Откраднат живот - тема 18

• 77 124
  • 789
  •   1
Отговори
# 705
"За мен щастието е умението да надхитриш съдбата". С тези думи Генадиев потвърждава истинската си същност. Надявам се и съдбата да не се остави да бъде надхитрена на финала.

# 706
  • Другата България
Последно- Хинова и Мазов чакат ли дете или не? Не разбрах кое е истина и кое беше театър.
Не, на Хинова ѝ махнаха и двете тръби доколкото разбрах. Остава ѝ инвитро, вероятно в следващия сезон.

# 707
Сезона ли свършва или целият филм? От реклама не ми става ясно...

# 708
  • Другата България
Засега сезона.

# 709
  • София
Точно ирония. Той живее в чужбина на квартира с много други и не може да вземе сина си. Но пък си идва с камиона, все едно че е негов.

# 710
Е, щото редовно не доизмислят нещата

# 711
  • There I was on a July morning
Спомних си, че и Калин караше тъмно БМВ, надявам се да не е бил той в колата и да не го жертват него сценаристите. Praynig При всички случаи - в колата ще е или самият Генадиев, или някой за когото много ще го заболи.
И аз се надявах на нормален и що-годе щастлив финал на сезона, но явно са ни подготвили някой трилър. ooooh!

# 712
Гледах интервюто с Йоана Буковска ... никога не съм я харесвала, но с този филм промених мнението си за нея, на времето в първите й филми - "Дунав мост" и др. някак си я съпоставях с Невена Коканова и си казвах, Коканова за мен е върхът ... а Буковска...посредствена дори неприятна ми беше, докато след този филм наистина й се възхищавам, и мисля, че достига и до много високо ниво на актьорската игра, а и тази късата коса - просто е нейната прическа.

# 713
Точно ирония. Той живее в чужбина на квартира с много други и не може да вземе сина си. Но пък си идва с камиона, все едно че е негов.
И кое е общото на това, че живее в чужбина на квартира, с това, че камиона не е негов? Ми на 95% от тираджиите, камионите на са техни, но живеят на квартири по чужбина, тъй като курсовете са им за дълго време. И да, тръгват с НЕ техните камиони на курс и се връщат със същите.

# 714
  • Разпиляна във въображението
Знаете ли какво се сетих - какво каза Ани на Наталия и онази направи една физиономия. Нещо лошо беше, ама сценаристите може би са забравили за това  Whistling

# 715
  • Луната ни пази
Знаете ли какво се сетих - какво каза Ани на Наталия и онази направи една физиономия. Нещо лошо беше, ама сценаристите може би са забравили за това  Whistling
Тя направи физиономията, защото не я чу и нищо не можа да разбере.
Професора да не подарява кола на младоженците?
Ако убият Калин или Наталия, или и двамата няма да им простя.

# 716
Уф ,сватбеният подарък е БМВ....

# 717
Ясно, BMWто ще е подаръка

# 718
Мдаа, което ме навява на това, което казах преди малко.

# 719
Силно се надявам да не жертват Калин, макар че това започвам да си мисля ...

Общи условия

Активация на акаунт