Откраднат живот - тема 18

• 77 580
  • 789
  •   1
Отговори
# 510
Честно казано докато четях статията ми стана мъчно... Толкова свикнах със сериала че ако го приключат тук няма да има кво да се гледа... Надявам се да пуснат на есен с песен нов сезон... Щом е най успешния лекарски бг сериал.. АЗ искам да ги гледам още.. 😁

И на мен ми става мъчно, но не успяха да развият добре сюжетите и се поизчерпаха. Нов сезон би бил изсмукан от пръстите, колкото и да харесвам някои от героите и актьорите и да ми се иска да ги гледам още.

# 511
  • София
Интересно за какво ще говори Виолета със зам-министъра. Може би ще му разкаже че Богданов е кръшкал на дъщеря му?

# 512
Във фейсбук, админа на страницата е пуснал кадри с коментари от днешния епизод.
Има снимка на Виолета с коментар :За корупционни сделки в болница "Св. Кирил", в които пряко е замесен бъдещия ви зет..."
Има и снимка на Галя и Борис. Галя е със същия поглед, с който заряза Захариев преди време. Сега 100% ще зареже Борис.

# 513
  • София
Във фейсбук, админа на страницата е пуснал кадри с коментари от днешния епизод.
Има снимка на Виолета с коментар :За корупционни сделки в болница "Св. Кирил", в които пряко е замесен бъдещия ви зет..."
Има и снимка на Галя и Борис. Галя е със същия поглед, с който заряза Захариев преди време. Сега 100% ще зареже Борис.
Галя си гледа намусено по принцип, такава е физиономията й. Но съм съгласна, че развитието на сценария води към ритването на Борко. Което си е в реда на нещата. Довечера ли ще си крещят с мащехата?

# 514
Оф, сега седя и си мисля какво толкоз ужасяващо ще разкрие за семейството си Наталка Crossing Arms

# 515
Галя си гледа намусено по принцип, такава е физиономията й.
Така е, изражението и е все намусено. Ама на тази снимка погледа и е в стил "много съм виновна"

# 516
  • Разпиляна във въображението
Оф, сега седя и си мисля какво толкоз ужасяващо ще разкрие за семейството си Наталка Crossing Arms

Ще се появи баща й или нещо около него Simple Smile

# 517
  • Другата България
И защо това ще се случи точно на сватбата ѝ? newsm78

# 518
  • Разпиляна във въображението
Моето е спекулация  Grinning  От към майка й нещата са ясни  Thinking

# 519
  • Другата България
А моето не е, стана ми интересно още като прочетох статията защо точно на този ден някой ще избере да разкрива нещо толкова.....ужасно?

# 520
  • Ню Йорк
Интересно за какво ще говори Виолета със зам-министъра. Може би ще му разкаже че Богданов е кръшкал на дъщеря му?

100%, не виждам какво друго може да му каже. Ще отмъщава на Богданов.

# 521
А уж щяхме да видим една бяла и добра Виолета. Явно оная приказка за вълкът и кожата се отнася с пълна сила за нея.
Добротата и се изчерпа с купуването на една рокля...

# 522
Мда,но и Богданов добре си поигра с нея,та заслужава малко от старата Виолетка.  Twisted Evil  Mr. Green

# 523
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

100%, не виждам какво друго може да му каже. Ще отмъщава на Богданов.

Защо си мисля, че за "приватизацията" на ГО в болницата,
 "апетита" е именно на зам.министъра, а изпълнителя е Богданов.
Да не се окаже, че Виолетка този път не е успяла да разгадае,
че са и подхвърлили  "чичко паричко"и да я пуснат по пързалката......  Mr. Green

# 524
Тутулина, много добро предположение, много вероятно е точно зам. министърът да стои в основата на схемата за приватизация. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт