Априлчета 2017г.

• 50 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Честит празник на всички малки и пораснали деца!  Hug
За подарък на малката й взех онзи ден първите детски книжки, едни за баня и едни на които от книжката се показва играчка и се слага на пръстта на ръката. Ох така го обясних... ooooh!
https://www.book.store.bg/p170708/zabavliavaj-se-s-kuchenceto-roki.html В книжарницита ми казаха, че били голям хит  Joy

# 421
  • София
Никакъв лимит не си поставям аз на кърменето. Това ще ми е за последно, така че ще е като за последно Joy

Честит празник на всички малки и пораснали дечица Hug

# 422
Пате, моята още няма месец, а будува по много през деня. Случвало се от сутринта до вечерта да преспи по два-три пъти за по някакви минути. Споделих тук с момичетата и при тях се случвало. Разбиха ми се илюзиите, че в началото те само спали и яли  Joy 
Аз мисля днес за празника да мушна една торта за почерпка.  Mr. Green
Като заговорихме за морето, мисля да се поогледам тия дни за някакви бански.

# 423
Ох значи не сме само ние.... мислех, че нещо не правя както трябва.... толкова бях се изнервила, че нямах търпение майка ми да дойде, щом я видях на вратата скочих и излязох навън... после се наревах, чуствах се супер гадно, даже мога да си призная, че изпитах чуство на омраза към бебчо.... Sad но след като бяхме разделени 2 часа и го видях забравих за всичко....

# 424
Честит бебин ден мами  Hug Да са ни здравички децата и много да ни радват Heart Eyes Мисля да му купя първата играчка,която да гуша по-нататък като порастне baby_neutral За сега само ще я гледа  Mr. Green

# 425
В момента и аз съм изнервена на моята мома. Толкова малко, а толкова проклето същество  Embarassed
Реве. Гладна е. Смуче всичко каквото и попадне само не и каквото трябва. Категорично ми отказва да яде от снощи. И в банята се крих, не става цоцне три пъти и почва да се дере. Дръпна я по надалеч все едно няма нищо....  сега заспа на инат направо само да не я закачам. Какво са го правя това дете  Cry ooooh!

# 426
Щом сме почнали да се оплакваме, да се включа и аз. Моят малък мъж много ме мъчи с разходките. Нещо не го кефи да спи навън и непрекъснато иска да е на цицата. От два дни взимам аз каката от ясла (това вече ще ни е ежедневие) като веднъж пробвах с колата, втория път с количката, е, съдра се да реве идвата дни. Милата ми щерка не може вече да играе с мен на детската площадка. От жегата ли да е това често сукане, навън си беше на час, а вкъщи на 2, по-рядко на три часа. Отделно, че не иска биберон. Аз само бях чувала, че има бебета, които не вземат биба, а сега ми се случи. Ако му я държа и час ще му стои в устата, но сам я задържа секунди. И още нещо, все като го обърна по корем, той си се обръща по гръб. Мисля, че е малък да е съзнателно, може би просто е якичък.

# 427
То май аз започнах с оплакванията извинявам св за мрънкането ама направо изведнъж се ядосах !
Ниа и на мен това ми говорят, че можело от жегата да е, ама чак пък нищо да не яде от жегата  newsm78  та дано да е от нея, като свикнат децата да се оправят.

# 428
  • София
Моят пък от жегата суче по на често. Явно е жаден. И пропи чай- е, цокне 2-3 пъти и дотам, но за него това е много.
Бяхме на празник за 1ви юни в кварталния мол, много беше послушен. Остави ме да напазарувам и батко си да хапне сладолед, чак на връщане почти пред нас се разкендри. Така че съм доволна и го похвалвам Grinning Обаче какъв зор видях с количката по рампата на подлеза ooooh! Фитнес ми не трябва...

# 429
Нареждам се и аз на опашката на оплакващите се  #Cussing out След като вчера проспа целия ден заради ваксините, реши през нощта да яде през час, а днес сакън да не изпусне нещо - очи не е затваряла!!! Естествено е уморена, ама не ще и не ще да заспи и съответно е супер крива и мрънкаща  #Crazy И явно цял ден сме в тия бабини часове - целите ми цици са издрани и нищо чудно и да ги отскубне до довечера  #2gunfire Мрън!!! Довечера ще имаме гости - нямам представа кога ще изчистя и ще сготвя  #Cussing out

# 430
Всички сме на един хал, момичета. Ама много сме, силни сме  Mr. Green Според мен вече системното спане на 2-3-4 часа, всички притеснения защо ядат, защо не ядат, защо и какво акат и т.н. почват да си дават отражение върху нас. Обаче и мама е човек! Та простено ни е!  Mr. Green
Белинда, аз за подлеза ползвам асансьорите. Един път пробвах по стълбите, все едно Еверест изкачвах.  Joy
Кифла все повече започва да си се усмихва и говори. Нещо като ау излиза  Laughing

# 431
Днес бяхме при педи - 5 килограма и малко, 58 см е малкия голям шошко Simple Smile
Иначе и той днес бодърства, сега аз използвам, че съм при майка- тя го бута в количката из коридора, а аз вдигнах малко краката, че то вече не се издържа.. Снощи трябваше да избирам между това да се изкъпя или да се наям  #Crazy

# 432
На вашите бебчета зарастнаха ли им пъпчетата?Гледам го още пуска секрети,а вчера направихме 40 дни newsm78 Мажа със спирт почти при всяка смяна на памперс.
Иначе дребния и той започва да пуска чаровни усмивки и са се смее  Heart Eyes Ще го изпапкам Crazy

# 433
Нашето зарастна на 14тия ден горе долу. Аз пръсках малко и с цикатридина, барабар с белега си  Simple Smile 
И шошко днес при педи изгука, засмя се - ангелче направо. След това през целия път до вкъщи плака с пълно гърло!

# 434
  • Враца
Честит празник на всички шушоновци, да са ни живи и здрави и много щастливи. Нашето пъпче зарастна миналата седмица, но аз продължавам със спирта и с пудричката, на 7-ми сме на преглед и ше видим кво ше каже докторката. Иначе в началото още ни каза само по веднъж на ден със спирта да промиваме. И аз да се оплача, че тези колики ни съсипват, от два дни я боли и сутрин и вечер. Моля ви кажете ми от къде да си поръчам тези капки, които са от Германия да пробвам и тях поне. Иначе на моя мъж са казали, че трябвало да даваме два вида капки, а аз до сега давах първо еспумизан и след това инфакола, но по отделно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт