Откраднат живот - тема 18

• 77 570
  • 789
  •   1
Отговори
# 105
Наталия знаеше ли за размяната или сега научава?

# 106
Знаеше.

# 107
Гошко  най-после се изплю , от промото не личи Генадиев  да се е притеснил , а и  бизнес-мутрата  май си го крепеше  newsm78
Жалко ,че Натали каза ,че ще отмени датата за сватбата  Cry
Сестра  Магда беше в потрес  Shocked

# 108
  • София
Гошко  най-после се изплю , от промото не личи Генадиев  да се е притеснил , а и  бизнес-мутрата  май си го крепеше  newsm78
Жалко ,че Натали каза ,че ще отмени датата за сватбата  Cry
Сестра  Магда беше в потрес  Shocked

Ех, на Вачкова пропуснах изражението.  Laughing Аз мисля, че Калин няма да се съгласи да се отменя сватбата, но да видим. Rolling Eyes

# 109
Още един фен на сериала във вашите редици  bowuu

Време беше със Стаменова да има раздвижване някакво. И покрай  Пиленцето нищо интересно не се случваше. Идеееални са ми Grinning
Харесва ми почти всичко. Искаше ми се да гледам как се развиват отношенията между Евгения и Алекс. А и затворения, интровертен Алекс как се чувства с майка вече. Тази линия можеше да се развие повече.
С интерес следя сериала! Приятно ни гледане! Simple Smile

# 110
  • София
И в крайна сметка някой знае ли колко ще са епизодите този сезон?

# 111
50+ епизода имам някакъв спомен?  newsm78 Преди началото на сезона бяха казали...

# 112
  • Ланкър, планините Овнерог
Само да не стане като "Сф ден и нощ" - безкрайно

Тази вечер се случи нещо интересно, разгеле

# 113
  • There I was on a July morning
Има ли някъде качени епизодите? Изпуснах от вторник до сега, в чужбина съм. Ще се радвам, ако някой помогне с линк.
В сайта на Нова плей ги има качени, днешният епизод ще го пуснат около 23 часа тази вечер, и аз не успях да го гледам, но от коментарите в темата се ориентирах горе-долу какво е е случило.

Относно настоящия сезон - казаха, че ще има над 50 серии. След като вече се разплете първоначалната интрига с разменените бебета и не поставиха край, а вкараха нови герои и сюжетни линии, сериалът може да продължава до безкрай, стига да има зрителски интерес.

# 114
Ако  се очистят  от Жени , Иван и Гошко , може и да е по-интересно  newsm78

# 115
Мазов и Хинова ожениха ли се, че аз след малко ще го гледам?

# 116
  • Ланкър, планините Овнерог
Мазов и Хинова ожениха ли се, че аз след малко ще го гледам?

Явно да, всички уморени след сватбата. Ама младоженците са явно на меден месец, не се появиха в тази серия. Без Мазов ми е постно някак  Mr. Green

# 117
Аа, хубаво, мерси! Simple Smile

# 118
  • София
Има ли някъде качени епизодите? Изпуснах от вторник до сега, в чужбина съм. Ще се радвам, ако някой помогне с линк.
http://zelka.org/browse.php?search=%EE%F2%EA%F0%E0%E4%ED%E0%F2+% … ead=1&in=name

# 119
  • Разпиляна във въображението
Браво на Камбуров! Упорито човече Simple Smile Браво и на Жени, която продължава да рови и да им бърка в схемите! Жена с мисия Simple Smile

Всички останали показват масовото отношение на хората към случващото се около тях - търпение към мръсните сделки, защото или имат някакъв интерес или защото не искат да се намесват и да реагират - Калин, Кръстева, Захариев, Александър, Биляна. Калин скъса онези документи уличаващи Генадиев защото той бил добър за болницата. Затова реши да си затвори очите, да си гледа професията и любовта, а сега баща му иска да фалира отделение, за да печели пари. Кръстева - гузна съвест, която сега се надяваше да бъде осребрена с пост. Захариев - от страх напусна схемата с АГ-то. Александър и Биляна - пример как младите вдигат ръце и хващат Терминал 1, скъсвайки връзките.

Красноречиво - Вили и Захариев се отдръпнаха от Генадиев след разкритието. Петърчо бе видимо доволен.

Общи условия

Активация на акаунт