Откраднат живот - тема 18

• 77 550
  • 789
  •   1
Отговори
# 135
  • Разпиляна във въображението
Ами мисия нейна си - да им рови в сделките. Като не става по друг начин, чрез съда и свидетелството на Кръстева, ще ги удря през джоба. На другите мисията са им парите, чрез мръсни сделки и източване на касата, но явно това не ви притеснява.

# 136
  • София
Сериала ще свърши, а имената на Наум и Луиза си ги няма в интрото и това си е (нищо, че почти целия сезон си присъстват)

Това си е доста обидно за тях, според мен. Участваш 50 епизода в сериал, в главна роля, даже и името ти не го пишат.

# 137
Има ли някъде качени епизодите? Изпуснах от вторник до сега, в чужбина съм. Ще се радвам, ако някой помогне с линк.
http://zelka.org/browse.php?search=%EE%F2%EA%F0%E0%E4%ED%E0%F2+% … ead=1&in=name

В чужбина съм, не мога да тегля от там. Но ги намерих в нова плей.  Simple Smile

# 138
  • София
Ами мисия нейна си - да им рови в сделките. Като не става по друг начин, чрез съда и свидетелството на Кръстева, ще ги удря през джоба. На другите мисията са им парите, чрез мръсни сделки и източване на касата, но явно това не ви притеснява.
Жени си беше голяма бяла птица, а сега вече освен изброените три - е и "злобна". Защо не се разведе, нищо че мъжът й закъсня, щяха да насрочат друго дело?
Ще мразя някого, но ще живеем заедно в малко жилище, само и само да му бъркам в здравето...Мерси. Неговото нещастие ще я направи щастлива? Е, поне си оправи прическата.
Другите са си отявлени гадове, какво да ни притеснява
Пеци върна ли на Виолета кинтите? И какво се е загрижил толкова за бъдещето на малкия, той си има 2 родители, може и новата тръпка на Галка да се включи, нали бил заможен  Joy

# 139
  • Sofia
„Желанието да принадлежиш на другия НЕ Е и никога не трябва да бъде моментен порив. Бракът е изкуството да превърнеш любовта от моментна еуфория в постоянна величина. Само когато си готов да приемеш тази мисъл, можеш да застанеш до човека, който си избрал, за да му кажеш, че оставаш с него, “докато смъртта ви раздели”.“ Heart Eyes

# 140
  • София
Ама те Генадиеви още ли са женени...  ooooh!

# 141
Ама те Генадиеви още ли са женени...  ooooh!
И си живуркат заедно, щото няма къде да отидат.

Тъпо го измислиха разкритието на Камбуров, не е тъпо, че го направи, а начинът. Някак смешно и твърде театрално изиграно, твърде наивистично някак си (предполагам, че е И заради самия артист, той има едно такова излъчване  hahaha ), първо, и - второ - дали ще даде резултат... А и какво ли очаква Камбуров...., наказание за Генадиев? Да бе...
Но пък беше забавно, че е на събитието на Виолетка и тя много смешничко се завъртя някак си, чудеше се как да се скрие ли... Mr. Green

# 142
И заради самия артист, той има едно такова излъчване  hahaha ), първо, и - второ - дали ще даде резултат... А и какво ли очаква Камбуров...., наказание за Генадиев? Да бе...
Възмездие. Grinning Вече колко епизода го чакаме. Дали ги преполовихме, сериите? А?

# 143
Е, аз се надявам да му увехне местенцето в министерството на Генадиев - разменителя. И директор няма да е на великата болница, и в министерството няма да го вземат сигурно... Поне това да постигне с разкритието Камбуровият.  Mr. Green

# 144
  • София
Камбуров видя, че интервюто не излезе, но какво пречи и материалът за подвижния кабинет да не види ефир? Историята с репортера от Нова тв и Слави - ето скорошен нагледен пример.
Ааа, да, и друг пример - прясно уволненият заместник по здравеопазването заради Господарите. Знаем как БХ мрази излагации в медиите.

# 145
„Желанието да принадлежиш на другия НЕ Е и никога не трябва да бъде моментен порив. Бракът е изкуството да превърнеш любовта от моментна еуфория в постоянна величина. Само когато си готов да приемеш тази мисъл, можеш да застанеш до човека, който си избрал, за да му кажеш, че оставаш с него, “докато смъртта ви раздели”.“ Heart Eyes
Това беше много силно!!

# 146
Много постно ми се видя това събитие. Обичайните заподрозряни + един министър и дъщеря му. Нямаше публика, медии, поне няколко други доктори да бяха сложили, то нали цялата болница се върти от 5 лекаря..... Изглеждаше все едно бяха излезли отвън да изпушат по една цигара, а не на официално откриване.

# 147
Да. И аз за това се зачудих защо му трябва трибуна на Камбуров да каже на хората, които вече знаят това за разменените бебета.

# 148
Да, напълно съм съгласна, че беше много постно, много малко хора, бе, точно постно.
Ее, Каролче, заместник министърът поне научи, де, не само хората от "кръга на посветените" . А и журналисти му трябваха на Камбуров, затова се възползва от трибуната, но пък ако не го излъчват на живо, което е много вероятно, сигурно няма да види бял свят.
Но пък в промото разпитват Жекова журналисти, та явно е излязло в медиите...

# 149
Отидоха още 10 серии да се питат сега тъй ли е или не Wink

Общи условия

Активация на акаунт