Откраднат живот - тема 18

• 78 256
  • 789
  •   1
Отговори
# 120
Всичките стаи на тази сграда в която са снимали сцени нямат 20 заедно с тавана и избата. Няма как да се пресъздаде цялостно една болница с такива ресурси. Впечатлен съм че дори има асансьор за толкова ниска сграда.
Бутафорен е. Joy

Вчера видях мастития бизнесмен Богданов на колело около Народния. Абсолютно същия е като на екран, неприятно излъчване, а всъщност човекът може би си е добър и нормален, ама с тая фаца...

# 121
  • София
Е, да й имам на Жени мисията... Цял живот играла придатък на мъжО, да беше направила някаква кариера, или поне да се беше развела и да си хваща пътя. Голямата мисия - да работиш с човека, когото презираш, само и само да му правиш мръсно.

Камбуров отчасти го разбирам - приел е присърце нелеката съдба на Сашо и баща му, а се оказва, че не само сляпата съдба, а Генадиев е причината. Все пак е доста различно дали си болното дете на професор медик със жива майка или детето на обикновен човечец от другия край на България, и то вдовец.
Всъщност аз точно заради посоченото не харесвам Генадиев, иначе другото му се получава - да кастри Жени и Жекова при честите им неадекватни прояви. Силен характер, макар и отрицателен.

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 10:44 от Cuckoo

# 122
  • Разпиляна във въображението
Ами да - ще му подлива вода с нещата, които сам е сътворил. Да не би да си измисля, че лабораторията печели пари използвайки ресурсите на болницата?

Вината за това каква е е и на мъжО й - да я беше оставил да се бори за детето си! Можеше да стане по-силна и по-самостоятелна.

# 123
Вчера малко ме поразсъниха. Така се надявах да се случи нещо хубаво между Вяра и Витанов, но не би. Този списвач много малко са го били, трябваше повечко фрактури да има и да го сглобяват даже и в АГ - то.  Mr. Green  И... светъл лъч за Врабчев. Ама Той на Шинова май до ханша ще и стига, но да не задълбавам в дребни и ненужни неща.

Мислех, че Генадиев ще получи инфаркт. Обаче колко хубаво играе Алексиев. Никаква емоция. Ни- ка -ква! Джелезен! Той знае, че зад него стои мафия защитена от държавата и нищо не може да му се случи. Това е реалността у нас. За жалост.
На всички нива в държавната администрация.

# 124
  • София
Актьорът, който играе зам. министъра ми харесва в пъти повече за ролята на бизнесмена Богданов. И как само гледаше Генадиев с вдигната веждичка. И гласът му е приятен.

# 125
Сериала ще свърши, а имената на Наум и Луиза си ги няма в интрото и това си е (нищо, че почти целия сезон си присъстват)

# 126
  • Другата България
Аз не разбрах само докато си седяха на диванчето Вяра и Борко кой от двамата си представяше еротичната сцена помежду им? Че нещо не стана ясно.

# 127
Аз не разбрах само докато си седяха на диванчето Вяра и Борко кой от двамата си представяше еротичната сцена помежду им? Че нещо не стана ясно.

И двамата. Не си я представяха, а си я спомниха, но никой не си призна.

# 128
  • Другата България
   newsm78 Как си я спомниха, тогава май бяха у Борис а снощи на въпросното диванче. ....

# 129
  newsm78 Как си я спомниха, тогава май бяха у Борис а снощи на въпросното диванче. ....
Не, на същото диванче бяха. Даже тук се коментираше, че на това диванче и на този таван се развива действието все.

# 130
  • Другата България
Когато правиха секс бяха у Борис ,нали после спаха там и дори той закъсня за работа,след като излизаха с Петър и Галя и се понапиха. ...Как да се върнали в болницата? Или това е поредната недомислица?

# 131
  • Разпиляна във въображението
Не беше ли в болницата и Борис после тичаше, че закъсняваше за оперативката?

# 132
  • Другата България
 Sunglasses От бара пак в болницата,голяма любов към тая болница тогава, нещо не ми се връзва на мен. .....

# 133
Актьорът, който играе зам. министъра ми харесва в пъти повече за ролята на бизнесмена Богданов. И как само гледаше Генадиев с вдигната веждичка. И гласът му е приятен.
Оо, да, Даниел Цочев го харесвам много. Гласът му може да бъде чут във всеки втори дублиран на бг. филм, наистина е много приятен.

Сега ми се иска наистина Захариев да стане директор на болницата.
Мисля, че Генадиев няма да го вземат в министерството след това, което се случи...

Жени била жена с мисия, пффф hahaha , кой ще ѝ дава такива правомощия - да рови, където не ѝ е работа, да бе.

Врабчев и Стаменова много си отиват. newsm53

На същото диванче бяга Вяра и Боби, да. Айде вече да ги събират, че става досадно, като се обичат младите, да са 'земат, бе. Mr. Green

# 134
  • София
Когато правиха секс бяха у Борис ,нали после спаха там и дори той закъсня за работа,след като излизаха с Петър и Галя и се понапиха. ...Как да се върнали в болницата? Или това е поредната недомислица?
Аз също мислех, че са ходили у него, но наистина диванчето беше същото, под познатия ни тавански прозорец. Борис бързаше не за болницата, а за оперативка, защото онази кукувица Вяра не го беше събудила.

Общи условия

Активация на акаунт