Априлчета 2017г.

• 49 921
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Нищо не съм й давала,а сега е 36,8 . Педиатърката не вдига и затова реших да се консултирам с вас  newsm78
Добре, че е паднала. Следи я как е, но ако отиде над 38, я заведи на лекар

# 166
Моят не пропуска. От веднъж до три пъти яде, и това са "регистрираните" от сънена мама среднощни закуски Simple Smile Колко още пъти се закача, докато спя-кой знае Laughing Ама тя тая шия не е от туршия hahaha
Белс,
уби ме направо!  Laughing Закача те без да регистрираш среднощна закуска, а?  Laughing

# 167
Всичко е наред . Било е просто защото е преяла Simple Smile

# 168
Мамчета, някой да дава хомеопатия за коликите?!?! Приемам всякакви идеи за борба с коликите  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 169
Аз давам чай,ако го броим за хомеопатично средство .

# 170
  • Бургас
Коликинд е хомеопатичен продукт. Чудя се дали да го пробваме.
При вас коликите кога се проявяват през деня? Имам чувството, че моята мишка по цял ден се мъчи.

# 171
  • София
При мойто момче се проявяват сутрин под формата на ръмжене и напъване между 6 и 9 и вечер под малко по-тежка форма с мрънкане и плач ( но не е нещо страшно) пак между 6 и 9. Давах какво ли не, но май най-добър ефект имаше комбинацията от колийф и лефакс. Сега понеже вече свърши и колийф-а и лефакса, давам нещо което ми препоръча един педиатър от болница Щерев. Казва се Колик Стоп на растителна основа с екстракт от ким. Давам го вече от три дни и мисля, че има ефект...или просто коликите вече намаляват...като се има предвид, че детето вече е на 2 месеца и малко може и да са към края си.

# 172
  • Велико Търново
Нашата лична твърди, че каквото и да се дава за колики, то има действие до няколко дни и след това организмът привиква. Затова аз досега съм пробвала Колийф, Коликинд и сега Абоколикен. Вечерните колики досега не се е случвало да ги избегнем. Чак ми е невероятно, че някои успяват вечер филм да гледат и на половинката внимание да обърнат.

# 173
Нашите колики са вечер между 7 и 10 някоха доста силно плаче но поне за кратко, друг път само пъшка и се присвива..
За хомеопатия има едно на мама натура- коликинд Препоръчаха ми го, но не смея да сменям Абоколикена, че за сега добре и действа.
Мнохо се надявам вече да сме на проключване с коликите. Те нали до към 3 тия месец бяха?
Искам да питам по рано родилите мамчета. Знаете ли за колко време се изчислява майчинството. Кога реално започва да се получава? Че с тези болнични още нямам идея кога и какво имам да взимам.

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 10:54 от LilyRose

# 174
Лили за майчинството,ще ти е по-лесно да отидеш в НОИ и да си извадиш ПИК код с който можеш да си изчислиш месечния размер на обезщетението.Както и да си правиш справка за болнични и т.н. Peace При нас коликите са вечер към 7-8 ч и след баня се кротва дреб.Като цяло не е много зле,Колийфа го давам 2-3 пъти на ден,не на всяко хранене.Има дни в които не го боли и спи цял ден.Май от моето хранене зависи... Незнам Flutter Обаче много повръща дреб от тези капки ooooh! Момичета,нормализира ли ви се количеството кърма,за тези които кърмят?Аз тека много ooooh! слагах си абсорбиращи подложки,но вършат работа за през деня само,нощем е ужас...Та не се сдържах и си взех колектори.Е друго нещо си е с тях,вече си ходя сухичка и не се притеснявам като излизам навън  Mr. Green До кога ще е така,знаете ли?

# 175
  • София
Нашите колики са вечер между 7 и 10 някоха доста силно плаче но поне за кратко, друг път само пъшка и се присвива..
За хомеопатия има едно на мама натура- коликинд Препоръчаха ми го, но не смея да сменям Абоколикена, че за сега добре и действа.
Мнохо се надявам вече да сме на проключване с коликите. Те нали до към 3 тия месец бяха?
Искам да питам по рано родилите мамчета. Знаете ли за колко време се изчислява майчинството. Кога реално започва да се получава? Че с тези болнични още нямам идея кога и какво имам да взимам.

Това може да ти помогне:

http://accountingnews.bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0 … %B2%D0%BE-91.html

# 176
При нас коликите са основно вечер от 19-20 до когато се успокои,понякога отминават за час два,друг път я мъчат по 3-4 часа-плаче,присвива се,чак се изпотява.През деня давам чай бебезан вместо вода,на всяко хранене абоколикен,като свърши опаковката го сменям с инфакол или еспумизан и така ги редувам,не виждам от нищо обаче да има голям ефект,явно ще трябва да си изтърпим да приключат,надявам се по-скоро.
Изследването на акото показа гъбички кандида албиканс,което безкрайно учуди и мен, и личната лекарка,която ме посъветва да повторим изследването в друга лаборатория.Вторник ще излезе резултата,а дотогава да я дохранвам вместо с кърма,с лечебна хумана/дохранвам с изцедена кърма,т.к.бебка суче 5 минути и заспива и след това никак не иска отново да засуче/.От лечебната хумана явно има резултат,акото вече не е зелено,а с нормален цвят,обаче си запази изхожданията по 7-8 пъти на денонощие,личната лекарка казва,че е много и трябва да е до 5 пъти.С баткото не мога да правя сравнение,т.к. той пък беше постоянно запечен и търсех средства за разхлабване.А пък така ме е яд да й давам тази изкуствена храна,при положение,че аз си имам кърма...Търсех причини в мен,да не е предизвикано разстройството на бебка от нещо,което аз ям,но не виждам причина- газирано и кафе не пия,шоколада съм изключила,както и всички бобови култури,млечните храни съм ограничила до чаша кисело мляко на ден,зелените салати ги пропуснах тази година...И се притеснявам,че с това разстройство няма да наддаде добре, а идва ред и за ваксини,как ще се слагат...

# 177
Мерси Мече, ако имам време ще ида до Нои за пик.
Мече за регилирането аз тека, но все по малко. Даже взех да се притеснявам да не ми свършва кърмата. За сега сучим по 25/35 минути мадявам се да има.
Дит мерси и на теб за линка с инфо

# 178
  • София
Привет от нас Hug Ваканцията мина чудесно, беб беше супер, особено на връщане-спа през целия път.
Колики като цяло има само за кратко след хранене, инфаколът му действа страхотно. Сексът при нас е мираж все още, лохиите са ми все така редовни. Кърмата ми е вече перфектно регулирана, но течове си има и съм с подложки непрекъснато. Няма връзка ме жду нещата. Вупрос на сила на рефлекса на потичане. Който си тече, си тече. Аз с батковците си носих подложки през цялото време. Е, може да е понамалял течът с намаляването на кърменията, но поне година си носих.

# 179
  • Бургас
При нас коликите са основно вечер от 19-20 до когато се успокои,понякога отминават за час два,друг път я мъчат по 3-4 часа-плаче,присвива се,чак се изпотява.През деня давам чай бебезан вместо вода,на всяко хранене абоколикен,като свърши опаковката го сменям с инфакол или еспумизан и така ги редувам,не виждам от нищо обаче да има голям ефект,явно ще трябва да си изтърпим да приключат,надявам се по-скоро.
Изследването на акото показа гъбички кандида албиканс,което безкрайно учуди и мен, и личната лекарка,която ме посъветва да повторим изследването в друга лаборатория.Вторник ще излезе резултата,а дотогава да я дохранвам вместо с кърма,с лечебна хумана/дохранвам с изцедена кърма,т.к.бебка суче 5 минути и заспива и след това никак не иска отново да засуче/.От лечебната хумана явно има резултат,акото вече не е зелено,а с нормален цвят,обаче си запази изхожданията по 7-8 пъти на денонощие,личната лекарка казва,че е много и трябва да е до 5 пъти.С баткото не мога да правя сравнение,т.к. той пък беше постоянно запечен и търсех средства за разхлабване.А пък така ме е яд да й давам тази изкуствена храна,при положение,че аз си имам кърма...Търсех причини в мен,да не е предизвикано разстройството на бебка от нещо,което аз ям,но не виждам причина- газирано и кафе не пия,шоколада съм изключила,както и всички бобови култури,млечните храни съм ограничила до чаша кисело мляко на ден,зелените салати ги пропуснах тази година...И се притеснявам,че с това разстройство няма да наддаде добре, а идва ред и за ваксини,как ще се слагат...
Уф, много кофти  Tired А каква е тази лечебна хумана. Не маже ли вместо нея просто да се даде някакво лекарство.
И ние още чакаме резултатите от акото и ми е супер изнервено. Ти кога пусна второто пробно изследване?

Общи условия

Активация на акаунт