Откраднат живот - тема 18

• 77 388
  • 789
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Никой няма да мре. Не забравяйте, че ни чака пищна сватба.

# 376
  • Разпиляна във въображението
На която не видях Генадиев.

Иначе познах за отритването и Възмездието

# 377
  • Другата България
На която не видях Генадиев.
Може още да е в болница.

# 378
Ако професорът умре, със сигурност биха отложили сватбата, така че явно ще оцелее.

# 379
Aз съм сигурна, че професорът ще се гътне, Генадиев, крайно време беше. Няма възмездие за подобна грешка, нито синовете ще му простят, нито жена му, авторитет му е сринат.

# 380
  • Ню Йорк
Канбуров ще го спаси, то е ясно, иначе ще свърши сериала.

# 381
Ако го гътнат, ще излезе че в някаква степен се е спасил, излизайки от играта.
Ако го оставят на легло или сам, тогава ще покажат истинския смисъл на възмездието, защото ще си личи че страда и съжалява. Аз не очаквам да умре, но и не му предвещавам щастливо бъдеще!

# 382
  • Другата България
Ако го гътнат, ще излезе че в някаква степен се е спасил, излизайки от играта.
Ако го оставят на легло или сам, тогава ще покажат истинския смисъл на възмездието, защото ще си личи че страда и съжалява. Аз не очаквам да умре, но и не му предвещавам щастливо бъдеще!
Аз не мисля, че ще съжали за постъпката си, все пак той до последно твърдеше, че го е направил заради ЖенитУ, защото я обича, заради семейството. Но да останеш сам наистина е наказание.
И пак няма да успеят да се разведат двамата. Simple Smile

# 383
Страхотна игра на Стоян Алексиев!

# 384
Не. Възмездие по моите виждания е да мъчиш, да си отхвърлен от близките си и да си болен. Ако умре - това е спасение за него - ник'во възмездие не е.

# 385
Не. Възмездие по моите виждания е да мъчиш, да си отхвърлен от близките си и да си болен. Ако умре - това е спасение за него - ник'во възмездие не е.
И аз същото мисля и писах по-горе. Ако умре, се отървава от всичко по най-лесния начин. Ама няма да умре, бе, че съвсем безсмислен ще стане сериалът, ако може да стане още по-безсмислен от сегашното положение, де.  hahaha
Сигурно ще свърши безценният сериал, ако умóрат професора сценарисЧиЧИ. Mr. Green

# 386
  • София
Ама сте философки... Смъртта била спасение newsm78

# 387
  • Разпиляна във въображението
Да не стане обратното - Генадиев на смъртно легло и всички решават да му простят - ще се сетят, че е бил добър съпруг, добър шеф и т.н. Whistling

# 388
Да не стане обратното - Генадиев на смъртно легло и всички решават да му простят - ще се сетят, че е бил добър съпруг, добър шеф и т.н. Whistling

От промото останах с точно това чувство, всички бяха загрижени ще се оправи ли Генадиев и най-вероятно ще омекнат, за да не се разтройва и т.н.

# 389
Ама сте философки... Смъртта била спасение newsm78
Па това неговото живот ли е вече. Mr. Green Даже и Жекова не го люби веч' . Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт