Звездни компромати - 323 част

• 110 042
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Откакто аз имам съзнателни спомени за френските президенти, историите винаги са едни и същи: бозави визуално мъже с изумителен личен живот. Митеран - двойнствен живот, Саркози се жени и развежда през мандата, Оланд също вихри някакви драми, сигурно изпускам някого, а сега Макрон. Не смея да мисля след него какво ще дойде Thinking..
Освен Макрон да зареже Бриджит заради онзи там, как му беше името  Rolling Eyes !

# 181
И на мен баба ти Макрон хич не ми е симпатична. Има някаква странна черта под носа, сигурно от пластики, знам ли....

# 182
  • България-Швейцария
На мен пък ми е много симпатична.
И какво, ако Макрон не я зареже? Скука? Tired
Нека кажа нещо и на загрижените майки на тийнейджъри от страна на участник в подобна връзка в по-младите ми години - детето ви ще направи това, което си е наумило, независимо от мнението ви или възпитанието, което смятате, че сте му дали.
Забрани, заключвания и подобни ще помогнат единствено за това да го загубите.

Добре де, а защо ви се струва естествена (или поне не се коментира в такава насока) връзката на Тръмп с Мелания, между които също има 24 години разлика. Ама по-възрастен мъж с по-млада жена може, а иначе е скандално... Сексистко е такова мислене и някак против самите нас в качеството ни на жени.
Chapeau bouquet

# 183
  • Tам през Атлантическия океан
Добре де, а защо ви се струва естествена (или поне не се коментира в такава насока) връзката на Тръмп с Мелания, между които също има 24 години разлика. Ама по-възрастен мъж с по-млада жена може, а иначе е скандално... Сексистко е такова мислене и някак против самите нас в качеството ни на жени.
Защото, Аглая, Мелания не е била 15-годишно ДЕТЕ, по което Тръмп да лази, нито пък той е бил учител, на който се плаща, за да обучава, а не да чука учениците си.

п.п. не мога да повярвам, че се извърта така един толкова простичък факт. Честно, аман от еманципация, щом само и само да могат и жените да правят като мъжете, се слага знак на одобрение върху педофилията.

Мелания кой знае какви ги е въртяла на 15 а до Тръмп колко ли е  сменила  Grinning

Бройте ме ме и мен към тези които симпатизират на президенската двойка  Grinning
когато мъжа е пъти по голям от жената , някак си не отнася толкова критики  Wink даже е повод за гордост  Laughing Ако е жената , край анатемосват я  Laughing

Leonardo DiCaprio и приятелка  Grinning

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/05/10/09/4027A57B00000578-44 … 1494405342275.jpg

Само тя

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/05/10/09/40278D3700000578-0- … 1494403685612.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/05/10/11/40278D1B00000578-44 … 1494410604105.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/05/10/09/40278CE900000578-44 … 1494405371393.jpg

# 184
Защото, Аглая, Мелания не е била 15-годишно ДЕТЕ, по което Тръмп да лази, нито пък той е бил учител, на който се плаща, за да обучава, а не да чука учениците си.

п.п. не мога да повярвам, че се извърта така един толкова простичък факт. Честно, аман от еманципация, щом само и само да могат и жените да правят като мъжете, се слага знак на одобрение върху педофилията.

Мелания кой знае какви ги е въртяла на 15 а до Тръмп колко ли е  сменила  Grinning

Бройте ме ме и мен към тези които симпатизират на президенската двойка  Grinning
когато мъжа е пъти по голям от жената , някак си не отнася толкова критики  Wink даже е повод за гордост  Laughing Ако е жената , край анатемосват я  Laughing

Leonardo DiCaprio и приятелка  Grinning

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/05/10/09/4027A57B00000578-44 … 1494405342275.jpg

Само тя

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/05/10/09/40278D3700000578-0- … 1494403685612.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/05/10/11/40278D1B00000578-44 … 1494410604105.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/05/10/09/40278CE900000578-44 … 1494405371393.jpg

Хубава е! Отиват си.  Laughing
Само да благодаря за темата аз, не искам да коментирам президента на Франция.  bouquet

# 185
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сериозно ви питам..къде ви е морала и акъла..

Kaк може въобще да сравняване Мелания,която се запознава с Тръмп на 28.В горния случай говорим за 40г перверзница,която прави секс с дете.

# 186
  • Tам през Атлантическия океан

Kaк може въобще да сравняване Мелания,която се запознава с Тръмп на 28.В горния случай говорим за 40г перверзница,която прави секс с дете.

За първи път го чувам това ,
те ли са го споделяли че са били интимни  ?!  Shocked 
В коя медия го пише ?

Чела съм че се познанството им датира от тогава когато той е бил на 15 Grinning
А дали са били интимни и колко близки са били по това време не съм чела.
Те ли са споделяли такива неща ,
чисто любопитство  Peace

п.п.
фу ще спра да ги коментирам.
споделих че са ми симпатични и точка.
дъвчете си ги Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 03:40 от Desss

# 187
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Само са обсъждали френската литература 3 години,докато момчето навърши пълнолетие и лелката може легално да го налази.

# 188
Селин Дион на колко години е била, като е започнала връзката си с  Рене Анжелил? Дали не беше по-малка от Макрон? И разликата им по-голяма?
Да, официалната информация е, че била на 12, като са се запознали, пък на 19 - вече гаджета, то и за Макрон така... на 15 влюбен, на 18 вече заедно, а дали е така - а дано, ама на дали...
Но Рене е обявяван тук, като любовта на живота и, а Бриджит, като педофилка. Защо? Каква е разликата? И казвате, няма двоен стандарт, а?
На мен лично Бриджит Макрон не ми харесва, въобще не изглежда добре за годините си, изключително сбабичосана жена, според моите виждания  /майка ми е почти на нейните години и изглежда в пъти по-добре и в тяло и в лице/. Той ми е симпатичен, донякъде, и двамата един до друг, като двойка са ми нелепи, чисто визуално. Но моите естетически възприятия за хармонична двойка нямат никакво значение, всеки има право на избор и Макрон е направил своя. Имал е достатъчно време от 15 годишен тинейджър до зрял мъж на 40, да промени нещата, да направи друг избор, но не го е направил, останал си е с Бриджит.

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 07:11 от V_N_G

# 189
Селин Дион на колко години е била, като е започнала връзката си с  Рене Анжелил? Дали не беше по-малка от Макрон? И разликата им по-голяма?
Да, официалната информация е, че била на 12, като са се запознали, пък на 19 - вече гаджета, то и за Макрон така... на 15 влюбен, на 18 вече заедно, а дали е така - а дано, ама на дали...
Но Рене е обявяван тук, като любовта на живота и, а Бриджит, като педофилка. Защо? Каква е разликата? И казвате, няма двоен стандарт, а?
Когато връзката на тия двамата се появи на небосклона, интернет не беше в разцвета си и аз не пишех тук. Иначе ми беше непонятна и много неприятна. Чисто визуално - също. До ден днешен нищо у Селин дион не ме възхищава. Най-малко трогателната ѝ любов към този странен мазен дядка, какъвто беше Рене Анжелил. Че и името му смахнато...
Ако ще се връщаме да ги караме по списък и да обясняваме кого и колко не харесваме заради престъпната му връзка, отделна тема трябва да се сътвори "Педофилия или искрена любов?"...

# 190
Единственото, което не ми харесва у Макронката е тенът й. Или по- скоро тъмният руж, който е сложен нелепо.
Това, че седят като майка и син все пак си е техен избор.
Лео, си ги избира по калъп. Все едни и същи. Айде да се жени, че не останаха манекенки.

# 191

Тя не е лазила по него, той се е влюбил в нея,
не са имали връзка, но той е бил доста хлътнел, преместен е в друго училище, за да не я вижда повече,
тогава той й е казал тогава '' Един ден ще се върна и ще се оженя за теб.'', като вече пълнолетен  я преследвал дълго и упорито, те се е дърпала, но се е предала в един момент ....

# 192
  • София
Мили приятелки, вие сериозно ли вярвате в тия романтични сказки?
Той се влюбва в нея на 10, тя го чака да навърши 18, за да го обезчести?

Мисля, че стана ясно, че никой тук няма против връзката им. Неприятното е възрастта на момчето, когато тя започва. Сори. Г-жа Макрон пак е имала голям късмет, защото си спомням един филм с Кейт Бланшет и Джуди Денч със сходна тематика, там нещата не завършиха с Пепеляшка в Елисейския дворец.

# 193
Кой е казал, че е бил девствен, например !?!?!
Той си е паднал по нея на някакво друго ниво, което ги държи заедно досега, не на физическо ....

# 194

Пък при Мелания и Тръмп - за сравнително млада жена, която към момента прави секс със дядо, Тръмп вече е към 70 годишен. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт