! Ето това е приказка Simple Smile А на колко сте?

# 471
  • София
Аз последно кърмя към 9, после се буди най-често към 2 и нещо - 3. Но е различно, ето снощи примерно още в 1:30 кукна.

# 472
  • София

Ехааа! Ето това е приказка Simple Smile А на колко сте?

2 месеца и половина. Като сам си махна прво едното хранене и след седмица и нещо и второто нощно:)

# 473
  • Бургас
А моето прасенце нощно време яде през 2-3 часа, рядко 4. Поне за кърменето е добре и не се налага да се цедя по нощите

# 474
А според вас на 45 ден рано ли му е да си маха едното хранене? Защото вече определено забелязвам тенденция след кърменето в 8 и нещо, заспива към 9 и то доста дълбоко, ако не съм аз идиотката да го разбутам, ще си спинка..

# 475
Ееех, и аз се успокоих, че не сме само ние с това реване. Забравила ли съм вече, ама ми се струва, че това ми е най-ревливото бебе. Все плаче или спи. Събужда се сутринта и след половин час вече и се спи и се мрънка и реве. Макар да отбележа, че последните дни има вече и будни и спокойни периоди, когато си ритка и раздава щастливи усмивки. Вчера стана на 2 месеца. За колики, онзи ден рева половин час, така както казвате, по-скоро се дра безутешно веднага след хранене и нищо не помагаше, но да чукна на дърво обикновено и се спи и като сложа в слинг с биберон се кротва и заспива. Проблем ни е, че баткото дебне само да я мачка и събужда Sad.
За нослето, Ради доста често има корички и нощно време хърка и се стряскам. Като сложа физиологичен р-р (и в този момент се дерем все едно ще ни колят  Mr. Green) и излизат без да дърпам с нищо, най-много да я обърна малко по корем.
Режим няма никакъв. През деня яде сигурно и на един час, не гледам часовник, но през нощта понякога се събужда чак след 3 часа след полунощ, което ми е доста добре. Тази нощ ме събуди по-рано  Mr. Green

# 476
Нашето последно хранене е в 10 и после в 7. Понякога се буди и на 4 ...

# 477
При нас последното хранене е в 12 и после най-късно в 3. Това й е най-голямата пауза за деня. След това до сутринта яде на час - час и половина. И през деня яде много често напоследък, но подозирам, че много ожаднява заради жегата.

# 478
Ние хапваме към 8,после се буди към 1:30 и чак вече към 4 5ч,но тогава го боли коремчето и мисля,че по-скоро се буди заради това и се успокоява като цокне.
Аз пък не бих събуждала бебе да яде.Щом не се събуждат значи не са гладни и им е добре.

# 479
  • София
Даам и аз не бих го будила. Напоследък са толкова малко моментите в които спи:)

Общи условия

Активация на акаунт