ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatan sensin/

• 55 763
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Добро и усмихнато утро с аромат на кафе

Скрит текст:

Нека в днешният ден изгреят най-слънчевите и позитивни емоции
на сърцето и душата.
Пролетно да ни е в душата и весело в сърцата! Heart Eyes Heart Eyes

Желая ви прекрасен петъчен ден! Hug

............................................

Благодаря на всички за коментарите !!!
Благодаря на Варна за превода, коментари, инфо..! Heart Eyes bouquet

Серията ми достави истинско удоволствие!
Боже, колко хубаво, че най-после Азизе разбра ИСТИНАТА!

А за играта на Халит и Берг - брутално хубаво изпълнение! Peace

...................................................

https://www.gecce.com/video-vatanim-sensinde-cevdet-ve-azize-boyle-kavustu

Няма как да подмина и тази снимка bouquet

Grinning Петък е.....Хубаво и слънчево настроени, момичета! Hug

# 61

Тургюл Тюлек, който изпълняваше ролята на Ставро, е написал

"Казват, че на лошите нищо не им се случва, но ето че и тях може да ги застигне беда. Скъпи Ставрос, ще ми липсваш ужасно много. Почивай в мир, човече.  Grinning Изпращам поздрави на всички свои колеги и от сърце благодаря на всички любезни хора, които отделиха време, за да ми изпратят хубавите си пожелания и съобщения. До нови срещи."

За Ефталия бях сигурна, че ще излезе от каста този сезон, но със Ставро ме изненадаха. Със сигурност ще вкарат нов гръцки офицер, който да мъти водата на Джево.

Ноооо сега той си има вече другарче. Най-вярното и силно другарче на света.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И трите ми желания са вече изпълнени. Няма да стрелям повече по сценаристите.  Mr. Green

# 62
РЕЙТИНГЪТ Peace

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 10:48 от HELEN60

# 63
Благодаря за преводите!

# 64
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ОНУР!

Да е жив и здрав и все така креативен!
Много нови роли и творчески успехи! bouquet

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 13:55 от HELEN60

# 65
Честит рожден ден на Онур!  Hug

................................

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 12:24 от varna_2

# 66
Мюзикълът за деца вече под формата и на книжка, придружена със CD, където приказките звучат с гласа на Берг ,  а музиката е в изпълнение на Бранденбургския държавен оркестър.

# 67
Адмирации за хубавата игра на двамата актьори -
Тургюл Тюлек и Шебнем Х.  Peace bouquet

Пожелавам им много нови роли и творчески успехи! bouquet

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 14:50 от HELEN60

# 68
Привет!

Както писах вече толкова силно си бях пожелала да има една хубава серия с Азизе и Джевдет, да си поговорят веднъж спокойно, да се усети копнежа им, нуждата да се облегнат един на друг, да се почувстват не толкова с телата си, а с душите и сърцата си....Направиха го по най-блестящия начин! Невероятна магия са!
Страхотно е чувството да си мислиш за епизода, който си гледал...Да си представяш очите им, ръцете им, да чуваш гласовете им, да усещаш и обичта им, която никой не може да им я отнеме, и играта им....
Адмирации и за музиката! По-хубава от това - няма накъде...няма! Толкова ми въздейства и ми помага още по-силно да усетя всичко онова, за което правят усилия да стигне до зрителя!
Нямам идея какво ще стане със сериала, дали ще е един сезон, какви ще ги набъркат оттук нататък, със сигурност ще има и боза, и локум, и ядка, но....тези сцени не се забравят! Тази картина - Азизе толкова решителна с пушката и Джевдет стиснал здраво знамето, който вижда, че дължи живота си на любимата жена, съвместно с радостта, че е видяла неговото откровение е уникална, както и начинът, по който го изиграха - с прегръдката, с притискането, с притихването, със сливането на телата в едно цяло - така както е било преди....Каква болка, каква рана имаха - да разделят на две едно тяло, защото те са като един организъм и в живота и го направиха невероятно! Цялото облекчение, цялата огромна тежест, която рухна от плещите им, като река се отприщи всичко натрупано...Представиха го без думи! Сълзи, любов и принадлежност.
Безкрайно им благодаря на Халит и Берг, че ни подариха този проект! Както и на феновете, които бяха през цялото време зад тях въпреки всичко!

