Звездни компромати - 323 част

• 109 181
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Бижу, според мен дъщерята не прилича на майка си ( по- красива е). По телевизията показаха едно видео в което Макрон е ученик, а тя учителка.
Но ме мързи да го търся. Там на нищо не приличаше !
Мда, разрових се, права си Laughing
Скрит текст:

Тя и сега не е първа хубавица де Mr. Green
Скрит текст:

Началото...
И настоящето Joy

# 136
# 137
  • На топло
Старата го е изнасилила. Не е красива, не е секси...горкия  Joy
И май му е единствената жена  Shocked

# 138
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе едва ли го е изнасилила, но не мога и не мога да разбера какъв импулс ще подтикне над 35-годишна жена да спи с 15-годишен (хич и не се заблуждавайте, че те само са били 'влюбени' без консумация до 18-тата му годишнина)

# 139
  • Пловдив
Като гледам жена му и този Mathieu Gallet.... То и аз искам да спя с Mathieu (хабер си нямам как се произнася).

# 140
  • София
Абе едва ли го е изнасилила, но не мога и не мога да разбера какъв импулс ще подтикне над 35-годишна жена да спи с 15-годишен (хич и не се заблуждавайте, че те само са били 'влюбени' без консумация до 18-тата му годишнина)
На 40 е била, не на 35. За изнасилване не знам, но за мен това си е педофилия. Какъвто ще ум да има детето, защото тя в ума му се влюбила нали...Бих приела без да ми се повръща ако го покрива, че е гей през цялото време, защото го готвят за политик от малък, но това също не ми се връзва. Могъл е да се покрие с нещо, което по-малко бие на очи.
Франсетата са номер едно като има интрига, това им признавам.  Grinning

Матьо Гале е Янтра, наистина е много хубав мъж.

# 141
Матио, Матьо?
Янтроу, 'дигни стандарта, моля ти се, няма да го позволя това! Stop Ти вече 'зе да не пробираш... Crossing Arms

Тя - педофилия, той -геронтофилия или едипов синдром... Абе, мани! Хора с отклонения...Crazy

# 142
  • София
Матио, ама у нас това се пише Матьо май. Матио не съм виждала, но може и да бъркам.

# 143
Тя - педофилия, той -геронтофилия или едипов синдром... Абе, мани! Хора с отклонения...Crazy

Намерили са се  Crazy

# 144
Госпожа Макронова прилича на Агнета от АББА!

# 145
Добре де, а защо ви се струва естествена (или поне не се коментира в такава насока) връзката на Тръмп с Мелания, между които също има 24 години разлика. Ама по-възрастен мъж с по-млада жена може, а иначе е скандално... Сексистко е такова мислене и някак против самите нас в качеството ни на жени.

# 146
  • София
Добре де, а защо ви се струва естествена (или поне не се коментира в такава насока) връзката на Тръмп с Мелания, между които също има 24 години разлика. Ама по-възрастен мъж с по-млада жена може, а иначе е скандално... Сексистко е такова мислене и някак против самите нас в качеството ни на жени.
Скандално е възрастен мъж или жена да се хване с непълнолетно дете. Скандално е и да се правят опити това да се представи като върха на романтиката и да му се слагат едни възвишени определения.  Sick
 Разликата между 40 годишния мъж и 65 годишната му жена не е скандална. Написа се неколкократно в темата. Не го ли прочете наистина?

# 147
... Не го ли прочете наистина?

Я не рипай!
И да е скандално за теб, човекът е президент, съпругата му е до него, изглеждат щастливи, не са в затвора, както изглежда; и хич, ама хич не ги интересува, че ти си в потрес.

# 148
  • София
Той докато и е бил учител, а тя е била на 15 ли я е хванал?
Ако не, значи не е сексистко, просто педофилията малко ни смущава, не настоящето. Поне мен. Иначе не бих коментирала нищо.

# 149
  • София
Мога да си рипам колкото искам. Нека са си щастливи, но това, че не е била в затвора жена му не прави педофилията по-морална.

Общи условия

Активация на акаунт