Откраднат живот - тема 18

• 77 130
  • 789
  •   1
Отговори
# 555
  • Разпиляна във въображението
Аз се надявам Галя хич да не хуква по този Борис.

# 556
Ернестина за първи път ми хареса много тази вечер - като майка.

# 557
  • София
Последната сцена беше трогателна, а иначе горката Хинова Mr. Green

# 558
Държанието на Добрева не ми се струва много адекватно. Многократното извиняване е прекалено, а и тя какво иска - с Галя да си останат приятелки?

# 559
Eхааа, Захариев железен, а и голям философ Laughing
"Аз не съм кой да е" Laughing
Галка двойно зарязана.

# 560
  • Майна Сити
Оле, да не би майката на Мазов да е умряла? Аз така го разбрах от промото за следващия епизод, където Мазов си говореше със санитаря  Thinking

# 561
Аз не искам Захариев да се събира нито с Галя, нито с Виолета.  Party  Добре си е така.

А Генадиеви колко влюбени ги дават, да ти се догади.

# 562
Отново интересна серия, жал ми стана за Хинова..сега да видим какво ще стане с бащата на Наталия  Thinking Захариев хубаво й го каза на Галя, обаче и той да не се прави на света вода ненапита  Grinning

Не е чак толкова голям фактор в момента, обаче как се промени държанието на Евгения към проф.Генадиев в сравнение с епизодите от миналата седмица..все едно нищо не е било..Направо такова възмездие  ooooh!

# 563
  • София
И как мило му се усмихва...Супер нелогични герои.

# 564
  • Там,където се събуждам щастлива.
Всъщност от християнска гледна точка, хората трябва да прощават и продължават напред. Точно това направи Генадиева. Което е логично за онези, които изповядват християнските ценности и супер нелогично за другите.

# 565
Християнско...ама не е християнско той да го играе Господ

# 566
  • зад кестените
Дами, може ли накратко някой да ми каже какво стана , че изпуснах епизода Sad Много ще съм благодарна!

# 567
  • София
Всъщност от християнска гледна точка, хората трябва да прощават и продължават напред. Точно това направи Генадиева. Което е логично за онези, които изповядват християнските ценности и супер нелогично за другите.
Да бе, до миналата седмица колеше и бесеше из болницата, като свирепа кучка се хвърляше върху Иван, сега го гледа с влюбен поглед.

# 568
  • София
Всъщност от християнска гледна точка, хората трябва да прощават и продължават напред.
За християнска не знам, но от законова как стоят нещата -  прокуратура, отнемане на лекарски права, нищо такова няма, както и за много други неща, де.

# 569
Дами, може ли накратко някой да ми каже какво стана , че изпуснах епизода Sad Много ще съм благодарна!
Аз сега гледам
Хинова извънматочна бременност, мъжът й не ще деца
Да видим

Общи условия

Активация на акаунт