Априлчета 2017г.

• 50 157
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз пък в тази жега не бих возила бебе без климатик, стига да има на разположение, разбира се. И ние днес бяхме на отворен прозорец, че ми е изтекъл фреонът, но ние сме за 10 минути. На дълъг път в тоя мор мисля, че е мъка за всички, не знам каква е идеята на пътуването без климатик Rolling Eyes Просто не се насочва към бебето - то няма и как, нали е обърнато с гръб към движението - и не се пуска много ниска температура, и всичко ще е наред Hug
Кристална, браво bouquet Все пак, не мисля, че е добра идея да даваш вода. Нека си суче. Водата няма да избяга.

Кърмените бебета наистина нямат нужда от вода. Някои пият, за кеф, но физиологична нужда организмът няма. Доказателство са хилядите бебета, които я отказват с месеци, без никакви последствия за здравето им. Това не опира до вярвам/не вярвам, просто е научно проверен и обоснован факт Simple Smile

# 556
Лили,  Hug
Кристална, аз вечерях два пъти пица- в шест и осем  Mr. Green Как сега да оставя две- три парчета и опа докато се усетя ги бях опукала. #2gunfire После за успокоение на съвестта изядох една активия  Joy Няколко дни поред вечер хапвах само плодове и тъкмо сама си се хвалех и на ми сега.
Днес бяхме на ДК. Тотала за кифличка за един месец е 780 гр. и 4 см. Пу-пу на мама манекенката.

# 557
Пърпълче браво на малката госпожица,добри размери  Heart Eyes
Кристална ти ли беше другата мама с цикъла... за колко време се нормализираха нещата с кърменето при теб?Че аз за сега държа положението,но вчера се бях шашнала!И при мен има един неотварян пакет АМ,който ми подариха даже,аз бях сигурна,че ще кърмя на 100% още през бременността Rolling Eyes Сега пия чайчета за кърмачки и си сварих жито,кърмя по-често!Много се радвам,че при теб са се наредили нещата Hug
На бебко пъпчето няма подобрение... Пратих снимка на педи и тябказа,че не е добре Sad Утре отиваме при нея и после ще ни прати на хирург Sad Стискайте палчета всичко да е наред  Praynig

# 558
nev78sk. можеш ли да ми кажеш повече за разстройството при вас, споменала си че сте имали дълго време. Колко пъти ходи на ден ?
Бебето ми се изхождаше точно като по учебник до края на първия месец, жълто кашесто с бели топченца, по много пъти на ден.
В един момент се разредиха,  1-2 пъти на ден, случва се и да пропусне по един ден и е течно, гъсто, но не кашесто. Но понякога всичко си попива в памерса и ми изглежда точно като разстройство. Не знам дали това е повод за тревога, иначе всичко си е ок. Другата седмица имаме час за ваксина и сега се притесних дали нещо не трябва да се прави, да се изследва ? Само на кърма е Рада.

# 559
  • София
Белинда, май наистина варианта климатик е за предпочитане, въпреки че на мен така ми изсъхва носоглътката, че чак ме боли..камо ли на детенцето...

Меченка стискм палци всичко да мине бързо с пъпчето. На Оги нс пъпчето само дложиха кислородна вода и сребърно незнам си какво и се оправи веднага..дано и при вас стане от раз!

# 560
  • София
А, то и аз ги мразя климатиците, ненавиждам, до степен да се опъвам да сложим в нас вече десет години. Но в кола през лятото не бих могла да издържа Confused То като напече ламарините вътре става 60 градуса...Макар че в на татко жигулата едно време нямаше климатик, пък си джиткахме доволно Mr. Green Сега само капризи Wink

# 561
И това пусто ръкомахане докога продължава? Мъжът ми все не дава да я повия, жал му било, ама вече повече от 2 месеца не сме спали и най-накрая го убедих довечера да пробваме.

Ние от 1седмица спим повити вечер и даже през деня когато дълго е будувал или мама вече няма сили или искам да свърша нещо вкъщи, повивам бебо и след една приспивна песничка захърква.... той много се стряска от ръкомахането и също така се драска, дърпа си косичката (има я в изобилие Simple Smile ) или пък ушенцето..... така, че няма да съжалявате ако го свикнете да спи повит вечер : )

# 562
Моя шошо го повивахме в началото. После взед а се напъва да си изкарва ръцете, милия, искаше да да си ръкомаха. Не можахме и ръкавички да му сложим имам чувството, че нарочно си ги махаше  #Crazy И накрая почнах да му правя маникюр, за да не се дере, пък то се е видяло че ще си ръкомаха  Joy

# 563
А това ръкомахане до кога продължава !?!

# 564
Не знам, според мен докато почнат да си координират движенията  newsm78
Момичета, ползвали ли сте Колийф и имаше ли ефект при вас? Вчера взех да пробвам, че с тоя Еспумизан като се запече още по-зле става..

# 565
Е такова чудо няма Shocked храних последно базунко в 19:30 снощи,заспа в 9:30 и се събуди в 5:30 #Crazy Сега сме кукуряк и двамата Mr. Green не съм спала 7 часа от както се роди дребо bowuu
Дит значи и при вас същия проблем с пъпчето newsm78 дано се разминем леко и ние Praynig

# 566
Меченка, и ние бяхме така вчера, след това цял ден през час искаше да хапва  Joy  Явно да си навакса за дългата почивка  Laughing

# 567
  • Варна
Пърпъл, да, за това се прави ревизия, но щом изхвърлих още една ципичка явно не са успели да ме изчистят добре. Щом съм я изхвърлила без усложнения би трябвало всичко да е ок. Само остава и лохиите ми да спрат ....
Вие говорите за повиване, моя го пробвах 4-5 пъти, първия път заспа моментално, 2-3тия път с малко уговорки, и накрая вече започна да се дразни и да се гърчи и все си изкарваше ръцете както и да го стегна  Rolling Eyes Ще трябва усмирителна риза да му направя  Crazy Заради това ръкомахане чак ми е трудно да го кърмя ... докато се наместим... и докато улуча момент в който да е разперил ръцете че да му подам гърдата, голям зор Laughing . Иначе само ме дере, бута, удря и стиска.

# 568
Не знам, според мен докато почнат да си координират движенията  newsm78
Момичета, ползвали ли сте Колийф и имаше ли ефект при вас? Вчера взех да пробвам, че с тоя Еспумизан като се запече още по-зле става..
Аз давам на патенцето лефакс от самото начало, после слагах в млякото и Биоамика, но след като свърши почнах с Колийфа, но не го давам на всяко хранене тъй като трябва да преседи поне 15мин в АМ, а не винаги патето може да изчака толкова когато е гладен Simple Smile но забелязах, че винаги след хранене с колийф повръща по- малко, питах докторицата каза, че не е нищо притеснително ..... но съм адски доволна от тази комбинация - лефакс преди хранене и колийф в млякото.... няма ги онея истерични ревове

# 569
Абе, и аз бях забелязала, че след абоколикена ми повръща малко след всяко ядене и за това го спрях и давам само Биогая сутрин.Тука от един два дена са едни истерични ревове вечер, включително и навън в количката, което никога не се е случвало, по принцип даже го изкарвам, за да се успокои.
Смених Биогаята, че я бях забравила извън хладилник 12 часа и си викам да не би да не действа и взех и Колийф. Снощи дадох, тая сутрин пак, дано му помогне на шоши, че вече и аз рева заедно с него вечер.  Tired  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт