Откраднат живот - тема 18

• 77 396
  • 789
  •   1
Отговори
# 360
Брей, сериала стана роднина, милиционер, роднина, милиционер.....

Абсурд! Всички са минали кастинг ! Wink Laughing

# 361
  • Разпиляна във въображението
Харесаха ми няколко сцени - Калин и Женя, защото той отиде при нея и искаше да излязат заедно; временното напускане на Марта и Женя и отказа на Кръстева да се включи в схемите; Наталия и майка й; закачките на Врабчев и Стаменова...

Това, което ме подразни - много тъп избор на музикален фон за някои сцени  ooooh! , фанатичното четене на Библията от страна на Генадиев, което само илюстрира нагледно Както дяволът чете евангелието Как може великата болница да няма съдов хирург? Мазови ги няма и край, хората ще умиргат  Laughing

# 362
  • somewhere near the sea
Мария Каварджикова говори през зъби. нещо пльока, докато произнася думите- много се напрягам. Няма ли да се свърши това нейно страдание.

Мъчно ми е за Калин- той е най-невинен. Достойно понася всичко. Много хубав образ, може би най-хубавият. С тъмното и светлото в душата, с грешките, с пътя, по който не спира да върви, с доброто, което търси, най-вече у себе си.

# 363
и с най-реалистични емоции  Peace
Сбирщайн стана накрая. Да уредим с роля всеки приятел и роднина, на когото детската му мечта е била да стане звезда.
и на Димо Алексиев приятелката минала през сериала, оня ден прочетох  Mr. Green

# 364
Мнооого хлъзгав професора, много!!!  #Cussing out

# 365
Хареса ми епизода, много! Точно това описва истинското Възмездие и в живота. Безнаказаност и после се намесва Господ и слага ред. Измъкна се Генадиев, но съдбата го застигна. Хората се отказаха от него и остана сам. Затова не издържа. С другото може да се справи, но това не понесе. А Богданов просто му беше черешката на тортата. Почти всички вчера ми играха много органично и реалистично. Може би без Евгения. Другите много ми харесаха, а между Наталия и майка й усетих истинска връзка. Всичко и се получава на Дария, много ми е истинска. А с Калин са чудесни, удоволствие за възприятията.

# 366
Е да, то в живота е така...само Господ наказва..евентуално и някой ден. Иначе далаверките си вървят с пълна сила  Tired само главните действащи лица се сменят  Tired

# 367
  • София
Сбирщайн стана накрая. Да уредим с роля всеки приятел и роднина, на когото детската му мечта е била да стане звезда.
и на Димо Алексиев приятелката минала през сериала, оня ден прочетох  Mr. Green

Танцьорката в залата за латино танци.

# 368
Деница Гаджева изобщо не съм я отразила. Хубаво, че сте вие да се информирам....
Кака Лара  ooooh! Много ме дразни тази жена!

# 369
  • София
Точно това описва истинското Възмездие и в живота. Безнаказаност и после се намесва Господ и слага ред.
Утешавай се с Господ.
Кога се гътна Генадиев? След като разбра, че мястото му в МЗ изстина и благодетелят му се дръпна... Не когато разбра за биологичния си син, не когато жена му го напусна и поиска развод, не когато родилката почина. Пука му на него за Жекова и Кръстева...
Калин от сравнително черен стана...прекалено бял, да виждате една грешна дума или постъпка у него?
Жекова е много достоверен характер (и визия) за главна сестра.
Също така много реалистично беше цялото интервю, типично за единт насран демагог. Питат го нещо конкретно, той започва да разправя колко е засегнато семейството му и какъв велик лекар е. Колко деца се родили при него, ами това ти е специалността, и без теб биха се родили.

# 370
  • Разпиляна във въображението
Да, Генадиев се тръшна след като разбра, че няма кресло - единственото, което му остана след като му обърнаха гръб останалите.

Също така много реалистично беше цялото интервю, типично за единт насран демагог. Питат го нещо конкретно, той започва да разправя колко е засегнато семейството му и какъв велик лекар е. Колко деца се родили при него, ами това ти е специалността, и без теб биха се родили.

Така е, но за мен бе показателно поведението на журналистката, защото не беше подготвена и не го закопа. Остави го да води разговора където поиска и от това произлезе едно нищо. В обществото витаят слухове и догадки и това е.

# 371
В промото Жени с черна рокля, май няма да спасят Генадиев...

# 372
 newsm78 ако е така, в следващ сезон, щом ще има - какво им остава от главно действащите лица  Mr. Green

# 373
  • Другата България
Според мен възмездието за Генадиев ще е това, че ще е отритнат от всички - от синове, съпруга, колеги, министерство, няма да е нито шеф, нито на по-висок пост и не ми е ясно какво ще му измислят.
Sunglasses Да се кандидатирам за сценарист освен, взех, та им познах възмездието....само дето инфарктът не предвидих, но то се оказа логично след всичко струпало му се на професора. Не мисля, че го провокира само отказът на "бизнесмена", всичко се натрупа, това беше просто капката, която преля чашата. Не ми се иска да го уморят обаче, въпреки че великия кардиохирург Камбуров не е ясно как ще реагира. По-вероятно е да го оперира или дава наставления /не е ясно на кого обаче/.
Не съм я отразила и аз Деницанечияси, ама може би защото не следя много политическия живот у нас.
И на мен ми харесаха Калин и Наталия, най-истинската игра в сериала е тяхната.

# 374
В промото Жени с черна рокля, май няма да спасят Генадиев...
Промото често лъже, не забравяйте. Mr. Green
Ако Генадиев умре, страшно възмздие, нема що, отървава се от всичко по най-лесния начин.  Mr. Green
Да не вземе Камбуров да умре.

Общи условия

Активация на акаунт