Звездни компромати - 323 част

• 110 208
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Сигурно е някакво момиченце на приятелка,а папараците са се объркали.
Иначе е извратеняшка работа!

# 301
Шарлиз нали има и оснивона дъщеря, това трябва да е тя

# 302
Пусни в гугаля да видиш, че не е момиченце на приятелка. Сега го потърсих.

# 303
Видяхте ли Найлона?  Crazy

Достигна върха в живота си, очевидно е, че се гордее много, то верно че няма с какво друго..

" Еднодневки, мераклийки, късметлийки, но само една е легенда....благодаря за признанието, удоволствието е взаимно!!!"

Скрит текст:

Легенда била...  Whistling Хубаво е да си вярва!

# 304
  • София
Е, в нейната си област може и да е легенда вече.  Wink

# 305
Баш момченце си е детенцето, Джаксън се казва и е пълно с подобни снимки в нета.

# 306
  • гр.Пловдив

Нещо май ги оприличавам  newsm78

# 307
Колезич е за страх, ама не беше удобно да я щракна Simple Smile
Кулезич. Тя нали се опна, тунингова, трябва по-красива да е станала, що така?! newsm78

Попи Делевин - такава слаба жена, с толкова много целулит по краката! Rolling Eyes

Това Биляна Гавазова ли е? Лелей какъв комплимент и правиш! Laughing

# 308
  • София
Много харесвам Чарлийз Терон, но след тези снимки се питам побъркана ли е или...? Раничката пък цикламена. Някак ми е трудно да повярвам, че синът й се тръшка и я моли през сълзи да го накипри в розова рокличка с воалчета. Че и сандалите... Ужас!

# 309
И да се тръшка, не значи, че трябва всяко тръшкане да изпълняваме. Айде аман от криворазбрана свобода.

# 310
  • София
Права си, да, затова ми е странно какво точно налага тази изцяло момичешка визия.

# 311
  • София
Той на Чарлиз сина не е от скоро така обличан. Май от година и нещо е все с момичешки дрехи

# 312
Хлапето редовно е облечено като момиче, така като гледам от 3 годишен нататък...
Скрит текст:

# 313
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това и аз не мога да го разбера и за мен не е нормално.

# 314
  • при моите любими
E същото е, като на Джоли момиченцето. Разликата е за нашето око, тъй като е много по-фрапиращо момченце в розова рокла, от момиченце облечено с момчешка спортна тениска и панталон.

Общи условия

Активация на акаунт