Откраднат живот - тема 18

• 77 141
  • 789
  •   1
Отговори
# 690
Сега и аз гледах внимателно с пауза кадрите от катастрофата.  Едното е камион, другото е лъскава черна кола/мисля BMW/ Такова кара Богданов. Тъй като той не е главен герой в целия сериал, едва ли той ще пострада. И си мисля, след като Наталия и Калин сключат брак, повеселят се и "тръгнат" на сватбено пътешествие, да не би да "пожертват" тях в тази катастрофа?  newsm78

# 691
Не вярвам да жертват Наталия и Калин. Най-много да ни отърват наведнъж от Генадиев и Богданов, които след сватбата са тръгнали към министерството например.  Laughing

# 692
  • Другата България
Сега и аз гледах внимателно с пауза кадрите от катастрофата.  Едното е камион, другото е лъскава черна кола/мисля BMW/ Такова кара Богданов. Тъй като той не е главен герой в целия сериал, едва ли той ще пострада. И си мисля, след като Наталия и Калин сключат брак, повеселят се и "тръгнат" на сватбено пътешествие, да не би да "пожертват" тях в тази катастрофа?  newsm78
Е, това е гадно. Не мисля.
Но пък това с камиона току виж се окаже Рачков наистина.
Вече нямам търпение. А ще го гледам едва след 22. Tired
Не вярвам да жертват Наталия и Калин. Най-много да ни отърват наведнъж от Генадиев и Богданов, които след сватбата са тръгнали към министерството например.  Laughing
hahaha

# 693
Убедена съм, че бащата на Коко ще е замесен. Иначе нямаше смисъл да го връщат във филма. Но кой ще предизвика катастрофата? Може би няма да има починал, а подсъдим.......... Може би Коко ще остане завинаги при Магда, а някой ще лежи баща му в затвора..............

# 694
  • София
той с камиона ли си ходи в Германия да работи? hahaha

# 695
Сега като се замисля май в миналия епизод Магда каза на бащата на Коко нещо от рода на "Ей, претрепвате се по тези пътища!" (след като той й каза, че ще пътува 3 месеца с ТИР-а), та нищо чудно това да е било намек за това, което ще се случи във финалния епизод.

# 696
Ама Виолета мнгго плачеше сякаш, за кого newsm78

# 697
Възмездие във филма се очаква за определени персонажи и най-вече за Генадиев. Логиката ме кара да очаквам това. Но дали ще е сам?

# 698
  • София

Ами шофьор е доколкото разбрах.

# 699
  • Другата България
Не, пеша. Tired

# 700
Не, пеша. Tired
Laughing Laughing Laughing
Ег@ти въпроса наистина

# 701
  • Другата България
Не, пеша. Tired
Laughing Laughing Laughing
Ег@ти въпроса наистина
Е....

# 702
Последно- Хинова и Мазов чакат ли дете или не? Не разбрах кое е истина и кое беше театър.

# 703
Е има известна логика във въпроса - имам клиент с тирове, камионите си стоят в чужбина, а шофьорите си идват на всеки 3 месеца да си почиват със самолет или кола, както им уреди шефът.

# 704
Е има известна логика във въпроса - имам клиент с тирове, камионите си стоят в чужбина, а шофьорите си идват на всеки 3 месеца да си почиват със самолет или кола, както им уреди шефът.
По принцип има да, но това са много редки случаи. Масово шофьорите си тръгват на курсове с камионите. А иначе, относно великият въпрос, разковничето при него беше емотикона, стоящ зад него. Не долавяш ли ирония?

Общи условия

Активация на акаунт