Звездни компромати - 323 част

• 109 118
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • До морето
Някъде мога ли да прочета за тоз любовен романс Макронов, че в началото упорито пропусках всичко, а сега Гугъл ме залива със статии за госпожа-президентшата, но същината я няма?

# 61
Някъде мога ли да прочета за тоз любовен романс Макронов, че в началото упорито пропусках всичко, а сега Гугъл ме залива със статии за госпожа-президентшата, но същината я няма?

https://vesti.bg/sviat/evropa/istoriiata-na-makron-i-zhena-mu-24 … a-brizhit-6068865

# 62
Връзката им е започнала когато той е бил на 18 години, така че не.
Официално са казали, че са двойка, когато е бил на 17.
А неофициално само те си знаят.
Нямам нищо против големите разлики, но не и с непълнолетни, а при тях е било 100% така.
Да не говорим и че ако нещата бяха различни човекът щеше да има и деца. Язък за целия интелект, на който му се възхищава, щом няма да предаде гените си.

При тях законите хубаво са от 15 г., явно не е незаконно, но това не променя мнението ми.

# 63
  • До морето

https://vesti.bg/sviat/evropa/istoriiata-na-makron-i-zhena-mu-24 … a-brizhit-6068865
Благодаря!

# 64
  • София
ооо, има предостатъчно време да си предаде гените той Wink

# 65
  • София
Скрит текст:
Записвам се в темата с новата първа дама на Франция. Независимо от "скандалната" връзка с новоизбрания президент, на външен вид изглежда добре, има страхотно тяло за възрастта си и е много, много усмихната на всички снимки! Намирам я за елегантна и съм нетърпелива да видя нови нейни изяви.
Изключително ми е неприятна и на всеки псевдолиберал бих казала да си представи някоя 40 годишна леля учителка да спи с 15 годишния му син или също някой 40 годишен чичко с 15 годишната дъщеря. Иначе като големи не ме вълнува какво правят, но и Макрон ми е противен, и жена му също.
+ 1
Бях чела как бащата на Макрон е ходил да ѝ се моли да прекрати връзката си със сина му, а тя отговорила, че нищо не може да обещае Sick О! И влюбила се била в огромният му интелект Whistling
Между другото, тя не е ли подлежала на някаква съдебна отговорност за тези си отношения с непълнолетен и то неин ученик.?
Връзката им е започнала когато той е бил на 18 години, така че не. Според законът там половата зрялост започва на 15 години, така че единствено от гледна точка на това, че му е била учителка би било вероятно да е санкционирана (уволнена). Но да се стигне до затвор както в САЩ например просто няма как да стане според френския закон. А тя вече не му е била учителка когато са започнали да излизат, така че от правна гледна точка няма проблем. Да не говорим че във Франция това учител-ученик да се оженят не е рядко срещано явление, но повечето връзки почват по-скоро в университета.
Изобщо не е вярно това, но те самите казват, че кога я консумирали щяло да си остане за тях.
Иначе баща му разбира като е на 15 и го мести в Париж. Нейният мъж също разбира тогава и я напуска. Та не е доказано и никой не се е оплакал в полицията, за да я приберат, но си е подсъдно и във Франция. Не  е като в САЩ, но като у нас. Нали затова е лафа, че някое маце и "прокурорско".

# 66
]На 18 заживяват заедно в Париж. А връзката им е от 2 години по-рано. Но щом след 15 години е ок, значи е ок.... според закона   Confused

Навсякъде казват, че връзката им е започнала когато е бил на 18 години, пък те си знаят всъщност дали е било така. Иначе ако е било преди това, не е ОК  Rolling Eyes Все пак му е била учителка, имала е някакъв авторитет върху него и си е наказуемо. И ми прави впечатление, че БГ медиите обръщат много повече внимание на връзката им и има по-консервативно мислене във случая отколкото във Франция

Изобщо не е вярно това, но те самите казват, че кога я консумирали щяло да си остане за тях.
Иначе баща му разбира като е на 15 и го мести в Париж. Нейният мъж също разбира тогава и я напуска. Та не е доказано и никой не се е оплакал в полицията, за да я приберат, но си е подсъдно и във Франция. Не  е като в САЩ, но като у нас. Нали затова е лафа, че някое маце и "прокурорско".

Според официалната им версия си е вярно, аз коментирам от гледна точка на това, че са започнали когато е бил на 18. Пък кога са я консумирали само те си знаят.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 17:00 от ellias

# 67
ооо, има предостатъчно време да си предаде гените той Wink
Предвид това, че тя ще живее поне още 25-30 г., той ще е на около 70, когато остане свободен. И да ги предаде няма да има време да види как растат децата му, за внуци да не говорим.
Животът е достатъчно гаден, че да не може човек да се размножи по-рано, но пък и насила да причиниш това на човек не го разбирам. Ама тя си има деца, що да й е зор.
Друго е да е като наш Финци - има си големи, изживял е бащинството, радва се на внуци...

# 68
  • София

Според официалната им версия си е вярно, аз коментирам от гледна точка на това, че са започнали когато е бил на 18. Пък кога са я комсумирали само те си знаят.
Темата е за компромати, това с официалната версия и те си знаят не е за тук, а за някой вестник. Навързвайки фактите, неговото преместване нарочно в друг град, раздялата с мъжа и тн, за мен е достатъчно вероятно да е спала с него като е бил на 15 и от това да ми се повръща. Само толкова. Сега как изглежда и че е по стара изобщо не ми пречи и не ми вълнува, но онова ми е противно. Толкова.

# 69
  • София
НСЧ, в това претолерантно общество, нямах предвид, че ще я чака да се спомине за да остави наследство за себе си и човечеството Wink

# 70
Е, така казва, че по принцип се е отказал.
Може да лъже, знам ли го  Simple Smile

# 71
Според мен просто годините се разминават в различни медии, но във френските официално си е бил на 18. Не мисля, че ако е било по-рано биха си признали. И на мен естетически не ми харесват, въпреки че е много запазена, но може би това че след толкова години са си заедно и той толкова я подрепя ме кара да ги харесвам като двойка  Flutter

# 72
  • София
Според мен просто годините се разминават в различни медии, но във френските официално си е бил на 18. Не мисля, че ако е било по-рано биха си признали.
Френски само чета по темата. Влюбили се, когато е бил на 15 и тя му е била учителка. Специално са го преместили в Париж, за да не бъде с нея. Баща му и казва "Отдръпни се докато не стане на 18". Надали е било просто така, защото не е имало нищо.

# 73
Е, медиите и те са хора. Не е кой да е, може да са принудени да пишат официална версия.

# 74
  • На топло
Много е противна баба му на Макрон.
Но се говори, че той още от малък си е правил сметката. От години е "влюбен"  Mr. Green в друГ.
http://www.telerama.fr/radio/mathieu-gallet-est-nomme-a-la-tete- … france,109268.php
На една възраст са, една зодия, той е висш функционер, някакъв голям шеф. И на живо бил уникално красив.
Макарончо няма да остане на сухо, успокойте се.

Общи условия

Активация на акаунт