Откраднат живот - тема 18

• 77 379
  • 789
  •   1
Отговори
# 405
без да гледам 40 минути филм и 20 мин. реклами, но не става.

Еее, и аз жаля Янко, на негово място щях да съм с цироза (не помня той имаше ли).
Аз от половин година имам интерактивна телевизия, много ми харесва - гледам всичко без реклами. bowuu

А Янко има цироза, разбира се. Чудя се как Катя Кръстева няма. Mr. Green

# 406
Янко има цироза, да. Но доколкото помня беше зарязал пиенето.

# 407
Ей, това бг-мамите били наистина свирепи създания. Перифразирам стихотворението за бг-мамма:
Тоз Генадиев със хъс
ще навра във кучи гъз

Още, още, още!  Mr. GreenHug

И аз си мисля, че Генадиев няма да умре:

Сватба пищна се задава,
Жени трябва пред света
да се появи засмяна
със професор под ръка
и във прелстна премяна! Mr. Green

Чакайте да кажа и аз, че в живота е така, никой не го е грижа за Янковците.
За мен този образ е от най-потърпевшите от размяната, дори децата някак си по-малко, защото те не носят отговорност, а той е носил и от за болно дете, вдовец. Ужасна съдба и благодатна за развитие, но направо я заметоха под килима.

# 408
Янко има цироза, да. Но доколкото помня беше зарязал пиенето.
С цироза е да,  нали Калин без да знае, че му е баща предлагаше студенти да се обучават на черният му дроб.
Зарязал докато беше в  болницата, ся е сам и пак започнал.

# 409
Скрит текст:
Ей, това бг-мамите били наистина свирепи създания. Перифразирам стихотворението за бг-мамма:
Тоз Генадиев със хъс
ще навра във кучи гъз

Още, още, още!  Mr. GreenHug

И аз си мисля, че Генадиев няма да умре:

Сватба пищна се задава,
Жени трябва пред света
да се появи засмяна
със професор под ръка
и във прелстна премяна! Mr. Green
И аз:
Още, още, още!!! Heart Eyes
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 410
Предлагам на сватбата да се сервира вместо алкохол - чай от кардамон Crossing Arms

# 411
  • Там,където се събуждам щастлива.
Някои коментари доста ме изненадват. Понеже съм 6-7 назад, четох коментарите ви преди да гледам и се чудех дали един и същи филм гледаме или някои мами са майсторки по окрасяването "некадърност; кога ще свършва, боза" и прочие други изказвания.
Поне повечето коментират сериала, а не съфорумците. И Окрасяват. Mr. Green

О или У ..нали разбра за какво става въпрос.

Merri-An, мен не ме дразни, а се изненадвам.

# 412
  • Sofia
Явно съм от най-ревливите гледащи на този сериал  Cry
Откакто е почнал филмът, почти не мога да се сетя за серия, на която да не съм се разплаквала, истински, със сълзи  Cry
Честно казано, синът ми доста често ме гледа с почуда. А понякога ме и пита, въпреки че например е с гръб: "Мамо, пак ли плачеш?"  Crazy  Няма скрито-покрито с него. Е, познава ме добре. Скоро все пак ще навъртим 13 години заедно в една къща с него. Аз не отричам, че рева. Казвам му, че за мен е нормално. Сълзите винаги са ме разтоварвали. Или поне са ме карали да се чувствам жива. Не знам, просто този сериал ме е хванал за гърлото още от първия си епизод, и си ме държи, и се вълнувам за всички герои, сякаш става дума за реални личности, а не за художествено измислени персонажи.
Така и така се включих с коментар, искам да кажа, че стихотворенията, които измисляте, и поемите, които съчинявате /под сутрешния си душ/, са уникално яки!!! Браво за дарбата ви, момичета-поетеси!!!

# 413
  • София
Аз съм само скромен плагиат, моето е заемка от стихотворението за бг-мама, че и глагола съм сбъркала, но нейсе.
Скрит текст:
Бг мама всичко знае
 и не може да си трае.
 Щом развихри се дебатa,
 яхват мамите метлата.
 "Туй, ваксините, са чума,
 хич и да не става дума!"
 Щом хомеопат го казва,
 няма що да се доказва.
 БГ мама в сайт прочела
 конспирация дебела:
 Фарма-мафия голяма
 дебнела над наш'та мама!
 Туй веднага потвърдила
 на пазара лелка мила.
 Тя подробности разбрала,
 пък от шоуто на Гала.
 Мама хвърлила престилката,
 памперсите и точилката,
 седнала пред компа бясна
 във главата с мисъл ясна:
 "Тия лекари със хъс
 ще натиря в кучи г*з!
 Информирана от врачки,
 екстрасенси и баячки
 имам право, и избирам:
 бебето не ваксинирам!"
 Мамите са като ято,
 форума превръщат в блато,
 а опиташ ли да спориш
 няма шанс да се пребориш
 Дори науката е няма
 пред мощта на бг мама!
Талантът е БОНА. Ще чакаме финална ода за сватбата.

# 414
Бона е талант! Heart Eyes

Нещо да питам аз:

Башар Рахал – д-р Петър Захариев (през 1982 г.)

Евелин Костова – Виолета Захариева (през 1982 г.)

От Уикипедия. Давали ли са ги - в някоя ретроспекция примерно? Или предстои? Или има нещо сбъркано.
Ако това са младите Захариеви, ако изобщо има такова нещо, страшен избор, много си приличат.  hahaha

# 415
Явно съм от най-ревливите гледащи на този сериал  Cry
В сериала досега покрай многото недомислици имаше и много силни моменти и не знам какво дърво трябва да е човек за да не го докоснат и разчувстват. Признавам си че и мен някои от сцените ме разплакват.

# 416
Бона е талант! Heart Eyes

Нещо да питам аз:

Башар Рахал – д-р Петър Захариев (през 1982 г.)

Евелин Костова – Виолета Захариева (през 1982 г.)

От Уикипедия. Давали ли са ги - в някоя ретроспекция примерно? Или предстои? Или има нещо сбъркано.
Ако това са младите Захариеви, ако изобщо има такова нещо, страшен избор, много си приличат.  hahaha
Не са ги давали до сега.

# 417
  • София
Аз не съм виждала Захариеви на млади години...
Та те тогава би трябвало да са още на по 20-тина години.
Точно Башар Рахал ли намериха? Има ли той трапчинка на брадата?

# 418
  • Другата България
И аз мисля, че не са ги давали.

# 419
  • София
Също така много реалистично беше цялото интервю, типично за единт насран демагог. Питат го нещо конкретно, той започва да разправя колко е засегнато семейството му и какъв велик лекар е. Колко деца се родили при него, ами това ти е специалността, и без теб биха се родили.

точно като интервюто на Елена Поптодорова. Те я питат дали е откраднала крема, тя рева за цялото си семейство. Че и починалото си дете намеси. И накрая нагло пита дали един крем е важен, след като други крадци са ограбили милиарди от България.

Общи условия

Активация на акаунт