Откраднат живот - тема 18

• 77 112
  • 789
  •   1
Отговори
# 570
Дами, може ли накратко някой да ми каже какво стана , че изпуснах епизода Sad Много ще съм благодарна!

Тасев заряза Стилянова (това и аз го пропуснах) и после Добрева цял епизод я гони да й се извинява и да я информира какво точно се е случило.
Хинова имаше извънматочна бременност може да забременява само ин витро. Махнаха една тръба и яйчник, а другата се оказа непроходима.
Виолета разказа на министъра за фалирането на отделението, но на мен това ми се стори без всякакъв резултат.
Генадиеви си бяха много влюбени гълъбчета, Калин, Наталия и майка й отидоха у тях на вечеря.  Grinning Беше като началото на първи сезон, но без чай с кардамон. Наталия пробва роклята.
Калин ще оперира бащата на Наталия, който естествено е настоял да бъде приет в Св. Кирил.

Това беше май.  Laughing

# 571
  • зад кестените
Дами, може ли накратко някой да ми каже какво стана , че изпуснах епизода Sad Много ще съм благодарна!

Тасев заряза Стилянова (това и аз го пропуснах) и после Добрева цял епизод я гони да й се извинява и да я информира какво точно се е случило.
Хинова имаше извънматочна бременност може да забременява само ин витро. Махнаха една тръба и яйчник, а другата се оказа непроходима.
Виолета разказа на министъра за фалирането на отделението, но на мен това ми се стори без всякакъв резултат.
Генадиеви си бяха много влюбени гълъбчета, Калин, Наталия и майка й отидоха у тях на вечеря.  Grinning Беше като началото на първи сезон, но без чай с кардамон. Наталия пробва роклята.
Калин ще оперира бащата на Наталия, който естествено е настоял да бъде приет в Св. Кирил.

Това беше май.  Laughing

Hug Ееееееееее много благодаря!Интересен е бил епизода.

# 572
  • Там,където се събуждам щастлива.
Християнско...ама не е християнско той да го играе Господ

Така е и всеки си плаща за греховете. Дали ще бъде развито във филма...не знам. Според мен Генадиева винаги го е обичала. Дори и когато искаше да му издере очите. Човешко е да си бесен, да преминеш през бушуващи емоции и мисли и на края да простиш. За съжаление, ние хората си навличаме много омраза и отрицателни неща, защото егото ни взима надмощие. " Да го / я накажа, за да го заболи. Да съм прав/правата!" Темата за прошката е развита при другите герои (Наталия прости на майка си! Мазов на своята майка! Калин на баща си. Може би и Наталия ще прости на баща си, защото е много положителен образ и т.н.)

А за далаверите: колко далавераджии в България са наказани? Огледало на нелицеприятната действителност.

# 573
Аз говоря за смяната на децата
Аз съм такъв типаж като Жени- мишка. Но стане ли дума за децата претъроявам метаморфоза. Не бих простила и по- малко нещо, камо ли това. Затова не ми е достоверно

# 574
Генадиева е отгледала дете. Нейното дете е също живо. Може би, щеше да  бъде по-тежко да прости, ако беше останала без дете или нейното беше умряло.

# 575
  • Ню Йорк
Дали наистина майката на Мазов ще умре? Иначе Вяра си е съвсем логична и предвидима, тя просто е безкрайно неуверена в себе си Wink

# 576
Дали наистина майката на Мазов ще умре? Иначе Вяра си е съвсем логична и предвидима, тя просто е безкрайно неуверена в себе си Wink
Така е, пък и глуповата.  Ако имаше малко акъл в кратуната щеше да тръгне с пилота, а не да върви като кученце след Тасев, който само ръмжи и помпа мускули. Направи ми впечатление, че някак набързо и изведнъж осъзна колко я обича.

# 577
Според мен Тасев в момента не изглежда влюбен в никой. Дори и да трябваше по сценарий да е влюбен в някого със слабата си актьорска игра по никакъв начин не го е показал. Показва само желание да бъде с някого - без особено значение с кой.

# 578
Между впрочем, серията в сряда беше режисьорски дебют на Ефтим Милошев. Лично на мен ми хареса как се е справил.

# 579
А дали майка му на Мазов е починала? Да не е Хикова? Thinking Confused

# 580
  • Варна
Между впрочем, серията в сряда беше режисьорски дебют на Ефтим Милошев. Лично на мен ми хареса как се е справил.
+1 добрее му се получи дебюта жалко че в края на сезона.. Но пък може другия сезон изцяло да е режисиран от него... И ся квооо чакаме 26ти за грандиозния финал със свадба и Сашко като почетен гост 😁😁😁

# 581
  • There I was on a July morning
Не е Хинова, имаше я на сцените на сватбата на Калин и Наталия.
+1 добрее му се получи дебюта жалко че в края на сезона.. Но пък може другия сезон изцяло да е режисиран от него... И ся квооо чакаме 26ти за грандиозния финал със свадба и Сашко като почетен гост 😁😁😁
+1 Добър беше епизодът, но то зависи и от сценария, не само от режисьора. Peace А следващ сезон доколкото разбрах, няма да има.

# 582
  • Бургас
Лоши неща само...
Само лоши неща се случват в сериала. Неможеше ли да "опазят" бебето на Хинови....
А кой знае,както е тръгнало,може и да се случи нещо лошо на сватбата и тя да се прецака....

# 583

Предполагам, че промото е подвежащо. ...А Хинова наистина е на сватбата ,на снимките се видя  в  зелена дантелена рокля...

# 584
  • Разпиляна във въображението
Тасев най-накрая може да си изконсумира желанието по Добрева. Това са 10 год. копнеж  Laughing После да не прегори бързо.

Общи условия

Активация на акаунт