Откраднат живот - тема 18

• 77 094
  • 789
  •   1
Отговори
# 645
  • Разпиляна във въображението
И Жени беше на сватбата. Генадиев трябва да се гътне.

# 646
  • Бургас
Сега ще взема да гледам един час назад,и ще гледам пак. Да видя какво ще покажат.

# 647
Ако се гътне Генадиев, ще го отчета като хепи енд  hahaha И ще гледам следващия сезон
Но тъпото е, че и да се гътне сега, той е един вид опростен и реабилитиран...ще се гътне след като всички му простиха и беше на път към министерски пост. Направо светец

# 648
  • Ню Йорк
А кой ли е тайния гост заради когото преместиха сватбата?

# 649
  • София

Алекс.

# 650
  • София
Александър.

# 651
Ако се гътне Генадиев, ще го отчета като хепи енд  hahaha И ще гледам следващия сезон
Но тъпото е, че и да се гътне сега, той е един вид опростен и реабилитиран...ще се гътне след като всички му простиха и беше на път към министерски пост. Направо светец
Всички мутри и олигарси в България си отиват като светци, направо с ореол! Само дето не ги канонезират! Ама никога н е късно, и никой няма да е изненадан!

# 652
В промото за тази вечер ми направи впечатление как една фигурка от шах пада от масата. Не съм веща в шаха, ама мисля, че това е фигурката на Царя. Интерпретирам го като Генадиев /един вид като царя на болницата/, и според падането и от масата... май наистина може да се гътне.

# 653
Ако е така- възмездието предстои..

# 654
  • Другата България
Ако се гътне Генадиев, ще го отчета като хепи енд  hahaha И ще гледам следващия сезон
И аз смятам, че Генадиев ще го затрият някак, за да има все пак някакво възмездие, въпреки че това не е точно така - трябваше да е сам и изоставен, да е умрял е най-лесното....а то всички му простиха и го заобичаха отново, и поста в министерството учудващо стана пак негов, дори най-върлия му враг - Камбуров, ще отиде според мен на тази сватба.
Но той самия каза снощи - възмездието е, че всички разбраха ТАЙНАТА, това според него е възмездието. Как точно и кои са всички, след като той отрече и извъртя истината - това не ми е ясно. Със сигурност истината - цялата, я знаят няколко човека само, другото са предположения и догадки. Не можах да го разбера това с така нареченото възмездие аз. ooooh!
За Борко и Вярка - съгласна съм с вас, че Верчето се раздава повече, тя не спря да го обича този момък дори и когато той беше с Галя, а пък той сякаш някак наистина го е срам да си каже на глас, че са двойка двамата с нея.

# 655
И аз мисля така, предишната страница прочетох, че на финала щяло да има възмездие и веднага в съзнанието ми изплува дали няма да стане нещо с Генадиев..а после с тълкуванието на царя още повече се замислих..най-вероятно ще е нещо такова.. newsm78
Иначе, колкото до новия сезон и на мен ми се струва, че всички истории вече са изчерпани, единствено възмездието на Генадиев така и не го видяхме..но не сме гледали финала все пак  Grinning също и отношенията м/у Вяра и Борис, но честно казано ме дразнят, особено Борис  Grinning

Надявам се да пуснат сериала от първи сезон, и без това лятото няма нищо по телевизията..

# 656
  • Ню Йорк
Александър.

Хм, че от кога че той ще идва е тайна? Всички знаят, че е поканен. Странна работа  newsm78

# 657
Сватба завършваща със смърт като в Новембър рейн малко, ехаа, гранде финале. Simple Smile

# 658
  • София
Сватба завършваща със смърт като в Новембър рейн малко, ехаа, гранде финале. Simple Smile
Ее, там точно на сватбата ли се случи, аз помня само големия дъжд и как в бъркотията събориха и торта, и бутилки. Е, да, после имаше ковчег и т.н.

Хинова прекали със шегата, но Мазов донякъде си го заслужава.

# 659
И аз така мисля...  нещо ще стане на сватбата и Генадиев ще се гътне и .... финални надписи
После - нов сезон

Общи условия

Активация на акаунт