Откраднат живот - тема 18

• 77 363
  • 789
  •   1
Отговори
# 495
Къде прочетохте, че Романова или Стаменова са агнешко??
Става въпрос за връзка м/у по-възрастна жена и по-млад мъж. А във филма Врабчев е по-млад и от двете. Спрямо техните години - той е агнешко.

Laughing ти пък!
Агнешко е млад мъж, млад по всички параграфи, а не с една - две години по-млад от партньорката си.  Laughing
За "Кугър" и "агнешко" можем да говорим за френския президент и жена му и в никакъв случай за тези доктори, за които се говори.  Laughing

# 496
В случая с "агнешкото" имах предвид пациентката и младежа.
А бях си избрал д-р Романова, защото щеше да е интересно да и се разчупи образът на професионалист, а и, доколкото разбирам, е много самотна в личен план. Имаше някаква реплика по този повод в някой от последните епизоди.

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 23:45 от bashtatko

# 497
  • Sofia
Значи излиза, че и човек да беше убил заради Жениту, няма проблем, простимо е hahaha
Ми баш така си излиза.... в името на лИбоФта към Жениту, на този плазмодий всичко му е разрешено.
Ми то аз направо си тълкувам като опит за непредумишлено убийство действието през 83-та на Генадиев към Янко. С кражбата на неговото бебе, той съсипва целият му живот. Не стига, че губи жена си, ами тази гнида му взима детето, и му оставя собственото си тежко болно. Човека рухва психически и физически, заеб@ва детето си, посяга към алкохола и си докарва цироза.

Шарпи, Янко категорично НЕ си изоставя детето!

# 498
Под изоставя - нямам предвид, че се е отказал от него или го е оставил в дом. Имам предвид, че не се е грижил както подобава за болното си дете. Сашко неведнъж е казвал - когато имах нужда от баща, аз нямах такъв.

# 499
  • Sofia
Под изоставя - нямам предвид, че се е отказал от него или го е оставил в дом. Имам предвид, че не се е грижил както подобава за болното си дете. Сашко неведнъж е казвал - когато имах нужда от баща, аз нямах такъв.

И да, и не  Peace

Все пак е направил всичко по силите си тогава, за да го отгледа, изхрани и излекува от болестта му. Много повече е направил за него, отколкото родния му баща. И не, въпреки мъката по жена му, не си е затрил детето. Според мен Янко трябва да продължи да съществува в сериала. Това е важен образ. За мен той е повече баща, отколкото Генадиев. Честно!

# 500

И да, и не  Peace

Все пак е направил всичко по силите си тогава, за да го отгледа, изхрани и излекува от болестта му. Много повече е направил за него, отколкото родния му баща. И не, въпреки мъката по жена му, не си е затрил детето. Според мен Янко трябва да продължи да съществува в сериала. Това е важен образ. За мен той е повече баща, отколкото Генадиев. Честно!
Ама чакай сега, аз също искам Янко да съществува в сериала. И да, той е много повече БАЩА от гнидата Генадиев. По-горното написано от мен е във връзка, че живота на Янко е рухнал, благодарение на Генадиев.

# 501
  • Sofia

И да, и не  Peace

Ама чакай сега, аз също искам Янко да съществува в сериала. И да, той е много повече БАЩА от гнидата Генадиев. По-горното написано от мен е във връзка, че живота на Янко е рухнал, благодарение на Генадиев.

И аз мисля като теб  Hug

# 502
# 503
Значи все пак идеята до тук е за 57 епизода с финал на 26 май както ги бях смятал.

От горната статия оставам разочарован за силата на възмездието над най-прегрешилите. Оформят се само нови проблеми за съвсем невинните. Започвам да си мисля че ще е излишно да разтягат сюжета в нов сезон.

# 504
  • Другата България
Оформят се само нови проблеми за съвсем невинните.
Именно, какво иначе ще дъвчат в нов сезон? Нали трябва да има завръзка някаква, а не развръзка. ooooh!

# 505
Да вземат да върнат Сашето от Лондон.

# 506
Добре знаем че в живота пълна справедливост и възмездие няма, но поне в сериала можеха малко повече да се постараят за да не заличават напълно вярата на хората в доброто. Не са потвърдили за нов сезон и беше добре да видим по-пълна реализация на мотото на този сезон.

# 507
  • There I was on a July morning
Съдейки по изнесената информация, в края на този сезон ще има развръзка на сюжетните линии и това следва да постави край на сериала.
Отношенията между Вяра - Борис - Галя вероятно ще се развият, както и предположих - последната ще разкара Тасев в полза на Захариев. Съответно Борис ще се върне при старата си изгора.
Мнението ми за Янко съвпада с изказаните по-назад в темата - той най-много е засегнат от престъплението на Генадиев и фактически е по-добър баща от професора. Peace

# 508
  • Варна
Честно казано докато четях статията ми стана мъчно... Толкова свикнах със сериала че ако го приключат тук няма да има кво да се гледа... Надявам се да пуснат на есен с песен нов сезон... Щом е най успешния лекарски бг сериал.. АЗ искам да ги гледам още.. 😁

# 509
  • Разпиляна във въображението
Аз се надявам на нещо ново българско Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт