Априлчета 2017г.

• 50 192
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Белинда, аз за подлеза ползвам асансьорите.
Shocked В подлеза на мола има асансьор?! Не е истина колко съм кукуруку, живея тук от над 10 години и не съм забелязала!
Пъпът му пада веднага след като ни изписаха, а 3-4 дни след това спря и да секретира. Супер бързо зарасна. С единия му батко помня, че маса дни се влачихме с щипката, а другият след като падна щипката, получи пъпна херния от рев и надуване. Та само с този случихме на пъп Mr. Green

Четиримата са се завряли в банята - бащаткото къпе бебето, а опосумите врещят отстрани, някаква лудница е, мама-кит се е опънала на диванчето с форум - моите десет минутки днес Tired От понеделник оставам сама с децата, е те тогава ако не полудея, не знам кога...

Аз все се каня да ви кажа и забравям - Абоколикена има страшен ефект! Много съм доволна, ама много! Газовете излизат лесно, ака редовно, плаче от колики незначително. Инфаколът остава само за нощем, ако преценя, че има нужда, защото абоколикена нали се държи в хадилник - няма да тръгна да ставам по нощите до хладилника. Само ме дразни това, че се дава в мляко. Трудно ми е да цедя в лъжичката. Започнах да го капя направо в устата, въпреки че на упътването пише да не се прави така. После пак кърмя, надявам се да се смесва с млякото в стомахчето. Дано да не спрат да действат Praynig

# 436
Белинда, и аз давам Абоколикен вече и май сме по-доволни от него, но понякога положението е неспасяемо. А с това, че се държи в хладилник, ме хвърли в тъча. Аз си го държа на повивалника като сме у нас и в чантата на количката като скиторим. Иначе това с цеденето е много досадно, понякога си ми потича кърмата и се възползвам. 😂😂🍼🐣

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 22:16 от mrs. queue

# 437
Леле,да не се е инфектирало тогава ooooh! още не е зарастнало,а минаха 40 дни... Педи каза на всяко сменяне на пампа да мажем със спирт,ама сега като се замисля,май не е добра идея това.Дано да не е станала беля Praynig

# 438
  • Пловдив
Чета ви, ама не мога да пиша. Отдадох се на кърмене. Купих ам за всеки случай, но не съм го отваряла. Надявам се да се справим с бебка и да мога да се похваля в близкото бъдеще. Иначе от три дни пълни здраво памперса отзад всеки ден, а днес дори два пъти.
Днес в тази жега едва дишам. Разхвърлих и дребка по боди с къс ръкав и клинче. Толкова са й сладки голите крачета! Вие мислите ли да пускате климатици покрай бебковците? Аз пускам щорите, за да не напича, но пак се потя адски много. Не знам как ще издържаме през лятото.

# 439
И аз съм от доволните от абоколикен. Но днес положението е нервно и неспасяемо. Заради тея колики не яде, аз друга причина не виждам. Голямо пищяне, заглъхнало ми е едното ухо. Сега картинката у над е таткото спи на дивана, а се прави че гледа новини, аз снова напред назад мир да има дребната ми виси на ръката кани се да спи. А дано!
А иначе съм разхвърляла да сменям спалното бельо, че много жегаа стана ей ...
А за пъпчето и нашето падна на 6 тия ден, до втората седмица секретите спряха, но кожичката му е една кафеникава. Това нормално ли е кога се оправя?

# 440
Белинда, Билата, мола и подлеза, кажи речи това са ми на мене познанията на квартала.  Mr. Green
Пъпчето на малката падна на седмия ден, аз също мазах със спирт и пръсках с цикатридина. Вътре в него има още останало като съсирена кръв, но иначе не секретира. Тая седмица като бяхме при педи да види дупето, каза че може да почваме с ваните. А и я слушам- по дупки излишно не бъркам  hahaha
Тая вечер официално сефтосахме коритото. Досега я къпах на мивката, че ММ обикновено се прибира по-късно, пък аз сама мислех, че няма да се оправя. И аз нали оправна булка за празника, макар че не е неделя се престраших.  Joy
Кристална, ще се справите, няма къде да ходите  Hug Ще видиш, че бебка ще си дръпне с грамчетата.
И на мене ми е много жега, обикновено дяня много на горещини обаче сега ми се струва хиляда градуса.

# 441
И аз не знам какво да правя с тея горещини, педи днеска вика още да го обличам на два ката?!
Адски ми е горещо и не знам... мога ли да спя на отворен прозорец с бебето? До сега отварях в другата стая и оставях отворена вратата на спалнята, ама сега не се търпи..

