Откраднат живот - тема 18

• 77 582
  • 789
  •   1
Отговори
# 75
Правилно ли съм чула, че майката е на 30? Нещо сметката не излиза.

Не, Вяра е на 30.

# 76
  • София
Минаха 47 епизода, но аз не разбрах кой получи възмездие, ако имаме предвид заглавието.

# 77
Това с операцията с инструкции по телефона нямаше ли го някъде? В "Анатомията" май, но не съм сигурна. За момент си помислих, че след успешния й край Калин ще се насочи към кардиохирургията. Тооолкова са ми сладки с Наталия, толкова естествени...Сякаш не са актьори, които изпълняват роли, а истински влюбени гълъбчета.
Жени вече ми е тотално анти. Снове напред-назад с вид на мъченица, размята някакви папки и се държи сякаш съществуването на света зависи от нея. За длъжностната характеристика на "Човешки ресурси" вече е говорено в предишните постове, подкрепям.
Камбуров с това напъване да каже истината да не се окаже "случайна жертва" я на катастрофа, я на побой...Колко му трябва на възрастния човек. Нали застрашава интересите на крупния бизнесмен и мафиот Богданов, като нищо да му спретнат някаква изненадка. И Пецан с неочакваната си храброст да излиза от схемата може да пострада. Права беше Виолета като му каза, че скандалът с нея е най-лесната част. А иначе визията му са я пооправили, вече не прилича на зарязан алкохолик.
Мазов и Лорчето-сладури! Дано най-накрая да ги оженят, че става тегаво вече.
Според мен бащата на Коко пак ще замине и ще го остави. И тогава Марта ще го вземе.

# 78
  • Другата България
Мазов и Лорчето-сладури! Дано най-накрая да ги оженят, че става тегаво вече.
newsm78 Е нали снощи ги ожениха, колко още да ги женят?

# 79
Снощи ги показаха как влизат в залата, още не са казали "Да".

# 80
  • Другата България
 Laughing Ок.
Въпреки, че се съмнявам да дадат "Да"-то, но да видим.

# 81
  • Пловдив
Пецан наистина ли си вярва, че така лесно се излиза от подобни схеми?
Аз се надявам Рачков да се е върнал за постоянно и да не ни мъчат вече с Рачков-младши.

# 82
  • Ню Йорк
Това с операцията с инструкции по телефона нямаше ли го някъде? В "Анатомията" май, но не съм сигурна.

Имаше, имаше Wink

# 83
Коя е майката на Здравчето?Като бавно развиваща се...

Да питам и тук- кой е актьора играещ Врабчев?
Даниел Рашев.
Предлагам да се включи в първи пост Simple Smile.

Тази сутрин под душа измислих ода за сестра Жекова, явно съм развълнувана от нейната история.
Готово, добавих Врабчев, Романова, Стаменова, Мазов, Хинова и на Мазов майка му - проф. Гочева. Добавих и Владов и Пенев. Още някого да добавям ли, докато може?

А одата няма ли да я споделиш? Cry Joy Моляяя тее!!!! Laughing

Серията я гледах преди малко, страшен екшън, както казва Билян@ .  Joy Сигурно ще се оженят Мазов и Хинова, знам ли.. А бащата на Коко може и да омекне като нищо, особено ако пак трябва да замине и да живее като скот..., Че толкова е трудно тук да работи и да си гледа детето.... Whistling
Цялата схема за приватизация на АГ-то очаквам да рухне. Но не заради Камбуровия, а заради Пеци, пък и Кръстева не е вчерашна, ще се досети май... Да видим.
А, и нов сезон очаквам наесен, няма лошо. Mr. Green

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 15:09 от Ензим

# 84
Сцената с телефона не знам къде е, но и тук вече я даваха един път. Само, че тогава Алекс оперираше и се обади на Камбуров за наставляния  newsm78
Лора и Мазов си се ожениха според мен, то се подразбра щом решиха да влязат в ритуалната, не мисля, че ще има някакъв обрат там Peace

# 85
  • София
Няма и да ги покажат според мен. Като помня как се ожениха Биляна и Александър - нищо общо с реалността, няма да ни дадат и тази церемония.

# 86
Няма и да ги покажат според мен. Като помня как се ожениха Биляна и Александър - нищо общо с реалността, няма да ни дадат и тази церемония.
Язък, че я криха тая рокля,видяхме я за толкова малко Wink

# 87
Като чух за Живко и Здравка се сетих,че преди имаше Ромео и Жулиета. Абе едно и също...
И тоя Камбуров да се изкаже вече пред всички,макар че не остана някой да не знае,но поне от него да си починем.  ooooh!
А тая Вяра много се вживява като психолог. Колко съм обикаляла по болници,никога не съм се сблъсквала с подобно отношение. И не мисля,че бих реагирала кротко някой външен да ми се бърка в неща,които не го засягат.  Stop Преиграват с тия сцени.

# 88
А тая Вяра много се вживява като психолог. Колко съм обикаляла по болници,никога не съм се сблъсквала с подобно отношение. И не мисля,че бих реагирала кротко някой външен да ми се бърка в неща,които не го засягат.  Stop Преиграват с тия сцени.
А и дали има лекари, на които би им дремáло за личните работи на пациентите... В тази болница много загрижени докторя, страшна работа. Mr. Green

# 89
В тази болница много загрижени докторя, страшна работа. Mr. Green
Не забравяй, че това е единствената и неповторима болница  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт