Звездни компромати - 323 част

• 109 149
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Е, медиите и те са хора. Не е кой да е, може да са принудени да пишат официална версия.
Те вече я пишат, защото за политиката това няма значение. То е минало и не е той да и е бил учител. Достатъчно имат да пишат за проблемите по програмата му и това дали изобщо нещо ще може да направи като няма да има мнозинство в парламента.

Аз само вметнах защо тя ми е неприятна. Не засягам политиката. И иначе не съм консервативна лелка, но това ми излиза от полето на приемливото.

# 76
Според мен просто годините се разминават в различни медии, но във френските официално си е бил на 18. Не мисля, че ако е било по-рано биха си признали.
Френски само чета по темата. Влюбили се, когато е бил на 15 и тя му е била учителка. Специално са го преместили в Париж, за да не бъде с нея. Баща му и казва "Отдръпни се докато не стане на 18". Надали е било просто така, защото не е имало нищо.

Ама влюбили се не означава правили секс като е бил на 15  Crazy

# 77
Макрон нали уж на двата бряга се раздавал.
За мен този е извратен, сори  Wink

# 78
Много е противна баба му на Макрон.
Но се говори, че той още от малък си е правил сметката. От години е "влюбен"  Mr. Green в друГ.
http://www.telerama.fr/radio/mathieu-gallet-est-nomme-a-la-tete- … france,109268.php
На една възраст са, една зодия, той е висш функционер, някакъв голям шеф. И на живо бил уникално красив.
Макарончо няма да остане на сухо, успокойте се.

Това вече е друго.
Хубавец е този, няма да го мисля Макрончо повече, добре си му е  Mr. Green

# 79
  • София
Според мен просто годините се разминават в различни медии, но във френските официално си е бил на 18. Не мисля, че ако е било по-рано биха си признали.
Френски само чета по темата. Влюбили се, когато е бил на 15 и тя му е била учителка. Специално са го преместили в Париж, за да не бъде с нея. Баща му и казва "Отдръпни се докато не стане на 18". Надали е било просто така, защото не е имало нищо.

Ама влюбили се не означава правили секс като е бил на 15  Crazy
Абе, да спрем спора като приемам, че за мен не е нормално да си падаш по деца, които учиш и са на възрастта на твоите. Феновете на Лолита да ме прощават. Peace

А дали е на другия бряг е друг въпрос, това не ме възмущава и занимава.

# 80
Много е противна баба му на Макрон.
Но се говори, че той още от малък си е правил сметката. От години е "влюбен"  Mr. Green в друГ.
http://www.telerama.fr/radio/mathieu-gallet-est-nomme-a-la-tete- … france,109268.php
На една възраст са, една зодия, той е висш функционер, някакъв голям шеф. И на живо бил уникално красив.
Макарончо няма да остане на сухо, успокойте се.

За тоз трябва да иде реч, нали?
Скрит текст:

# 81
  • На топло
Да, Mathieu Gallet.
Познават се от студенските години, някъде между Хенри 4 и Сорбоната са се засичали. А между другото Макрон два пъти е кандидатствал в ENS ( едно от най-престижните висши у-ща) и не са го приели. Което показва колко е умен  Rolling Eyes

# 82
  • София
Да, Mathieu Gallet.
Познават се от студенските години, някъде между Хенри 4 и Сорбоната са се засичали. А между другото Макрон два пъти е кандидатствал в ENS ( едно от най-престижните висши у-ща) и не са го приели. Което показва колко е умен  Rolling Eyes

Учил ENA, което говори достатъчно. За ENS не е сигурно, че е опитвал. Ама това вече не е за темата  Mr. Green

# 83
  • На топло
Да, Mathieu Gallet.
Познават се от студенските години, някъде между Хенри 4 и Сорбоната са се засичали. А между другото Макрон два пъти е кандидатствал в ENS ( едно от най-престижните висши у-ща) и не са го приели. Което показва колко е умен  Rolling Eyes

Учил ENA, което говори достатъчно. За ENS не е сигурно, че е опитвал. Ама това вече не е за темата  Mr. Green
Как да не е сигурно, пише го в биографията му и журналистите се убиха да го повтарят.
А ENS е от най-престижните висши френски училища. ENA си е училище за висши функционери.
Ти нали разбираш френски, вземи прочети.
(Admis en hypokhâgne et khâgne au lycée Henri-IV (classes préparatoires de lettres CPGE B/L - filière lettres et sciences sociales), il échoue à deux reprises à l'écrit du concours d'entrée de l'École normale supérieure)

# 84
Как да не е сигурно, пише го в биографията му и журналистите се убиха да го повтарят.
А ENS е от най-престижните висши френски училища. ENA си е училище за висши функционери.
Ти нали разбираш френски, вземи прочети.

А ЕNA знаеш ли какво е ?  Crazy Много по-престижно е, общо взето политическият елит на Франция излиза от там.

# 85
Макрон нали уж на двата бряга се раздавал.
За мен този е извратен, сори  Wink
Може и да е бил нормален, но връзката с бабето да го е повредила по отношение на  жените. Даже по-нормално би ми стоял с мъжкото гадже, отколкото с...женската си половинка. И на мен ми е неприятна. Peace

# 86
  • На топло
Напиши в гугъл класация на най-престижните висши у-ща във Франция.
ENS Paris е на 3-то място.
Sciences Po - за политици е на на 9 място.
А на Макрон не е в класацията от 11, може да е някъде по-надолу не знам.
http://www.lemonde.fr/campus/article/2016/11/16/classement-des-u … 2404_4401467.html

# 87
  • Пловдив
Като един по-мъжествен Брад Пит е.
кАжи честно! За мен един по-мъжествен Брад Пит е Робърт Редфорд и ми се подкосяват краката. Отварям аз за тоз Адам Драйвър - ебаси крокодила!

# 88
Напиши в гугъл класация на най-престижните висши у-ща във Франция.
ENS Paris е на 3-то място.
Sciences Po - за политици е на на 9 място.
А на Макрон не е в класацията от 11, може да е някъде по-надолу не знам.
http://www.lemonde.fr/campus/article/2016/11/16/classement-des-u … 2404_4401467.html

А сега щом толкова обичаш да работиш с Гугъл, отвори си какво ти пише за едното училище и после за другото  Crazy ENA e елита на елита, най-добрите от ENS кандидатстват там. И приключвам с темата, защото не и e мястото тук.

# 89
Като един по-мъжествен Брад Пит е.
кАжи честно! За мен един по-мъжествен Брад Пит е Робърт Редфорд и ми се подкосяват краката. Отварям аз за тоз Адам Драйвър - ебаси крокодила!
Ти не си добре! Joy Робърт Редфорд прилича на хербаризиран! Mr. Green
И ставаше въпрос за Чарли Хънъм, който е много по-секси от Хемсуъртови взети заедно.
Адам Драйвър е бляк.

Общи условия

Активация на акаунт