Звездни компромати - 323 част

• 109 170
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Като един по-мъжествен Брад Пит е.
кАжи честно! За мен един по-мъжествен Брад Пит е Робърт Редфорд и ми се подкосяват краката. Отварям аз за тоз Адам Драйвър - ебаси крокодила!
Неее, по-мъжествения Брад Пит е за Чарли Хънам, специално разделих параграфите да е по-ясно Peace

# 121
  • Пловдив
Бояна, лес томбе, надявам се някой по-запознат да ти го обясни. Аз приключиш по темата, защото досаждаме ( помолих на ЛС).
hahaha hahaha Горката Бояна, няма кой да и обясни. Бояна, отивай да се скриеш засрамено, ти къде си виждала французин, безсрамнице!

# 122
  • Пловдив
Като един по-мъжествен Брад Пит е.
кАжи честно! За мен един по-мъжествен Брад Пит е Робърт Редфорд и ми се подкосяват краката. Отварям аз за тоз Адам Драйвър - ебаси крокодила!
Неее, по-мъжествения Брад Пит е за Чарли Хънам, специално разделих параграфите да е по-ясно Peace
Mea Culpa Peace

# 123
  • София
Бояна, лес томбе, надявам се някой по-запознат да ти го обясни. Аз приключиш по темата, защото досаждаме ( помолих на ЛС).
hahaha hahaha Горката Бояна, няма кой да и обясни. Бояна, отивай да се скриеш засрамено, ти къде си виждала французин, безсрамнице!
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed И Французина не е виждал ни Големите училища, ни знае, че Анри 4-ти е Хенри. Нищо, сега ще отида да му кажа да се пообразова малко в бг мама, да не се излагаме. Hug

И ти казвам, че тази глупост се коментира само в жълти издания, защото Макрон има брилянтно образование и затова ти цитирах, че има и страхотен резултат на матурата, а и самото училище, в което е бил говори предостатъчно.
Ако говори чрез поведението на учителките към учениците им, нищо добро не говори... Mr. Green

Друго е било училището, в което е срещнал настоящата госпожа Макрон. В друг град. Ама някой по-запознат с Франция да обясни по-добре, че аз нищо не разбирам Wink Laughing

# 124

Цитат
Дъщеря ѝ толкова прилича на нея, че вярвам, можеш да си я представиш. Не мисля, че това е много красота, но както беше отбелязано, няма еднакви вкусове.
На мен ми прилича на Княгиня Калина  Rolling Eyes

# 125
И ти казвам, че тази глупост се коментира само в жълти издания, защото Макрон има брилянтно образование и затова ти цитирах, че има и страхотен резултат на матурата, а и самото училище, в което е бил говори предостатъчно.
Ако говори чрез поведението на учителките към учениците им, нищо добро не говори... Mr. Green
Друго е било училището, в което е срещнал настоящата госпожа Макрон. В друг град. Ама някой по-запознат с Франция да обясни по-добре, че аз нищо не разбирам Wink Laughing
Знам аз, че ти от нищо френско не разбираш, затова не те питам лично! Mr. Green Начи онова горе се отнася за другото училище. Laughing

Ахахаха Joy щерката на госпожа президентшата била съученичка на мъжа ѝ Crazy кАжи честно, не е ли смахнато, а?!

# 126
  • вятър в маслините, вятър над хребета
най-красивата и идейна фотосесия на Тhe Hollywood Reporter в последно време- Юпер и Частейн. По повод кинофестивала в Кан
Скрит текст:

# 127

Цитат
Дъщеря ѝ толкова прилича на нея, че вярвам, можеш да си я представиш. Не мисля, че това е много красота, но както беше отбелязано, няма еднакви вкусове.
На мен ми прилича на Княгиня Калина  Rolling Eyes

Някой вече май го спомена, но дъщерята много повече си отива с Макрон, а и са на една възраст.

# 128
  • На топло
Бижу, според мен дъщерята не прилича на майка си ( по- красива е). По телевизията показаха едно видео в което Макрон е ученик, а тя учителка.
Но ме мързи да го търся. Там на нищо не приличаше !

# 129
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз пък се изумявам, като се каже за някой, че спи с еди кой си... Ние да не сме им гледали в спалнята на Макронови, ааа, само питам Mr. Green
Не, че нещо, ама я спят, я - не...
Може приказки да си четат hahaha

Иначе разликата им ми е неприятна, въпреки добрия й вид Peace

Джой -  Hug

# 130
Много харесвам Юпер.

Ето и гаджетата на звезди преди да са известни http://www.usmagazine.com/celebrity-news/pictures/stars-who-date … joan-hart-w462592   

Бояна, всички знаем че позваш гугъл преводач и уикипедия. От години те познаваме все пак. Ооопс, извинете....Трябваше на лични.

Янтра, супер е Редфорд!  Не слушай Бижу Simple Smile

Hushpuppy, ама те сами си казват.

# 131
  • На топло
Ето видеото.
Макрон на 15 години  Shocked, учителката се появява към края, на руса черта.... Shocked
http://www.voici.fr/news-people/actu-people/video-emmanuel-macro … e-trogneux-613863

https://m.youtube.com/watch?v=L7NFcv7Oe9k

# 132
  • София
Бижу, според мен дъщерята не прилича на майка си ( по- красива е). По телевизията показаха едно видео в което Макрон е ученик, а тя учителка.
Но ме мързи да го търся. Там на нищо не приличаше !
Това видео ли? Най-долу в статията. Не се вижда много от нея тук, обаче

# 133
  • София

Ахахаха Joy щерката на госпожа президентшата била съученичка на мъжа ѝ Crazy кАжи честно, не е ли смахнато, а?!
И сина и, и синът и му е батко. Не помня, но май и той е бил в същото училище  Mr. Green
И по-якото е, че са били съученици с дъщерята, докато майката, учителка пак там, се е влюбвала в него. Може би съм консерва, стара, не в крак с времето, но съм на 40 и тези на 25 са бебета и деца от моя гледна точка, да не говорим за тези на 15. Те затова наричаха противоположното педофилия. Едно е да си хванеш бой-той на 35, когато си на 60, ама и кака Мади сме я обсъждали с последното бой-тойче на 25, че удари под чертата.

Иначе 40 годишен – 65 годишна ми е в жанр – да се оправят, не е моя работа. Peace

Бояна, всички знаем че позваш гугъл преводач и уикипедия. От години те познаваме все пак. Ооопс, извинете....Трябваше на лични.

Недискретна си много, ама карай, вече всички ще знаят, няма как.  Embarassed Embarassed Hug

# 134
  • Once there was a Hushpuppy...
Оуу,  аз пък само не знаех, че Макронови спят, така де..... сексуално Mr. Green hahaha

Как ще вечерям след тази новина Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт