Звездни компромати - 323 част

• 110 057
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Така като го гледаш дали пък верно правят...  Mr. Green

# 196
  • където ми харесва
Е, хайде са-Мелания захапахте. Като са се събрали ни той е бил на 70 ни тя на 15.

# 197
  • bad@ss
Представих си сцената с А. Хопкинс и виаграта в "Ще срещнеш висок тъмен непознат"  Laughing

# 198
Пък при Мелания и Тръмп - за сравнително млада жена, която към момента прави секс със дядо, Тръмп вече е към 70 годишен. Whistling

Мелания не живее в Белия дом, тя е в Ню Йорк,
той- във Вашингтон, през уикендите той ходи да играе голф, а не да вижда детето си, от време на време я привиква да се снима с нея при някое посещение, след което тя пак се връща в Ню Йорк, а
каква еуфория беше за Тръмп и Мелания преди 3-4 месеца от същите тези, които не харесват Макрон и жена му  ...  Joy

# 199
Всъщност, доколкото съм чела и из форума, и доколкото съм слушала разни истории, никак не е прецедент първата сексуална връзка на младежите да е по-възрастна жена. Така че, независимо дали го одобрявам, не бих нарекла това увлечение рядкост. По-скоро необичайното е, че връзката продължава и досега. Ако беше останала в миналото, никой нямаше думичка да каже, сигурна съм.
За да остане с тази жена, има причина. Любов ли е, прикриване на нещо ли е, не се наемам да кажа. При всички положения, въпреки че в тази връзка има нещо много "френско", тя по-скоро му носи негативи - сигурна съм, че симпатизантите на тази любов са много по-малко от неприемащите я. Сигурна съм и че ако до Макрон имаше една млада жена, резултатът му срещу льо Пен щеше да е по-впечатляващ.

# 200
Селин Дион на колко години е била, като е започнала връзката си с  Рене Анжелил? Дали не беше по-малка от Макрон? И разликата им по-голяма?
Да, официалната информация е, че била на 12, като са се запознали, пък на 19 - вече гаджета, то и за Макрон така... на 15 влюбен, на 18 вече заедно, а дали е така - а дано, ама на дали...
Но Рене е обявяван тук, като любовта на живота и, а Бриджит, като педофилка. Защо? Каква е разликата? И казвате, няма двоен стандарт, а?
Когато връзката на тия двамата се появи на небосклона, интернет не беше в разцвета си и аз не пишех тук. Иначе ми беше непонятна и много неприятна. Чисто визуално - също. До ден днешен нищо у Селин дион не ме възхищава. Най-малко трогателната ѝ любов към този странен мазен дядка, какъвто беше Рене Анжелил. Че и името му смахнато...
Ако ще се връщаме да ги караме по списък и да обясняваме кого и колко не харесваме заради престъпната му връзка, отделна тема трябва да се сътвори "Педофилия или искрена любов?"...

Просто се сетих, тъй като от доста време следя темата, как покрай борбата на Рене с рака, че и след смъртта му, тяхната любов беше доста възвеличавана, някак си нямаше такива морални дилеми относно невръстната възраст на Селин и  тази на Рене, когато са започнали връзката си, докато сега г-жа Макрон е тотално оплюта. Странно ми е как когато един 45г. мъж се увлича по едно 12г. момиче, се възприема /и то от жени/, като любов и нямаше такива негативни реакции, както сега при Макрон. Като сме толкова освободени и лишени от предразсъдъци, дайте към всички еднакво...

# 201
Макрон все пак спечели изборите във Франция, а не Льо Пен, ако бе спечелила Льо Пен щеше да има голяма еуфория относно нейния вид, семейство, роднини и каквото друго се сетиш ....  Joy Joy

# 202
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, хайде са-Мелания захапахте. Като са се събрали ни той е бил на 70 ни тя на 15.

Абсолютно! Peace

Освен всичко друго Мелания и Тръмп си отиват, за разлика от баба и внуче Макарони Rolling Eyes
Каквото и да са правили и гнусно! И приказки да са си разказвали - пак!

Пък, вие си им симпатизирайте колкото искате от каквито щете толерантни подбуди.
Много се дразня, на лафчето - ..."за мъжете - може, пък за жените - не"....
Айде, изказах се сексистки и мога да ходя да се самонакажа в ъгъла на колене Crazy

Странно ми е как когато един 45г. мъж се увлича по едно 12г. момиче, се възприема /и то от жени/, като любов и нямаше такива негативни реакции, както сега при Макрон. Като сме толкова освободени и лишени от предразсъдъци, дайте към всички еднакво...

И къде видя поддръжнички или възхитени от такова нещо в темата newsm78
Меко казано е противна тази разлика, която си назовала за който и да е Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 09:30 от Hushpuppy

# 203
Тя и разликата между Лео и гадже е има няма едни 20 години, но момичето е пълнолетно, което има значение!

# 204

Странно ми е как когато един 45г. мъж се увлича по едно 12г. момиче, се възприема /и то от жени/, като любов и нямаше такива негативни реакции, както сега при Макрон. Като сме толкова освободени и лишени от предразсъдъци, дайте към всички еднакво...

И къде видя поддръжнички или възхитени от такова нещо в темата newsm78
Меко казано е противна тази разлика, която си назовала за който и да е Rolling Eyes

[/quote]

Чела съм тук доста положителни коментари, относно тяхната "невероятна" любов, не визирам никой конкретно. Отношението към тяхната връзка определено е различно, поне аз с такива впечатления съм останала. Не се е наблягало на това, на колко  години е била Селин Дион, когато се е "влюбила" в Рене. А на мен този човечец винаги ми е бил противен, именно заради възрастта на жена му, когато е започнал връзката си с нея.

# 205
# 206

Тръмп има толкова издънки със сексуални намеци, че явно сексът му е важен. Последно гледах общо интервю с Иванка, питат ги какви са им общите интереси и той отговори "Бих казал секса ама не върви"... Laughing

# 207
Чела съм тук доста положителни коментари, относно тяхната "невероятна" любов...
Аз пък никога не съм чела изобщо нещо за връзката им тук. А чета старателно, уверявам те!

Miss, аз на приказки не вярвам. То си личи когато някой не прави секс. А като се държи и говори като пезевенк, още по-малко ще ме убеди.

# 208
  • Пловдив

Тръмп има толкова издънки със сексуални намеци, че явно сексът му е важен. Последно гледах общо интервю с Иванка, питат ги какви са им общите интереси и той отговори "Бих казал секса ама не върви"... Laughing
Куче, което много лае не хапе. Сеш'се к'во намеквам.

# 209
Чела съм тук доста положителни коментари, относно тяхната "невероятна" любов...
Аз пък никога не съм чела изобщо нещо за връзката им тук. А чета старателно, уверявам те!

Аз от тук разбрах за тяхната голяма любов, как и кога е стартирала, коментирана с положителен уклон.

Общи условия

Активация на акаунт