Звездни компромати - 323 част

• 110 034
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Бижу, щом и си е доучил вашия познат, може да се кандидатира за президент.
То Митьо Пищова беше кандидат за президент, що да не се пробва и българския Макрон  hahaha
Скрит текст:

Класовете във Франция са с имена до 6-ти и след това с обратно броене като първи е предпоследен преди класа, който се нарича Последен. Laughing Но иначе са като при нас, с една година по-рано тръгват на училище просто и завършват на 18. Та е бил 9-ти клас като в историята на Бижу.
Благодаря Бояна  bouquet Научих нещо ново.

# 166
  • Варна
Ами той и Макрон е бил в 8-ми клас /или може би девети, не съм запозната с френската учебна система/ , когато се е загаджил с учителката си.
Извратено си е  ooooh!

Извратено и още как!
Представям що за човек е тази .....бабка. Абсолютна кучка. Цялата отговорност е била в нейните ръце, но вместо да прояви зрялост и разум тя избрала да следва зова на сърбежите си.  Sick

# 167
# 168
  • София
синът ми е на 10. сега на изпроводяк към леглото му пернах един задвратник, с милото послание, да не обича Едипово друга жена, освен майкахитиси.
искаше да се ожени за мен откакто беше на 4. край!
 Twisted Evil

хич не ме е еня, впрочем, че мога да бъда обвинена в каквото и да е по повод неприязънта ми.

# 169
До тук изкарахте този симпатичен човек: геронтофил, гей, обичащ нудистите... Да видим какво още ще се добави в списъка...

# 170
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добре де, а защо ви се струва естествена (или поне не се коментира в такава насока) връзката на Тръмп с Мелания, между които също има 24 години разлика. Ама по-възрастен мъж с по-млада жена може, а иначе е скандално... Сексистко е такова мислене и някак против самите нас в качеството ни на жени.
Защото, Аглая, Мелания не е била 15-годишно ДЕТЕ, по което Тръмп да лази, нито пък той е бил учител, на който се плаща, за да обучава, а не да чука учениците си.

п.п. не мога да повярвам, че се извърта така един толкова простичък факт. Честно, аман от еманципация, щом само и само да могат и жените да правят като мъжете, се слага знак на одобрение върху педофилията.

# 171
До тук изкарахте този симпатичен човек: геронтофил, гей, обичащ нудистите... Да видим какво още ще се добави в списъка...
Симпатичността е физическо качество. Те и някои серийни убийци са хубави на външен вид...

# 172
Кажете си сега, че всичко е заради Марин Льо Пен - страдате за загубата ѝ и си го изкарвате на действително симпатичния млад президент.

# 173
  • На топло
Това за нудистите е майтап...сигурно гледа нещо друго, но снимката е станала смешна.
Шарли Ебдо с карикатура на Бриджит  Crazy
http://www.europe1.fr/medias-tele/brigitte-macron-enceinte-la-co … -internet-3325979

# 174
  • София
Аглая, с цялото ми уважение към теб, няма вода в този кладенец Peace

# 175
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Канито и Норт Уест

# 176
  • където ми харесва
Избягвам да коментирам негативно деца, ама това е точно толкова хубаво, колкото Блу Айви...

# 177
  • София
Ирина Тенчева и синът и. Детето много прилича на нея. И посланието на учителката ми хареса.

# 178
  • София
Откакто аз имам съзнателни спомени за френските президенти, историите винаги са едни и същи: бозави визуално мъже с изумителен личен живот. Митеран - паралелно семейство, Саркози се жени и развежда през мандата, Оланд също вихри някакви драми, сигурно изпускам някого, а сега Макрон. Не смея да мисля след него какво ще дойде Thinking..

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 23:27 от Rafiqa

# 179
Не смея да мисля след него какво ще дойде Thinking..
Алжирец или мароканец...

Общи условия

Активация на акаунт