Пъпът му пада веднага след като ни изписаха, а 3-4 дни след това спря и да секретира. Супер бързо зарасна. С единия му батко помня, че маса дни се влачихме с щипката, а другият след като падна щипката, получи пъпна херния от рев и надуване. Та само с този случихме на пъп
Четиримата са се завряли в банята - бащаткото къпе бебето, а опосумите врещят отстрани, някаква лудница е, мама-кит се е опънала на диванчето с форум - моите десет минутки днес
От понеделник оставам сама с децата, е те тогава ако не полудея, не знам кога...Аз все се каня да ви кажа и забравям - Абоколикена има страшен ефект! Много съм доволна, ама много! Газовете излизат лесно, ака редовно, плаче от колики незначително. Инфаколът остава само за нощем, ако преценя, че има нужда, защото абоколикена нали се държи в хадилник - няма да тръгна да ставам по нощите до хладилника. Само ме дразни това, че се дава в мляко. Трудно ми е да цедя в лъжичката. Започнах да го капя направо в устата, въпреки че на упътването пише да не се прави така. После пак кърмя, надявам се да се смесва с млякото в стомахчето. Дано да не спрат да действат
още не е зарастнало,а минаха 40 дни... Педи каза на всяко сменяне на пампа да мажем със спирт,ама сега като се замисля,май не е добра идея това.Дано да не е станала беля 

Ще видиш, че бебка ще си дръпне с грамчетата.
никой нищо не ни е казвал! Заради това сигурно е влажно мястото още

Трети ден е странно това бебе - една по-нервна такава, спря да се смее и да гука... Да се притеснявам ли?