Звездни компромати - 323 част

• 109 187
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Ама вие откъде знаете какво точно са правили, докато той е бил на 15 години? Имате ли доказателства за... как да ги нарека... интимно-соматични съприкосновения? Или нещо си предполагате. Защото обвиненията в педофилия все пак не следва да почиват само на предположения. И изобщо: какво ви влиза в работата?

# 151
И изобщо: какво ви влиза в работата?
Точно толкова, колкото и на теб! Всъщност, тук основно си коментираме... Не е съд, ако не си забелязала.
Казах аз, че това е "много френско" за някои хора с... хм, ултра либерални да ги наречем, разбирания, за да не кажа друго. Ми гледайте да не ви стигне чрез децата ви, да питам тогава какво мислите по въпроса. Тогава ще ви гледаме в новините, сигурна съм.
Те, родителите, подслушвателни устройства пъхат в гащите на децата си, да проверят дали не им се е скарала лелката в детската градина, въпреки, че са се сцепили от лигня и мен ако питат яко пердах заслужават(даже май повече родителите им!), а ако някоя госпожа прояви ъъъ... женски тип интерес към синчетата им, гответе се за Големият взрив 2.

# 152
  • Пловдив
Аз откровено казвам, че ако някоя 40 годишна учителка е обект на любовта на 15-годишния ми син и му отвръща активно, ще стане Голям Проблем. Когато стане на 20 години може да прави каквото иска, ако ще с 40-50 годишни, но докато е непълнолетен никак не съм благосклонна меко казано.

# 153
  • Once there was a Hushpuppy...
Добре де, а защо ви се струва естествена (или поне не се коментира в такава насока) връзката на Тръмп с Мелания, между които също има 24 години разлика. Ама по-възрастен мъж с по-млада жена може, а иначе е скандално... Сексистко е такова мислене и някак против самите нас в качеството ни на жени.

Ей, като се почне с гръмките думи...  ooooh! сексистко... дрън, дрън...
Ал Пачино е също толкова изперкал на снимките, на които държи младото дупИ hahaha Ама, на младото дупИ му дреме на ъхъътоо..., защото това си е бизнес.

Въобще не мога да повярвам в любовта на Макроновите Stop

# 154
Макрон с тия две халки, които е закичил да не се окаже, че с Бриджит и Матио са едно щастливо, голяяямо семейство  Mr. Green

# 155
Въобще не мога да повярвам в любовта на Макроновите Stop
Нали ви разказах... Класната ми я уволниха, т.е. учтиво я помолиха да напусне сама. Семейна жена с дете, съпруг - офицер и тя залетя по наш съученик. И това не са догадки само... Той така, предварително възмъжал в 10-ти клас, не беше разочарован от вниманието ѝ. На него нищо не му казаха тогава, но той набра инерция и забремени една по-малка от нас на 16, той на 18 и така.
На мъжа ми съученик е бил в 6-ти( ШЕСТИ!!!) клас когато учителката го е подпукала! ooooh! ooooh! Той става 9-ти клас и се женят, имат две деца и ... кво да кажа, лудница! Питам го сега още ли живеят заедно, каза че последно ги е виждал с децата преди десетина години.

# 156
  • Once there was a Hushpuppy...
Охх, знам ли, то всичко може на тоя свят, но аз си мисля, че има нещо друго при тези Thinking
Ако, ми беше син щях да се гътна. Това е гадост, колкото и да харесвам млади мъже...  Rolling Eyes

# 157
Ами той и Макрон е бил в 8-ми клас /или може би девети, не съм запозната с френската учебна система/ , когато се е загаджил с учителката си.
Извратено си е  ooooh!

# 158
...Той става 9-ти клас и се женят, имат две деца и ... кво да кажа, лудница!

Е това вече не е законно; как ще се ожени на 15?

# 159

Май може да се ожени, ако има съгласието на родителите за пред закона. Нали една 11-годишна циганка така се омъжи.

# 160
  • София

С разрешението на родителите. Милянкова как се е омъжила на 15 – по същият начин. (ако тогава се е омъжила, де, не съм запозната, но нали е родила тогава)

Класовете във Франция са с имена до 6-ти и след това с обратно броене като първи е предпоследен преди класа, който се нарича Последен. Laughing Но иначе са като при нас, с една година по-рано тръгват на училище просто и завършват на 18. Та е бил 9-ти клас като в историята на Бижу.

# 161
Така! Реве, тръшка се, ще се самоубива, един на майка и баща. Те шашардисани, ще останат без дете, мама и тате подписват съгласие, и другарката си го прибира вкъщи. Доучил си е, да не се чудите. Как и защо е позволено, не мога да кажа. В класа на жена си е бил(до 8-ми клас). Joy Ох, разправя ми сега и ми е смешно чак. Егати откачените хора...

# 162
  • София
На мъжа ми съученик е бил в 6-ти( ШЕСТИ!!!) клас когато учителката го е подпукала! ooooh! ooooh! Той става 9-ти клас и се женят, имат две деца и ... кво да кажа, лудница! Питам го сега още ли живеят заедно, каза че последно ги е виждал с децата преди десетина години.

Е това вече е тотален шок! Как изобщо е възможно - в шести клас са на 12 години децата. Не ми се мисли какво са преживели родителите на това момче.

# 163
Позволено е с разрешение на родителите.

На мен Макронови са ми симпатични. Жената изглежда чудесно за баба, има страхотни крака и хубава коса, както и невероятна грижа за себе си вк. и пластики. Облича се просто с перфектен френски стил.
 Другият партньор Матио е просто страхотен. Много стана вървежно да тъчеш на два бряга и носи яко ползи. Whistling
Ох, сега обаче аз го замислих този човек, като е президент как ще се крие да навестява онзи красивия, като все е с охрана. Ще разберат! Ужас. Откак ви прочетох и мира ми не дава как ще си спи сега с любовта. С баба му не ме вълнува дали спи, но с другия....

# 164
Ами... училището не е кое да е...

Общи условия

Активация на акаунт