Звездни компромати - 323 част

• 110 182
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • Sofia
Много ми е безлична,вяла,мудна...

# 257
  • Бургас
Толкова земен Човек  Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=EMB1EOnUwX8 ( старо е клипчето , но това няма значение )

Keanu Reeves 52  Heart Eyes

Обичам го този актьор! Heart Eyes

# 258
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Оскар Айзък на абитуриенския си бал
Скрит текст:
и сега
Скрит текст:

# 259
 Ванчето и бельо взе да вади вече, бре и без мярка кога и къде да спре. Съвсем на другарски съд и публично порицание го удари. И ако той не се поправи, тя ще го настигне и накаже. Като смесица между турска мелодрама и руски мафиотски сериал. Другарката Червенкова ще и казвам вече.

# 260
Абе, виждала съм големи дъна да се дълбаят из ФБ и от хора, които, по непонятни мен причини, минават дори за по-умни от Ванчето и Рени взети заедно.  Confused
Е, това не е много...

# 261
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пол Бетани Heart Eyes
Скрит текст:

# 262
  • Русе/София
Ванчето и бельо взе да вади вече, бре и без мярка кога и къде да спре. Съвсем на другарски съд и публично порицание го удари. И ако той не се поправи, тя ще го настигне и накаже. Като смесица между турска мелодрама и руски мафиотски сериал. Другарката Червенкова ще и казвам вече.
Joy Joy Joy

# 263
Абе, виждала съм големи дъна да се дълбаят из ФБ и от хора, които, по непонятни мен причини, минават дори за по-умни от Ванчето и Рени взети заедноConfused
Е, това не е много...

Права си  Peace  Grinning  но уж е маааалко  повече.
За всяко "Ванче" си има публика. Гледам, че над 2хил души харесват това, а колко хиляди бяха харесали онова момченце с приятелката, фордчето, и пръстчето... ooooh!

# 264
  • Rock & Roll feeling ...
Абе, виждала съм големи дъна да се дълбаят из ФБ и от хора, които, по непонятни мен причини, минават дори за по-умни от Ванчето и Рени взети заедно.  Confused
Мен не ме учудва това, тя наистина с добри намерения го прави, и си вярва, че е добрата фея. Искрена е.
Можело е да му пише на въпросния баща на лични, но пък там няма да събере аплодисменти и толкова публика, която да я аплодира.
Може би ако нямаше снимка на детето щеше да е малко по-добре и по на ниво, не знам и аз какво да кажа, но все с нещо трябва да се запиша в темата.
 В подобни ФБ малоумия мен винаги повече ме плаши публиката, одобрението на малоумията, както  и броя лайкове, отколкото единичната простотия на някой си.
Анджак. Смисълът на искреността за мен се губи,поради користта за внимание,оценка и възхвала.
Аз също намирам,че по-притиснителното от единично малоумие е многократното му одобрение.  И все пак си мисля,че хората,просто двуличничат.

Принципно не харесвам дукесата,но конкретно на тези снимки я намирам за симпатична :

Скрит текст:

# 265
а колко хиляди бяха харесали онова момченце с приятелката, фордчето, и пръстчето...

Кое визираш?  newsm78

# 266
Даниел Петканов

# 267
Две мои познати са харесали творението на Ванчето... Едната си е хахо, ама другата много я обичам!  Rolling Eyes

# 268
Мерси, Маеве  bouquet
Зацепих най - сетне  Grinning

# 269
  • Rock & Roll feeling ...
Даниел Петканов е много харесван сред тинейджърите. Имаше период, в който всеки репортаж му се превръщаше в хит. А ВЧ е доста далече от него като интерес, който да предизвиква.
Това,че постъпката му беше долна е друга тема. Но не намирам място за паралел между реагиращите на статусите им от гледна точка на различния начин по който са поставени.

Общи условия

Активация на акаунт