Звездни компромати - 323 част

• 109 110
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе, България
Записвам се в темата с новата първа дама на Франция. Независимо от "скандалната" връзка с новоизбрания президент, на външен вид изглежда добре, има страхотно тяло за възрастта си и е много, много усмихната на всички снимки! Намирам я за елегантна и съм нетърпелива да видя нови нейни изяви.

# 46
  • София
Записвам се в темата с новата първа дама на Франция. Независимо от "скандалната" връзка с новоизбрания президент, на външен вид изглежда добре, има страхотно тяло за възрастта си и е много, много усмихната на всички снимки! Намирам я за елегантна и съм нетърпелива да видя нови нейни изяви.
Изключително ми е неприятна и на всеки псевдолиберал бих казала да си представи някоя 40 годишна леля учителка да спи с 15 годишния му син или също някой 40 годишен чичко с 15 годишната дъщеря. Иначе като големи не ме вълнува какво правят, но и Макрон ми е противен, и жена му също.

# 47
  • София
Първата дама на Франция изглежда добре като за възрастта си. Прилично поддържана баба. Не е зле да носи рокли и поли с дължина, която да скрива колената й.

# 48
Изключително ми е неприятна и на всеки псевдолиберал бих казала да си представи някоя 40 годишна леля учителка да спи с 15 годишния му син или също някой 40 годишен чичко с 15 годишната дъщеря. Иначе като големи не ме вълнува какво правят, но и Макрон ми е противен, и жена му също.
+1

Кая на Синди   с брат си   цялото семейство

Много къси дрешки, на педофилия ми избива. Rolling Eyes

# 49
  • София
Аз нищо по-пикантно не съм чела за тях от апел за подкрепа. Какво е казала ?

Аз намирам този пост от 29 март, в който се оплаква, че от Нова ТВ не я подкрепят:

Скрит текст:
За смешния плач за свободата на словото!!
Нямало свобода на словото в България казаха тези дни. Няма! Нека ви припомня моя случай – Юксел ме осъди, заради думите на бившата си жена! Не моите! Аз задавах въпроси и слушах какво говори. Но Юксел не съди жена си, не съди Нова телевизия, не съди продуцентите на „Горещо“ „Телеман“, а съди мен. Първа инстанция ме оправда, втора, без никакви нови доказателства по делото ме осъди. Общата сума с разноските и таксите по делото декември беше около 30 хиляди лева, днес с лихвите е много повече, защото аз не съм платила нито лев. Защото нямам, не работя както знаете, апартамента ми все още е под възбрана! Осъдена съм за задаване на въпроси, но нали това е работата на водещия?! Как реагираха другите водещи на моя случай е по-интересно да ви разкажа сега – за тези четири месеца, откакто сама разказах във фейсбук за това, което се случва с мен нито едно телевизионно предаване нямаше смелостта да ме покани. Обадиха ми се само от предаването на Милен и на Гала, но след кратък размисъл се отказаха! Казаха, че Нова телевизия няма как да излъчи истината по моя случай! Това, ако не е страх и цензура, здраве му кажи. От други предавания изобщо не се обадиха, а иначе се скъсват да ми звънят да им гостувам по темата дали се развеждам.
Писах жалба до ВКС да ме допуснат до обжалване на трета инстанция, отговор от декември няма. Юксел също е писал – и той иска делото да се гледа във ВКС, за да му присъдят по-голяма сума, защото тези пари са му били малко! А всички водещи мълчат! Никой не смее да ме покани в предаването си и да се чуе истината, да покажа и документите по делото! Но утре те могат да са на моето място! Осъдени заради госта си! Страх и цензура са сковали телевизиите и хората, които работят там, това е истината. Днес ни цензурират, съдят, а утре ще ни бият и е.ат и пак ще си мълчим!

Също така, последната и книга била художествена измислица Grinning

# 50
  • Rock & Roll feeling ...
Колкото и да е ухилена, гадния начин по който е опъната не може да спре да се набива на очи.  Close
Освен годините й, личат и пластичните намеси.

На Кая крачетата не са съвсем прави...

# 51
  • София
"Учителко любима, как хубава си ти!"
в дисонанс са ми, сори.

# 52
  • София
Скрит текст:
+ 1
Бях чела как бащата на Макрон е ходил да ѝ се моли да прекрати връзката си със сина му, а тя отговорила, че нищо не може да обещае Sick О! И влюбила се била в огромният му интелект Whistling
Между другото, тя не е ли подлежала на някаква съдебна отговорност за тези си отношения с непълнолетен и то неин ученик.?

# 53
  • Оптимист по принуда
Чудесни са  Heart Eyes Кая е станала лице на любимия ми парфюм.

# 54
Цвети Стоянова ще дава интервю в неделя в Папараци Peace

# 55
Скрит текст:
+ 1
Бях чела как бащата на Макрон е ходил да ѝ се моли да прекрати връзката си със сина му, а тя отговорила, че нищо не може да обещае Sick О! И влюбила се била в огромният му интелект Whistling
Между другото, тя не е ли подлежала на някаква съдебна отговорност за тези си отношения с непълнолетен и то неин ученик.?
Връзката им е започнала когато той е бил на 18 години, така че не. Според законът там половата зрялост започва на 15 години, така че единствено от гледна точка на това, че му е била учителка би било вероятно да е санкционирана (уволнена). Но да се стигне до затвор както в САЩ например просто няма как да стане според френския закон. А тя вече не му е била учителка когато са започнали да излизат, така че от правна гледна точка няма проблем. Да не говорим че във Франция това учител-ученик да се оженят не е рядко срещано явление, но повечето връзки почват по-скоро в университета.

# 56
  • Viena
Екстра са  Peace

# 57
Бояна  Peace

Не бих казала и че изглежда добре за годините си, просто добре облечено бабе. Тази слабост не е в нейна полза, немощно телце с голяма глава... Разликата в годините се вижда от самолет. Както и всичките ѝ ъпгрейди със съмнителен резултат.

По повод цялата им история - колко по френски, ах...  Whistling

# 58
  • bad@ss
Рийз и Никол Кидмън
Скрит текст:
+ любимата ми Лора Дърн  Heart Eyes

# 59
  • София

Връзката им е започнала когато той е бил на 18 години, така че не. Според законът там половата зрялост започва на 15 години, така че единствено от гледна точка на това, че му е била учителка би било вероятно да е санкционирана (уволнена). Но да се стигне до затвор както в САЩ например просто няма как да стане според френския закон. А тя вече не му е била учителка когато са започнали да излизат, така че от правна гледна точка няма проблем. Да не говорим че във Франция това учител-ученик да се оженят не е рядко срещано явление, но повечето връзки почват по-скоро в университета.
На 18 заживяват заедно в Париж. А връзката им е от 2 години по-рано. Но щом след 15 години е ок, значи е ок.... според закона   Confused

Общи условия

Активация на акаунт