Откраднат живот - тема 18

• 77 434
  • 789
  •   1
Отговори
# 225
  • There I was on a July morning
Аз съм на мнение, че всяка история/сериал си има потенциал и когато го удължават до безкрай става боза и се губи както първоначалният замисъл, така и нишката на действието - примерно "Столичани в повече".
На мен ми хареса "Фамилията" - доведоха разследването до края, убиха главния герой и сложиха точка в 3-ти сезон.
"Стъклен дом" се разви по същият начин - до 2-3 сезон вървеше добре, 4-тият - беше малко изсмукан от пръстите, но там се усетиха да го приключат.
 Peace

# 226
# 227
# 228
  • Варна
Димо и Дария... Любов ли бе да го опиша 💖

# 229
  • Разпиляна във въображението
Колко са сладки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 230
Във ФБ на Луиза пише ,че снима вече последна серия на сериала! Някой го беше споделил! Сериалът има и страница- всички питаха дали има още сезони ,но нямаше отговор! Май това ще да е ! Няма да има кой да хейтим-ха-ха-ха-а!
Луиза е написала в профила си : "Последен снимачен ден за Вяра и Борис!!! Ще ми липсвате, приятели!!!"
Това не означава, че сериала няма да има продължение, а че Вяра и Борис повече няма да участват.
Аз лично ги предпочитах пред заспалите Сашко и Биляна.

# 231
Спам
Скрит текст:
По принцип не е лошо да има бг продукция в прайма и аз предпочитам пред турска и индийска, виж, ако е добра американска, ще предпочета американската, знаят как се прави просто. Нова преди купуваха добри продукции - Хаус съм го гледала там, мисля че имаха и 1-2 сезона на Елементарно, Уотсън, бих се радвала, ако подновят излъчването му с новите сезони, любим ми е... знам че го дават по други канали, но все не уцелвам часа или са по средата на някой сезон и т.н.
Обаче в последните години Нова определено натискат на евтиния сеир, режисирани риалитита и нещата на Магърдич, които са все по-слаби като реализация и все по-кичозни, безумната нац. лотария, обаче явно носят добър приход, щом ги правят сезон след сезон. И самият Откраднат живот се вижда, че се прави с малко средства за това, което имат претенция да е, и от моите познати никой не го гледа, даже съм обект на дружески хумор, че го следя Simple Smile. Но аз съм човекът, чието любимо предаване е Бразди, свикнала съм. hahaha

# 232
  • София
Предпочитам сериал пред Капките боза и всякакви други нагласени и режисирани състезания, и там героите са почти едни и същи.  Grinning Нова си имат щатни лица за всякакви предавания, бтв - също.
Аз не следя нищо друго от години, последно май гледах Отплата, който зарязаха след 1 сезон.

# 233
В петък бях на хубава разходка в гората - тихо, спокойно, красиво.... и в един момент /19,30ч./ детето се провиква:
 - "Мамоооо, айде да си ходим".
И аз: "Защо?".
Той: "Откраднат живот..."

И детето ми лудна покрай мен със сериала. А аз можех и на повторение да го гледам, ама той ме изприбра  Embarassed.

# 234
# 235
.....
Обаче в последните години Нова определено натискат на евтиния сеир, режисирани риалитита и нещата на Магърдич, които са все по-слаби като реализация и все по-кичозни, безумната нац. лотария, обаче явно носят добър приход, щом ги правят сезон след сезон...
И мен ме дразни , че  ЧАСТНАТА  лотария , собственост на  Черепа , я рекламират толкова агресивно и заблуждават хората , че е държавна и  че държавата има някаква велика печалба от това ...., но това е  Частната България .
Аз ще догледам този сезон и май повече  newsm78 няма да се пъна .

# 236
  • somewhere near the sea
Лотарията е национална, не е държавна. Има разлика.

Няма да има отърване от Камбуров. Особено откакто синът на Васил Банов стана министър...Как ли ще му продължат филмовия живот? Може би ще оздравее и ще стане директор на болницата?

# 237
Нищо не ме дразни. Продължавам да гледам само каквото ми е харесало, а останалото оставям на другите които го харесват. Доверявам се на пазара да изрита с времето ненужната стока.

# 238
Няма да има отърване от Камбуров. Особено откакто синът на Васил Банов стана министър...Как ли ще му продължат филмовия живот? Може би ще оздравее и ще стане директор на болницата?
На какво е министър, не знаех, не съм се и интересувала, де.
А ако стане така, както казваш, голям смях.  Joy hahaha Joy

# 239
  • София
Аз се дразня, че 20 минути ни занимават с реклами. Май по-добре да си гледам по 2 серии наведнъж от Нова плей или от Арената, ама пусти навик

Боил Банов - министър на културата. Сега прочетох, че си направил труда да поздрави "гения" Криско за РД.

Общи условия

Активация на акаунт