Априлчета 2017г.

• 49 940
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Ние тази седмица имахме не социални, а работни контакти вече с малката кифла. Замъкнах я с мен на една среща  Mr. Green
И на мен ми се ходи много на танци. От години се каня, ама само с каненето си оставам. Поне съм се спазарила да тръгна малко на йога.
Иначе съм решила да ходим на разни занимания за бебета-  плуване, музика и каквото друго намеря. В нашия квартал има плуване за бебета, една майка много беше доволна. Само дето аз не мога да плувам и хич не обичам да влизам в басейни, та каква гледка ще бъда, не ми се мисли.
Лили, замислих се, нали казват, че разраняването на гърдите е често от неправилна позиция на бебето. Пробвай нещо в тази насока, да видиш как се държите, да не би да ти увисва на гърдите, да не засуква добре и затова да те разранява.  Hug

# 286
Моя юнак също се опитва да си изкара нервите от коликите върху зърната ми. И открих, че в легнала позиция му е най удобно.
И ние сме на 3 часа, в момента не е ял от 4,5 ч., но от 4 ч беше спал само 30 мин и сега се успокой, но ще ми се пръснат циците.

# 287
Пърпълче, според мен е, защото и моя като го приболи коремчето докато суче и си го изкарва на зърното. Ще пробвам да сменя позицията, пък да видим.
Ние имахме лека разходка до Джъмбо с мъжо, бях го оставила на майка ми за час и като се върнах малкия ревеше все едно съм го оставила да гладува цял ден. Сега съм го оставила да спи върху мен по коремче, от снощи открих че това го успокоява. Освен тътренето в количката естествено  Grinning

# 288
  • София
Кое му е естественото Close Козунакът седи в количката само спящ, иначе е УААААААА smile3514 Вчера ходихме до мола на "разходка", че от тия порои направо вкъщи полудявам - познайте колко време ни продължи разходката Twisted Evil Наложи се да изкарам баткото от плейграунда без време, че и тортичка му бях обещала - нищо не свършихме, газ до вкъщи и това беше Sad

# 289
Пърпълче и аз го четох това, че от позата има вероятност да се разраняват, но не съм забелязала като суче, да ги дърпа. Така се успокоява сладко сладко цоцка. Аз кърмя в позата за начинаещи. Седнала с възглавница на краката и нея си я държа как му казват на люлка. Но щом казвате да взема да сменя да видим.

# 290
  • Враца
Здравейте мами. Искам да ви попитам някоя ползвала ли е и ползва ли мрежа за коритото за къпане? Ние сме на 24 дни и според мен пъпчето ни е добре вече за къпане в корито. Проблемът ми е, че сега малката се съдира от рев до като я къпем държайки по коремче и поливайки с канче. Искам да пробвам и по гръбче, защото ме е страх да не се стресира детето и занапред все така да я е страх от банята.

# 291
Ми нашия татко държи бебко във ваничката по гръбче,аз го къпя и така. Пробвахме и с разни подложки и други неща, ама Ивчо е много жилав, много се мята и мъжа ми каза че се чувства по-сигурен като го държи той.

# 292
Нелегална, ние почнахме от около 20 ден да го къпем така, но ползваме донапренена гъба и определено му харесва иначе под чешмата беше голям рев.

# 293
  • Враца
Да се похваля, че това ни беше първото къпане без плач  Heart Eyes сложих мрежата и е много удобна и на бебка и хареса, напраео ме е яд, че измъчихме детето толкова време, ама нали пък заради пъпчето

# 294
  • Велико Търново
Да, в последно време и у дома къпането минава почти спокойно, естествено ако не е гладен мъникът.
Но това с количката без рев е доста трудно. Чак завиждам на майчици, които спокойно си седят по пейките или обикалят в мола. Моето спи максимум половин час в количката.  Stop

# 295
Ох аз не знам какво да кажа за беб и количката.На моменти е,преди и дума да не ставаше да излезем в будно състояние.Сега взе да посвиква,понякога си блее,понякога реве докато не го взема.Иначе заспи ли отвисява си часове в нея.Вече няколко пъти вкъщи реве,но като излезем и го сложа в количката млъква.

Я да ви питам вашите бебочета гугат ли вече?Ние хем пускаме някое агу ,ами и като му говоря и ми се усмихва.Направо неусестно минава това време.Кога родих,кога стана на два месеца и половина.

# 296
  • София
Козуначко няма още месец, но от 2-3 дни се опитва да вкарва глас Laughing Чува се нещо като акккккрррр, но още е далече от гукането. Поне вече не е само рев Laughing
Снощи спа повит. Събуди се, изпадна в истерия, голямо ръкомахане беше и реших да пробвам. Почти веднага се успокои. Пових му плътно ръчичките, надух му в ушите шум от морски вълни, щом плачът намаля натиках бибата в устата и така сме заспали - прегърнати Heart Eyes Беше към 10:30, събуди се чак към 3, опитах да го нахраня, но съвсем малко цокна и заспа пак. Ей сега станахме в 8:30, гърдите ми са пред пръсване. Никога досега не е ял толкова малко нощем. Довечера пак ще го повия, явно му харесва.

# 297
  • София
Гука, усмихва се, че и с глас се смее;)

# 298
От тези дни съвсем ясно гука, особено вчера баща и я беше взел и такъв разговор си дръпнаха  Heart Eyes Вечерта след къпане и на мен ми поприказва. Смее се от 6-та седмица някъде.

Вчера и ние голяма социализация - на два часа път в едната посока на плаж, сбирка с още две семейства с деца и един ерген. Имаше бебе на 18 дена, момичета на 9 и на 2. Малкият си игра с момичетата, бебето си спа, яде, в кошчето под дебел чадър, ММ с мъжете, аз страшен разговор дръпнах с едната жена.. хубаво време, абе страхотно си изкарахме, малко свят, малко приказки, малко пейзажи. Вечерта бяхме гроги, но супер заредени!

# 299
Аз пак направих голяма простития... Храних бебко,2-3 пъти от дясната гърда,забравих просто в бързината,беше гладен и църкаше.Сега дясната е препълнена постоянно ooooh! ровичках във форума и попаднах на белиндов пост  Mr. Green от 2006 май беше,със същия проблем.Пробвах по- начесто да го кърмя от другата,но тази дясната ще се пръсне направо и цедя.Абе порочен кръг ooooh! На всичкото отгоре,малкия взе да суче по-малко като време... Наяжда се от едната гърда само и тотално разбутахме лактацията.Вчера и онзи ден повръщаше постоянно и не беше мигвал цял ден.Днес е по-добре но пак моцка много малко и нервничи,като го сложа на лявата цицка Sad Белс,моля за съвет Praynig Кърмя на поискване Peace Ти като нашето гуру,най-добре знаеш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт