Априлчета 2017г.

• 50 187
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Враца
Да видим дали съм разбрала, значи мога да и давам абоколикен и инфакол едновременно, защото са с различни съставки. И мен много ме е страх да поръчвам лекарство по интернет, още повече, че е за малката, ама не знам вече какво да и дам да не се мъчи милата  Sad

# 451
Снощи така хубаво спа от 7 до 12, сега вече виси на цица и раздава усмивки  Grinning Дано да поспи още малко после..
Много го запичат тея капки със симетикон, после милия се мъчи толкова много да се изака, целия червен става. За сега го караме само на биогая пък да видим..

# 452
Нелегална,аз правя така давам ензима преди ядене, а симатикона след. Ако някой от моите хора пътува ще ти пиша и ще ти вземат капки.

# 453
  • Враца
Нелегална,аз правя така давам ензима преди ядене, а симатикона след. Ако някой от моите хора пътува ще ти пиша и ще ти вземат капки.
добре, благодаря, днес ще взема абоколикен и ще пробвам със инфакола, пък дано подейства.

# 454
Белинда видях,че и вашето носле има сополки...Аз нали се оплаках,че хърка.Водих го при педи каза,че не е болен.Изписа ни сребърни капки и да пръскам ФР и после да дърпам каквото има.Изкарах доста сополчета.Странно,но са си навътре,а нослето не тече.Не е болен,какво ще му е?Много хърка,той от бебе е така,но сега е прекалено.Вчера последно по обяд му изчистих нослето и вечерта не хърсаше толкова,но на сутринта му го изчистих пак и започна да хърка отново.Педи казва,че е от въздуха вкъщи.Иначе навън сме ок.От време на време похърква,но унас е ад.

# 455
това с носа е много гадно. и при нас беше така, само че с една идея по-зле, защото сополите дойдоха от баткото и си бяха гадни сополи, леко жълти и капах 5 дни капки и се оправи, спря да хърка и да има сополи. сега пак похърква чат-пат, но няма секрет, който да може да се издърпа. дано сме ок за ваксините след 2 седмици.

да ви питам - само при нас ли будното състояние 99% от случаите е придружено с рев? будно спокойно състояние почти няма. да живеят играчките над леглото - само те апасяват положението за 15тина мин, гледа ги като хипнотизирана, говори им някакви неща и така успявам да свърша нещо набързо

# 456
  • Враца
И моята като е будна реве, защото иска на ръце. Общо взето почти нищо не мога да свърша в къщи. И нейното носле хърка и капвам физиологичен р-р по няколко пъти на ден и после дърпам с помпичката, но почти нищо няма, май сополите са по навътре. Не знам дали не е от помичката, може би трябва да всема от тези за прахусмукачка или дето се дърпа с уста

# 457
И ние сме на ръце  Crazy какво да се прави. Иначе не реве и слава богу, но нашта иска някой да и говори да и пее, абе вниманието само към нея да е. Ако я занимаваш лежи до мен, но като и писне мрънка и това значи, че иска на ръце и да се движа. Та общо взето с една ръка каквото поприбера подредя, това е повече тати като я носи  baby_neutral
Днес заспа след обеднито ядене (тихично да не хваля, но днес яде пу пу  Blush)  и аз оптимист ще си правя американски палачинки за обяд. Да да ама не,  Joy само да разбъркам течността, сложих една в тигата и ревна. Взех я, на третата секудна спеше пак... какво е това сега. Умира от жега ама в мен да е  hahaha

# 458
Оо значи има и други ревящи бебета  Grinning Малкия ни спира тока...почти винаги когато е буден реве и почти нищо не помага. Гушкам го и пускам сешоара...това ни е спасението...а, и цицата действа безотказно. Търпим с баща му и се надявам да е период, който ще израстнем.
При нас има и друг проблем. Оставям ги да си хапне хубаво, дори в повечето случаи чакам сам да пусне гърдата, като постоянно гледам да не ме ползва за биберон...махам го от гърдата и така както спи сладко се буди след 5 мин и пак бута ръцете в устата и иска да яде.  Shocked Така можем да откараме и над час на гърда. Вече почнах да мисля, че не му стига кърмата или пък, че е някакъв скок в растежа...знам ли и аз. newsm78

# 459
  • София
При мен е същото, но съм сигурна, чр кърмата му стига...станал е 6300 на два месеца и половина..даже не знам дали не трябва да го ограничавам малко. Само на кърма е , храни се на поискване и винаги ръцете са в устата..и никога не отказва гърда..

# 460
За сополките с двете ръце препоръчвам за прахосмука - носко. Ние не сме на ръце постоянно, но днес цял ден съм крива и с главоболие, но два пъти заспивам и ме буди телефона и няма трети, нищо че имам 3 часа сън снощи. При нас к.оликите са най-силни рано сутрин и  няма спане. Най-спокоен е по улиците с количката ама в тази жега не издържам много и днес детето прекара на люлката на шезлонга. В нас бомба е паднала и пак се очертава уйкенд с гости "любимото ми". Моя има проблем, че повръща почти след всяко ядене, а педи твърди, че е от лакомия, някой да има този проблем?

# 461
  • София
Да, и аз промивам носле непрекъснато. Засега са бистри и не изглежда да има проблеми, а педи на консултацията му гледа гърлото и не забеляза нещо притеснително назад, така че засега не се шашкам.

Ревът е почти нон-стоп, да. Аз вече посвикнах и не ми пречи, но мъжа ми истерясва и може да се каже, че съм донякъде доволна, че заминава, защото неговото мрънкане ме дразни повече от рева на детето.

# 462
Ох и с моя мъж се сджавкахме вчера, той се нерви говори на висок тон, после аз кресна на викай на детето, той не ми казвай какво да правя и става без причина скандал  Naughty
Абе момичета мнохо жега, с климатиците как процедирате. Аз току що я накърмих ми ние се залепяме. То много топло не си личи че е къпана, от мен. Пуснах го в др стая но то докато мине през коридора та до спалнята ... с една дума нищо не охлажда. А много ме е страх нея директно в стаята с климатика да я нося  newsm78 как ще го караме това лято??

# 463
И моята като е будна реве, защото иска на ръце. Общо взето почти нищо не мога да свърша в къщи. И нейното носле хърка и капвам физиологичен р-р по няколко пъти на ден и после дърпам с помпичката, но почти нищо няма, май сополите са по навътре. Не знам дали не е от помичката, може би трябва да всема от тези за прахусмукачка или дето се дърпа с уста
Помпичката на върши абсолютно нищо,взех си онова чудо дето дърпаш сополите с уста и изкарах доста.Сега само хърка,но няма много секретчета като дърпам.Педи ни изписа и Синекод капки,но каза да ги разреждам.Още не съм му дала,мисля че кашлицата е от сополките,които го дразнят.Не му е зачервено гърлото,като го слуша му няма нищо..Не знам,да му давам ли?Някоя друга мама запозната с тези капки?

# 464
  • София
Успокояващо е, че има и други ревлили бебоци. Най-вероятно е период и ще отмине, но е много изнервящо. При нас е най-тежко в колата на светофарите. Направо се съдира и нищо не помага. Кака й шътка, дрънка...Не знам как ще пътуваме, защото е абсурд да не излизаме лятото. В количката също, ако не спи, е тегаво. Днес се видяхме с Пърпълчето в Южния парк. Нейната си лежи и гледка, моята като се събуди и край със сладките разговори.
А жегата усложнява още повече нещата. Колата трябва да я охлаждам преди да влезем, пък и слънцето й пече в очите. Абе, бях забравила колко ангажиращо е да имаш бебе.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт