Звездни компромати - 323 част

• 110 209
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Синът на Део
Скрит текст:

# 661
wild poppy, всъщност това обяснява глезенето. Нормално предвид факта, че е загубила родител, другият не е поел грижите, а ги е прехвърлил на бабата. Тя от съжаление, и все пак е баба, е поразглезила момиченцето.
Дано всичко е зад гръба й.

Синът на Део е страшен бонбон  Heart Eyes

# 662
Много е сладък синът на Део.

# 663
  • Rock & Roll feeling ...
Ето го .
Давайте линк на интервюто или предаването,което коментирате страници подред. Вие,ако знаете къде да го гледате ( освен по тв ) и ви се струва ненужно,има хора,за които ще е в услуга.

Няма как да приемаш скъпи подаръци за лечение и да се държиш като дете в детската градина.
ooooh!  ooooh!

Кое точно е неприемливото от страна на Цвети във връзка с книгата ? Това е тежък момент за нея,има право да говори за него,когато се почувства готова и с когото иска. Какъв точно е проблемът,че не иска да присъства в тази книга и предвид случилото се е въпрос на елементарна човещина човек намиращ се в такова положение да го оставиш за момента и или да изчакаш или да караш без него.
Аз не съм видяла въпросния чат,но по това,което описа не намирам за адекватно тяхното поведение, не нейното.

# 664
Костюмът на Бриджит Макрон за церемонията по встъпване в длъжност на президента, бил под наем.  Crazy
https://lifestyle.bg/international/bridzhit-makron-vleze-v-dvore … -naem-snimki.html

И Салвадор Собрал (Евровизия) се възстановява от операция от херния, нищо му няма на сърцето... Говори 4 езика, английски в това число, просто на конкурса не е пожелал да обели дума на друг език, освен португалски.
http://www.chronicle.bg/muzika/tihiyat-pobeditel-na-evroviziya-i … to-mu-sastoyanie/

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 15:08 от Бижy

# 665
Давайте линк на интервюто или предаването,което коментиране страници подред. Вие,ако знаете къде да го гледате ( освен по тв ) и ви се струва ненужно,има хора,за които ще е в услуга.

Линкът беше даден още снощи - в това мнение, затова и го коментираме. Tired

# 666
Кое точно е неприемливото от страна на Цвети във връзка с книгата ?
Да не присъства е нейно право Peace Неприемливо е да казва, че не са я уведомили за представянето на книгата и поканили, въпреки че авторът на книгата го е направил.
Няма как и да иска името й да бъде изличено от ансамбъла. Тя беше част от него.

Ако не желае спекулации с историята - казва своята версия и затваря устата на всички.
Иначе е неизбежно да се гадае.

# 667
И аутизъм няма, струва ми се, Салвадор Собрал, из нета има клипове от преди 8 години в португалския вариант на мюзик айдъл и поведението му няма нищо общо със сегашното, сценично, поведение.

# 668
Няма, разбира се!

# 669
Извинявам се, не съм го видяла.
затова и го коментираме. Tired
Не, тук е практика да се коментира нещо страници и то да не е пуснато.

Неприемливо е да казва, че не са я уведомили за представянето на книгата и поканили, въпреки че авторът на книгата го е направил.
Тя не каза това.

# 670
3:03 мин. - за това, че е поканена за премиерата. 

# 671
Пуснах за кратко видеото, но не го издържах.

Направи ми впечатление евтината роклА, в която Николета беше облечена Peace Рекламно лице на някоя БГ модна къща ли ще да е станала?

# 672
  • Gotham City
И аутизъм няма, струва ми се, Салвадор Собрал, из нета има клипове от преди 8 години в португалския вариант на мюзик айдъл и поведението му няма нищо общо със сегашното, сценично, поведение.

И аз така смятам и ум не ми побира, как може да лъжеш за нещо такова...

За хернията бях чела, да, нали ви казах, че четох за сърцето, аутизъм и нещо друго, е, хернията беше.
Ми ще ме извиняват всички "О горкото момче", ама нелепа работа е всичко случващо се + крадената песен

# 673
3:03 мин. - за това, че е поканена за премиерата. 

Не каза,че не е поканена и уведомена. Даже се впусна в обяснителен режим как,кога и какво.

# 674
Не знам дали гледахте внимателно, но ако мен ме поканят на събитие в чата, ей така между другото и аз няма да отида. Малко несериозно и неуважително звучи... ( лично мнение)

Общи условия

Активация на акаунт