Откраднат живот - тема 18

• 77 383
  • 789
  •   1
Отговори
# 390
Да, на Генадиев ще опростят всичко, да не се разстройва, а Янко да си гние
Голямо възмездие  Rolling Eyes

# 391
  • София
Да не стане обратното - Генадиев на смъртно легло и всички решават да му простят - ще се сетят, че е бил добър съпруг, добър шеф и т.н. Whistling
От промото останах с точно това чувство, всички бяха загрижени ще се оправи ли Генадиев и най-вероятно ще омекнат, за да не се разтройва и т.н.
А да ритат падналия ли? Явно мераците му не станаха, пък и той има пари, ще намери кой да го обгрижва, стига да е в състояние.
Ей, това бг-мамите били наистина свирепи създания. Перифразирам стихотворението за бг-мамма:
Тоз Генадиев със хъс
ще навра във кучи гъз

# 392
  • Другата България
Да, на Генадиев ще опростят всичко, да не се разстройва, а Янко да си гние
Голямо възмездие  Rolling Eyes
Те Янко изобщо не го и споменават вече.

# 393
И после - свирепи създания били бг-маммите, я виж как жалят Янко. А аз плаках, плаках за Генадиев вчера, със сълзи плаках. И за Янко, и за всички останали.

# 394

Па това неговото живот ли е вече. Mr. Green Даже и Жекова не го люби веч' . Mr. Green
[/quote]

Joy Joy Joy

# 395
Ясно е, че професорчето ще живее. Яд ме е само, че след инфаркта, сега всички ще го пожалят.  Женята може и да не се разведе и чак да го моли да ѝ прости. И другите да го молят да им прости. И накрая ще го изкарат светец. За такива подли хора, самотата и отритнатостта е най-голямото наказание. След всичко, което е причинил на знайни и не знайни хора, заслужава да е сам като куче и никой да не го поглежда. Ама уви.....

# 396
Очаквам да дадат Янко как се търкаля около празни шишета от алкохол и му звъни телефона да го поканят на сватбата. И тогава ще ревем за откраднитят му живот, другата половина. Аз пък ако умре Иван няма да плача. Пък.

Е, в началото повечето не харесвахте Алексиев старши, но играе невероятно!

# 397
  • Другата България
Очаквам да дадат Янко как се търкаля около празни шишета от алкохол и му звъни телефона да го поканят на сватбата.
hahaha Laughing

# 398
  • Там,където се събуждам щастлива.
Някои коментари доста ме изненадват. Понеже съм 6-7 назад, четох коментарите ви преди да гледам и се чудех дали един и същи филм гледаме или някои мами са майсторки по украсяването "некадърност; кога ще свършва, боза" и прочие други изказвания.

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 17:03 от Kalinka

# 399
Някои коментари доста ме изненадват. Понеже съм 6-7 назад, четох коментарите ви преди да гледам и се чудех дали един и същи филм гледаме или някои мами са майсторки по окрасяването "некадърност; кога ще свършва, боза" и прочие други изказвания.
Поне повечето коментират сериала, а не съфорумците. И Окрасяват. Mr. Green

# 400
На мен са ми много забавни коментарите Laughing

# 401
По принцип хвалим някои моменти и някои актьори Simple Smile

# 402
На мен са ми много забавни коментарите Laughing
И на мене.

# 403
  • София
На мен темата ми е първа радост, ако можех - щях да вземам отношение без да гледам 40 минути филм и 20 мин. реклами, но не става.
Имаше силни епизоди, имаше и бози.
Еее, и аз жаля Янко, на негово място щях да съм с цироза (не помня той имаше ли).

# 404
  • Другата България
Някои коментари доста ме изненадват. Понеже съм 6-7 назад, четох коментарите ви преди да гледам и се чудех дали един и същи филм гледаме или някои мами са майсторки по окрасяването "некадърност; кога ще свършва, боза" и прочие други изказвания.

Какво е 6-7 назад? Епизода ли?
Ако е така, не чети тук, защото ние коментирайки, разказваме какво се случва, може това да те дразни.

Общи условия

Активация на акаунт