Благодаря за превода и за всичко споделено!!! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Хубав петък на всички!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 14:47 от Mydream

# 69
Берг е определена за най-добра актриса от студентите на университета Окан в Истанбул.  smile3501
Не е успяла да присъства на церемонията. Изпратила е видео съобщение.

# 70
Поздравления за наградата! Напълно заслужена! Този сериал дълго ще се помни!
Азизе е много различен образ от всички досега. Берг се справя страхотно!

# 71
# 72
Добро утро!

Да пуснат поне едно фрагманче...
То нищо няма да е същото оттук нататък.
Азизе и Джевдет няма да са същите,
Тефик започва да се смалява след всички събития - и обществени, и лични, но разбира се той може да бъде много подъл, злобен и унищожителен, предстои да видим..
Страшно ми хареса решението на сценаристите - Азизе да не му се подчинява, бих казала - точно обратното и дори отгоре - тя си прави това, което си реши, че е правилно. Сцената с кавгата между Тефик и Али Кемал беше доста интересна като реплики и игра на всички...

Две много важни неща не знаят децата на Азизе и Джевдет - какъв е баща им и това, че Азизе е бременна.

По отношение на Ставро и Йълдъз опасенията отпаднаха, но след признанията - нови облаци надвиснаха над Али Кемал и Йълдъз след разговора и с Елени...Да не говорим, че тази любов е стара, трудна, за която Азизе и Джевдет си нямат и понятие...

Леонката го приземиха. Нищо човешко не му е чуждо. Прекалено много му дойдоха угризенията и срама, че е предал родината си. Както и желанието да живее, което си е напълно естествено...Не е добре обаче това докладване и двойната игра, особено за отношенията им с Хилял, но ще видим какво ще се случва...Кое ще надделее и как ще се развият събитията и там.

Ефта вече я няма. Надявам се и Чарлз да изчезне от хоризонта...Все си мисля, че неговото вазифе няма да приключи поне до края на сезона. Но пък ми се иска този път не Азизе/макар, че неговата цел беше тъкмо тя/, а Джевдет да пу пусне едно куршумче в тила!

Страхотно е, че Якуб и Джевдет са все още заедно като партньори.

Васко стана човекът от първите серии - озлоби се още повече покрай опита за самоубийството на Вероника и преживяното в миналато. С какви злобни пламъчета гледаше подпаления катун. Какви нареждания от негова страна!

После и Джевдет яко ги нареди и се закле. И сигурно в един момент ще станем свидетели и на това,  представям си каква екзалтация ще докара на тр зрители.

Азизе и Джевдет скоро няма да споделят нощта един до друг, но най-важното се случи...Страхотен разговор в палатката. Не исках да свършва този разговор, но толкова имаха нужда просто да бъдат един до друг....Знаех си, че той няма да и каже директно, но ще се случи нещо точно на тази полянка, което той ще направи и тя ще разбере. Идеята на сценаристите я реализираха уникално!

А спящият Тефик отпред, пазач за цялата вълшебна нощ, беше черешката на тортата.

Да видим Леон какво обяснение ще даде и как ще продължи играта си...Той е прекалено чувствителен, за да я върши съзнателно за дълго...Ще видим!

Хубав ден на всички!

# 73
Привет в събота! Hug Hug

Започнете деня с усмивка и много добро настроение! Grinning
Нека днес има всичко, което ще ви накара да бъдете щастливи и обичани! Heart Eyes Hug

Много заслужена награда!  Peace
                                                     Честито на Берг! bouquet

Майдрийм,  Hug чудесен анализ по съдържанието! bouquet
                                        С голямо удоволствие те чета!  bowuu

...................................................

И малко усмихнати снимки Grinning Grinning

........................................................

От сета Grinning

Пожелания за спокойна, шарена и мързелива събота! Grinning Hug

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 10:11 от HELEN60

# 74
Добро утро!

Цитат
Идеята на сценаристите я реализираха уникално!

Какви ли не предположения имахме за момента, в който Азизе ще разбере истината за Джевдет. Сценаристите отново се оказаха непредсказуеми в идеите си и ни показаха сцената на сграбчени от бурята главни герои - трагична, разтърсваща и най - важното за мен - без никаква сантименталност и подсладеност. Да се намери мярката в ужасяващата картина край тях и любовта им, ми се струваше невъзможно, но те го направиха по невероятен начин. Майстори!

От сета, Бурак А. - "Vatanım Sensin - İşimizdeyiz gücümüzdeyiz"

Общи условия

Активация на акаунт