Откраднат живот - тема 18

• 77 114
  • 789
  •   1
Отговори
# 585
  • тук, на мястото си
И аз се надявам да не се е случило нищо с Хинова. Има голям потенциал в образите и на двамата - Мазов и Хинова, а и артистите ми харесват.
Не знаех, че снощната серия е с друг режисьор, но ми направи впечатление Евгения и по- точно държанието и.  Имаше нещо по-различно в играта  на Мария Каваржикова.  newsm78 Или на мене така ми се струва? newsm78

# 586
  • София
Казвала съм и преди, че Тасев е е*аси примадоната, оставя да се борят за него и която победи - с нея е.
Едно време мъжете на 30 вече имаха семейство с 2 деца, а този веднъж да му нарушат рахата - и вече е готов да зарязва. Нарцис и във филма, и в живота ми се струва.
Шопов-младши определено прилича на майка си.

Е, ако майката на Мазов беше починала, дали той щеше да е на сватбата, както се вижда на онази снимка?

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 10:07 от Cuckoo

# 587
  • София
Хинова не можеше ли да е само с извънматочна бременност, защо трябваше и тръба да губи, пък и другата непроходима.
Щом вчера 16 годишният ми син ме попита има ли нормално родила жена в тоя сериал... ooooh!

# 588
Явно загубата на двете тръби на Хинова трябва да е преломния момент в психиката на Мазов, за да осъзнае, че и той иска деца. Ако има друг сезон предполагам, че Хинова ще забременее инвитро.

# 589
  • София
Хинова не можеше ли да е само с извънматочна бременност, защо трябваше и тръба да губи, пък и другата непроходима.
Щом вчера 16 годишният ми син ме попита има ли нормално родила жена в тоя сериал... ooooh!
1. Бонка, 2. онази жена, която чакала 10 години и накрая осинови и болното дете, което впрочем също се роди без проблеми.

# 590
  • Другата България
Направили са така, че датата на сватбата в сериала да съвпадне с истинската дата на финала.
Естествено отлагат с ден заради Сашето.
На мен също не ми допадна държанието на ЖенитУ, как го държи Ванчо за ръчичката и го гледа влюбено, след всичко, което си причиниха, май и на работа спря да ходи, за да е покрай него.

# 591
Тя, Жени и на работа ходеше за да е покрай него, но в друг контекст.
Не спря да си го обича, въпреки всичко. Силно обичащия, може и силно да намрази, после пак силно да обича. Това е едно и също чувство, но с различен знак. Преживяла съм го, няколко пъти, и в двете посоки.
Друг е въпроса, че това обръщане стана за няколко дни и един епизод, което вече изглежда нелогично.
Трябваше да покаже поне някаква вътрешна борба, а тя направо хукна да го прегръща и целува. Така не става.
Мъчно ми стана за Хинови. Винаги лошото в този сериал е в крайност. Не може едно, всичко наведнъж.
Мазов пак трябваше да се стресне, за да се усети. Иначе явно не може, при него е все така.  ooooh!

# 592
  • Разпиляна във въображението
Мазов можеше да се светне и само при загуба на бебе без да е наложително Хинова да бъде осакатена по този начин

# 593
  • Другата България
А Верчето не мога да я разбера. Каква е тази нужда да се обяснява на Галя какво и защо било? Борис се държи по-адекватно в случая, тя искаше Боби - получи Боби, поради що ѝ е сега с тези обяснения да се вталява? И Галя да се надува и да я реже?

# 594
  • Разпиляна във въображението
Галя си се държа много добре и на място. Стигна до истинската причина защо се разделиха с Боби и то защото онази се натресе да й се обяснява.

# 595
  • Другата България
Това не значи, че не се надува, дори и права да е. Simple Smile Верчето просто се държи неадекватно някак.

# 596
Те пък сякаш бяха велика двойка. Дори ине разбрах,че са такава.

# 597
  • София
Те пък сякаш бяха велика двойка. Дори ине разбрах,че са такава.

Той Борис й го каза, че не са били истинска двойка. Тя все намръщена тази Галя, той все по мускули да ги видим  Joy
Страхотна дикция има Ралица Паскалева, много ми харесва да я слушам. 

# 598
На мен като цяло ми харесва как играе Ралица.

# 599
  • There I was on a July morning
И на мен ми харесва как играе Ралица, Луиза - също.
За мен поведението на Добрева спрямо Галя е нормално - чувства се виновна, за това че и е причинила страдание. Държанието на Борис не ми допада - както спомена някой по-назад - чака двете дами да се борят за него и взима тази, която надделее. Не личи да е влюбен нито в едната, нито в  другата. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт