Откраднат живот - тема 18

• 77 404
  • 789
  •   1
Отговори
# 345
Ее, Камбуровчето няма да остави Гендиев д пукне, бе, ще го спаси.
Ква е ТаА Деница Гаджева, в промото ли я видяхте?

# 346
Ще му е много трудно да се пребори със себе си. Само като чуе за Генадиев и чак започва да трепери от бяс. Как ще го оперира не знам. Вероятно пак ще дава само съвети (по телефона).

# 347
Деница беше лекарката, която консултира блъснатия от кола мъж на кака Лара.

# 348
  • София
Ее, Камбуровчето няма да остави Гендиев д пукне, бе, ще го спаси.
Ква е ТаА Деница Гаджева, в промото ли я видяхте?

Ендокринолога.
Иначе е настоящата жена на Волен Сидеров, тази която му роди дете.

# 349
Ама вярно, че точно буботи докато говори, но поне й се разбира. А професионалните актьори гъгнат, шъшкат, съскат.

# 350
Според мен Камбуров ще спаси Генадиев без значение дали ще оперира или само ще даде консултация. Колкото и да го ненавижда вярвам, че лекарският дълг е по-силен от угорчението му и няма да откаже лекарска помощ Peace

# 351
Деница Гаджева беше като за капак на цялата шуробаджанащина в този сериал. Толкова ли свършиха актьорите в държавата, че до псевдополитици го докарахме.  ooooh!
Сценаристите вече се изтъркаха с появата на Камбуров като месията спасител в болница Св. Кирил. Да ти имам великата болницата без ни един кардиохирург! И естествено всеки път викат полупарализирания професор да прави стентове.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 352
  • Ню Йорк
Брей, сериала стана роднина, милиционер, роднина, милиционер.....

# 353
Нииищо не чух и не разбрах какво каза Богданов по телефона  Rage

# 354
  • тук, на мястото си
Винаги съм мислела, че кардиохирурзите поставят стендове. В "Св. Кирил" нямат кардиохирург, е, кой тогава оперира това голямо светило - професора. Въпреки, че няма как да прави операции с бастуна си и въпреки омразата,  Камбуров  ще спаси Генадиев.
От две серии усилено четат библията, значи като не може никой човек да накаже професора за деянията му, то Господ го наказва. Значи това е топлата вода, която чакаме да се открие вече 50 серии.  newsm78 newsm78 newsm78

# 355
Каза, че цял ден отлагал обаждането и Генадиев да забрави за министерството.  hahaha

# 356
Ясно, затова не знам коя е на Волен жена му, щото не ме вълнува нищо, свързано с Атака.  Twisted Evil
Изобщо не я забелязах, някаква епизодична роля там, не вярвам пак да участва, както и нефроложката, която лекуваше Наталия.
Оо, най-важното забравѝх - днес си добавих кардамон в чая, взе, че ми хареса. Но сигурно, защото чаят беше смес от мурсалски и зелен.

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 22:49 от Ензим

# 357
 Whistling Сериала го напълзяха едни любовници на политици , чалгаджийки и вся остальная сволач ... , стана гадно и нечистоплътно  #Crazy

# 358
Сбирщайн стана накрая. Да уредим с роля всеки приятел и роднина, на когото детската му мечта е била да стане звезда.

# 359
  • На брега на реката
Ясно, затова не знам коя е на Волен жена му, щото не ме вълнува нищо, свързано с Атака.  Twisted Evil
Изобщо не я забелязах, някаква епизодична роля там, не вярвам пак да участва, както и нефроложката, която лекуваше Наталия.
Оо, най-важното забравѝх - днес си добавих кардамон в чая, взе, че ми хареса. Но сигурно, защото чаят беше смес от мурсалски и зелен.

Ей, внимавай с този кардамон. Да се не окажеш /открадната/ роднина на Женито и Сашето и да те поканят да участваш в следващия сезон. Joy

Общи условия

Активация на акаунт