# 442
Пърпълче при нас пъпчето падна на 8 ден и до сега си има коричка,която чистя със спирт,но все виждам на бодито леко зацапване.И сега като каза за ваничката.... че ние бебо от както е паднал пъпа го плацикаме в нея #Crazy никой нищо не ни е казвал! Заради това сигурно е влажно мястото още ooooh! ама и педито нищо не казва Close

# 443
А да, на нас педи каза като спре да секретира пъпчето напълно- чак тогава във ваничката.  newsm78
Ние пръскахме със цикатридина, след това слагахме една стерилна марличка. Педи обясни с една клечка за уши, потопена леко в спирта се почиства внимателно засъхналия секрет и като спре да зацапва марличката - тогава в коритце Simple Smile

# 444
  • София
На 27-8 градуса никога няма да облека бебе на два ката, това е безумен съвет, най-много да се претопли човечето, да се съдере от рев и да се обрине.
За абоколикена в хладилника-така прочетох в листовката,май и на кутийката го пише и то с големи букви, явно е важно.

# 445
И ние сме с Абоколикен. Първо бяхме с Колийф, ама като видях, че основната съставка е една и съща, а цената тройна, реших да пробвам  Wink
Това за двата ката дрехи е абсурд  Shocked Бях чела, ако се чудиш дали нещо е ОК за бебето, да си го представиш върху себе си - е тая педиатърка как ще се чувства с два ката дрехи в тая жега? Днес и вчера само по боди с къс ръкав и голи крачета я държах на трасата, иначе в количката й обувам и клинче.
И пак по моята болна тема - ваксините  Sad Трети ден е странно това бебе - една по-нервна такава, спря да се смее и да гука... Да се притеснявам ли? Embarassed

# 446
Марти и при нас така-  една умряла усмивка ми пусна, гласа и не ве чу. В понеделник ги слагахме, чак след 48 час се освести. И още е една не може и храненията като гледам да си ги възстанови. Както писах нацяло спря, от ваксините ли е от жегата ли е, днес колики цял ден .. абе тая седмица съм я отписала, но ако и другата не яде ще я водя да я видят  Crossing Arms
Какви 27/8  в пловдви над 30 беше. Облякох я с боди с къс ръкав и клинче, ами съблякох я. То уж 6 часа жега главата и вряла, оставих я по боси крачета. Не зням на два ката щях да я сваря???

# 447
Нашето пъпче падна на 4 ден и секретира до 14. Вече трети ден ползвам Колийф, освен Лефакса и съм много доволна (да чукна на дърво) няма ги предишните ревове както когато бяхме на Биоамика, чета Ви че ползвате Абиколен, което е със същата съставка като Колийфа... чудя се да го пробвам ли като свърши, че 30лв за 7мл.... не ми се свидят, но предпочитам да купя нещо по- интересно за дечко Simple Smile
Явно всички бебоци са криви заради жегите, ние днес бяхме на консултация от 11ч и чааак до 16ч изкарахме на площадката пред вкъщи , че вкъщи му е много топло и е супер неспокоен...

# 448
Честит празник на всички шушоновци, да са ни живи и здрави и много щастливи. Нашето пъпче зарастна миналата седмица, но аз продължавам със спирта и с пудричката, на 7-ми сме на преглед и ше видим кво ше каже докторката. Иначе в началото още ни каза само по веднъж на ден със спирта да промиваме. И аз да се оплача, че тези колики ни съсипват, от два дни я боли и сутрин и вечер. Моля ви кажете ми от къде да си поръчам тези капки, които са от Германия да пробвам и тях поне. Иначе на моя мъж са казали, че трябвало да даваме два вида капки, а аз до сега давах първо еспумизан и след това инфакола, но по отделно  newsm78
Да ти кажа, събрала съм ги от кол и въже капки в нас, то не е Германия, то не е Австрия и всичко действа 2 дни и после пак яко колики. Под два вида капки според мен са имали в предвид едните да са ти ензим, който разгражда млякото (колийф, биоамика са такива) и другите със симатикон за извеждане на газовете (еспомизан, лефакс, инфакола мисля, че и той). Аз лично не бих си поръчала от сайт , защото това е лекарство и най-малкото му трябва правилно съхранение.

# 449
Меченка, те май на повечето педита с ченгел да им вадиш думите от устата. Нашата е много готина иначе, обаче е претрупана с деца и двата пъти като ходихме толкова набързо я гледа, че аз забравям какво съм искала да питам. Та аз някъде го бях чела това за къпането и просто аз я питах.
Аз днес съжалих, че й сложих като излизахме боди с дълъг ръкав и клинче, камо ли два ката дрехи.  #Crazy В колата днес показваше 40 градуса.
Според мен е по-добре на отворен прозорец от колкото на течение от отворен в друга стая. Аз отворих тая вечер само отгоре и по чаршаф, направо не издържам и не мога да заспя.

Общи условия

Активация на акаунт