Откраднат живот - тема 18

• 77 367
  • 789
  •   1
Отговори
# 435
  • Разпиляна във въображението
Поне инфарктът му да беше заради всички натръшкали се около него  ooooh! Калин : ... баща му да се отървял от всички тях - все едно Генадиев е жертвата

# 436
  • София
Човек така е устроен. Когато се случва нещо страшно си спомня само доброто. В крайна сметка никой не му желае смърт.

# 437
А вижте Виолета, колко притеснена беше, че Генадиев ще излезе от играта и ще я остави да се бори сама.
Това беше доста по-реалистично спрямо нейния характер, от всички други. И Захариев с неговия непукизъм също беше убедителен. 

# 438
А вижте Виолета, колко притеснена беше, че Генадиев ще излезе от играта и ще я остави да се бори сама.
Това беше доста по-реалистично спрямо нейния характер, от всички други. И Захариев с неговия непукизъм също беше убедителен. 

Захариев е може би единственият образ след Наталия и Калин, който ми харесва как се развива. Надявам се да успее да се измъкне от схемите и наистина да оглави болницата, както заяви пред Галя. И да се съберат отново. Това от както сценаристите решиха да ги разделят, тайничко се надявам да се случи.

# 439
Захариев наистина доста се разви като образ. Емил Марков играе чудесно и е убедителен, не преиграва. Сцените с Виолета винаги са им хубави, защото и тя играе чудесно.
И аз искам да се съберат с Галя. Някак ми беше мъчно за него. Толкова рискува той за тази любов, толкова я обичаше, а тя видя младо и хукна. Има химия между тях, седят добре и си отиват.

# 440
  • Другата България
Точно обратното на предишната серия, която ми беше много реалистична, тази от вчера ми дойде изключително изкуствена. Драматизма беше прекален и фалшивееше. Всички, които до скоро обвиняваха Генадиев, сега се тръшкаха около леглото му. Няма лошо, оценили са че им е близък, но някак този катарзис се случи прекалено бързо. Друг е въпроса, че като заболя ВЕЛИКИЯ професор и ВЕЛИКАТА му болница се изпразни. Сякаш я затвориха, за да го лекуват само него. Интензивното празно, никой не оперира, всички са или около неговото легло или го обсъждат в лекарската стая или реват някъде по ъглите като Хинова. Просто пълна пародия ми дойде тази серия, а аз по принцип не критикувам сериала особено и им приемам слабостите. И върха беше целувката на Евгения. Тя какво ли не му прави, сега го тръшна един Инфаркт и всичко му прости. Простооо... ooooh! ooooh! ooooh!
Подписвам се под това мнение.
Той Генадиев ако знаеше, че един инфаркт ще накара лудото Жени да претърпи такава метаморфоза, да си го беше причинил доста по-рано, щеше да си спести камара ядове и скандали. То не бяха изчезвания на ЖенитУ, намушка го, разводи, делби на твоя и моя половина, номера, адвокати, скандали....и сега изведнъж - всичко е наред. Tired
Калин направи пак серията, изкуствено или не - силна игра отново на Димо Алексиев.
Хареса ми Романова в сцената с Наталия и Стаменова, Стаменова доста преигра тогава в стремежа си да бъде ВЕЧЕ идеалната майка.
Хинови свежари, и тук ще има някаква заигравка на Мазов, но снощи неговите разсъждения като че ли бяха най-адекватни.

# 441
А да, Мазов си беше много адекватен. Хубаво ги каза нещата на драматизиращата му жена. Тя пък, кога се омъжи за него, кога поиска да го променя. Нали си го познава, какво се е затръшкала сега. Пък той е много нежен с нея. Иначе е грубиянин, но с нея е такава душичка. Какво не е доволна, не мога да разбера. Личи му на човека, че я обича.

# 442
Много тягостна серия снощи, доказваща колко сме късопаметни и как късно се досещаме за някои неща, в повечето случаи даже след дъжд качулка. Ама вярно - шефът докато е болен, никой от цял град не се разболя...
Мислехме, че Виолета се е променила след заболяването, но не. Или само за малко - когато купи рокля на момичето, и реши да прави подвижен кабинет. Снощи видях Вили от първи сезон - пари и сделки са и' в главата.
Та в този ред на мисли Генадиев също като оздравее не вярвам промяната в отношенията му е дълготрайна.

"... Моля след сигнала оставете каквото желаете." Мазов!!! Grinning

# 443
  • Ню Йорк
А да, Мазов си беше много адекватен. Хубаво ги каза нещата на драматизиращата му жена. Тя пък, кога се омъжи за него, кога поиска да го променя. Нали си го познава, какво се е затръшкала сега. Пък той е много нежен с нея. Иначе е грубиянин, но с нея е такава душичка. Какво не е доволна, не мога да разбера. Личи му на човека, че я обича.

Нещо май медения месец не е минал добре. Все като ги попитат и си замълчават.

Захариев е направо безценен, страхотен Simple Smile

# 444
Мисля, че Стаменова се сопна на Романова, за да защити зетя  Simple Smile

# 445
  • Другата България
Мисля, че Стаменова се сопна на Романова, за да защити зетя  Simple Smile
От какво да го защитава? Нали после си ѝ каза, че го харесва, които и да са му родители.
Сетила се да бъде майка.

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 12:00 от Merri_An

# 446
Да не се разбере, че размяната наистина се е случила. След като той не признава, Генадиев не признава, Наталия и т.н. явно и тя иска да запази тайната.

# 447
  • Другата България
То това каква тайна е вече? Simple Smile

# 448
Непотвърдена Peace

# 449
  • София
Да им имам и възмездието, Генадиев ще излезе най-големият светец. Хубаво лекуват го, хубаво персонала седи и чака, ама Женито да си слага халката и да го целува, пък Жекова си скъса молбата за напускане. Тъпо та тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт